Teniski turnir u ŠvicarskojSwiss Indoors je godišnji teniski turnir koji se održava u Bazelu u Švicarskoj. Ovaj je turnir izvorno bio namijenjen samo švicarskim igračima, a započeo je 1970. Ove godine održat će se u St. Jakobshalle od subote, 19. listopada do subote, 27. listopada. Postoji nekoliko različitih mreža na kojima možete gledati, uključujući ESPN u SAD-u. Ako imate pristup mreži, spremni ste. Ako niste u SAD-u ili želite gledati određeno pokrivanje, možete ga gledati putem interneta pod uvjetom da se povežete s VPN-om.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir

Kako gledati 2023. teniski turnir u švicarskom sportu s bilo kojeg mjesta

Postoji nekoliko načina za gledanje ovog turnira, uključujući Tennis.com, naravno, ESPN u SAD-u.

  1. Prijaviti se za ExpressVPN (uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika)
  2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju ExpressVPN na svoj uređaj
  3. Povežite se na VPN poslužitelj u SAD-u tako da definitivno možete pokriti.
  4. Prijavite se na web lokaciju ESPN ako imate vjerodajnice ili ako se nalazite izvan SAD-a, možete se prijaviti za vanjsku uslugu streaminga kao što je Sling TV.
  5. Uživajte u streaming pristupu teniskog turnira u Švicarskoj u 2023. godini.

Kako je ovo u otvorenom formatu, natjecatelji nisu postavljeni. Ipak, možete očekivati ​​da ćete vidjeti najbolje ocijenjene tenisere iz cijelog svijeta. Pitanje je hoće li rođeni Roger Federer biti u stanju zauzeti svoj deseti naslov i osvojiti treću godinu zaredom? Morat ćete se prilagoditi da biste to saznali. Ako se nalazite izvan područja gledanja, morate se povezati s VPN-om. Predlažemo da se povežete s VPN-om u SAD-u ili zemlji u kojoj želite gledati pokrivenost 2023. švicarskim teniskim turnirom u zatvorenom. U protivnom možete biti i blokirani.

  Gledajte englesku Premier ligu (EPL) uživo online

Kako koristiti VPN za gledanje teniskog turnira u švicarskom dvoranu 2023. godine

Koristit ćemo ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za strujanje teniskog turnira u Švicarskoj 2023. godine. Prvo ćete htjeti preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver, vrijeme je za povezivanje. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

  • Odaberite lokaciju poslužitelja. Predlažemo da poslužite poslužitelj u Australiji. Kao što smo spomenuli, to bi bilo zato što bi ste bili geo blokirani izvan regije. Zbog toga možete vidjeti da smo izabrali server u Melbourneu.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videozapisa sa web lokacija poput YouTubea koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada imate IP adresu u SAD-u ili gdje god se nalazi vaše omiljeno pokriće, koliko bilo tko može reći na mreži. Zbog toga možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako se spojili na poslužitelj u drugoj regiji.

To je sve. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje. Ako želite gledati ostale događaje na ESPN-u, povežite se s serverom u Ujedinjenom Kraljevstvu i gledajte Sky Sports ili u SAD-u.

  Vodič za postavljanje CyberGhost Windows

Dobri davatelji VPN-a otvaraju pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Uživajte u svim uzbuđenjima švicarskog teniskog turnira 2023. i uvjerite se može li Roger Federer prvi u povijesti turnira postati 1/5 ukupnog broja pobjednika u zadnjih 50 godina. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u ovom sjajnom teniskom turniru sa bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude, vodiče i vijesti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me