AIBA-ino svjetsko prvenstvo u boksu za ženeAIBA-ino svjetsko boksačko prvenstvo (Međunarodno boksačko udruženje Amatuer) dvogodišnji je boksački turnir koji je započeo 1974. Međutim, ženska verzija počela je tek 2001. Ove godine verzija za 2019. započet će 3. listopada, a završiti će 13. listopada. u Ulan-Udeu, Rusija. Pokrivenost za ovaj turnir može se online pratiti na web mjestu, pod uvjetom da mu možete pristupiti. Ako ste u zemlji koja ima pristup njoj, sve ste spremni. Ako nemate pristup njemu, morat ćete se povezati s VPN-om.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako gledati AIBA-ino svjetsko prvenstvo u boksu iz 2019

Ponovo trebate započeti pristupom web mjesto za bokserski streaming.

 1. Prijaviti se za ExpressVPN (uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika)
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju ExpressVPN na svoj uređaj
 3. Povežite se na VPN poslužitelj u SAD-u tako da definitivno možete pokriti.
 4. Uživajte u live streamingu AIBA-inog svjetskog bokserskog prvenstva za žene.

2019. raspored AIBA-inog ženskog boksačkog prvenstva 2019.

AIBA-ino žensko svjetsko prvenstvo u boksu 2019. godine održat će se u Ulan-Uduu, Rusija, u različitim težinskim kategorijama. Pogledajmo ih. Naravno, to su u kg.

 • 45 – 48 kg (lagana masa)
 • 51 kg (lagana težina)
 • 54 Kg (težina)
 • 57 kg (u težini)
 • 60 kg (lagano)
 • 64 kg (lagana duljina težine)
 • 69 Kg (težina)
 • 75 kg (srednja težina)
 • 81 kg (lagana teška)
 • 81+ kg (u težini)

Nedavno prisutnost boksa, AIBA-ino prvenstvo za žene u boksu raste. Iako web mjesto pokriva mnogo različitih zemalja, ako se nalazite izvan područja gledanja, morate se povezati s VPN-om. Predlažemo da se povežete s VPN-om u SAD-u da biste gledali praćenje AIBA-inog svjetskog bokserskog prvenstva za 2019. godinu. U protivnom možete biti i blokirani.

Kako koristiti VPN za gledanje AIBA-inog svjetskog bokserskog prvenstva za 2019. godinu

Koristit ćemo ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za strujanje AIBA-inog svjetskog bokserskog prvenstva za 2019. godinu. Prvo ćete htjeti preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Klijent Windows ExpressVPN

 • Odaberite lokaciju poslužitelja. Predlažemo da koristite poslužitelj u SAD-u. Kao što smo spomenuli, to bi bilo zato što bi ste bili geo blokirani izvan regije. Zbog toga možete vidjeti da smo odabrali poslužitelj u Atlanti.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videozapisa sa web lokacija poput YouTubea koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći na mreži. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako se spojili na poslužitelj u drugoj regiji.

To je sve. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u Sjedinjenim Državama, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje. Povežite se s poslužiteljem u Ujedinjenom Kraljevstvu da biste gledali Sky Sports ili Australiju ako želite gledati pokrivenost u toj regiji.

Dobri davatelji VPN-a otvaraju pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Uživajte u svim uzbuđenjima Ženskog svjetskog boksačkog prvenstva AIBA 2019. i pogledajte koji će od boraca odnijeti pobjedu. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u ovom sjajnom bokserskom prvenstvu bilo gdje u svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude, vodiče i vijesti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me