Heroji olujeHeroes of the Storm je MOBA koju je izradio Blizzard. Igra je bliska srcima mnogih ljubitelja Blizzarda jer sadrži likove iz svih svojih popularnih franšiza. Svaki lik je jedinstveno napravljen kako bi odgovarao svom drugom igraču. Ispravno koristeći ove jedinstvene poteze poteza, možete otkriti likove s punim potencijalom i možda čak igrati natjecateljski. Budući da su Heroes of the Storm online, doći će do zaostajanja, sporog vremena veze i eventualnih DDoS napada. Za rješavanje ovih problema preporučujem VPN. VPN će vam omogućiti da promijenite svoju IP adresu u drugu IP u blizini odabrane lokacije. Ako odaberete lokaciju u blizini poslužitelja na kojem igrate, imat ćete manje zaostajanja i brže veze. Budući da to nije vaša IP adresa, manje je vjerovatno da ćete napasti DDoS. Što je igra Blizzard, vjerojatnije je da će je firewall blokirati vatrozidom. Srećom, VPN vam pomaže prijeći zaštitne zidove i geo-ograničenja omogućujući vam promjenu IP adrese.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje heroja oluje

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Heroes of the Storm na mreži. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Istaknuti igra Heroes of the Storm

Heroes of the Storm je igra u kojoj ste odgovorni za rad sa svojim suigračima na porazu neprijatelja. I sama igra može se činiti dovoljno jednostavnom, ali mnogo je teža no što se čini. Uz složene strategije i različite načine igre igra postaje sve teža. Načini igre uključuju:

 • Osnove prije gledanja načina igre: Igrate kao heroj koji surađuje s drugima da biste pobijedili drugi tim. Postoje minioni koji se izdvajaju za svaki tim i mogu vam pomoći da razinete i preuzmete drugi tim. Morate pobijediti kule drugog tima da biste mogli doći do baze i odnijeti tamo glavni toranj (također poznat kao nexus).
 • Praksa: Ti s AI protiv AI. Primjenjuju se osnovna pravila.
 • Versus AI: Vi i ostali online protiv AI. Primjenjuju se osnovna pravila.
 • Brza igra: Vi i ostali u usporedbi s ostalim internetskim konkurentima. Primjenjuju se osnovna pravila.
 • Heroes svađa: Različiti izazov svaki tjedan.
 • Prilagođene utakmice: Što god odaberete.
 • rangirani:
  • Hero League: Mora se ući solo. Primjenjuju se osnovna pravila.
  • Timska liga: Mora imati tim od pet članova već u vašoj stranci. Primjenjuju se osnovna pravila.

Svaki način igre igra se na karti. Svaka karta na nju ima posebna pravila koja utječu na igranje. To znači da, ovisno o karti koju ste dobili, možete i bolje. Karte uključuju: Tower of Doom, Pakleni hramovi, Battlefield of Vječnost, Grob kraljice pauka, Nebeski hram, Garden of Terror, Blackheart’s Bay, Zmajevski Shire, Mine progonjene, proklete udubine, Braxis Holdout, Punisher Arena i Warhead Junction.

Heros su ti koji glumiš. Heroji su podijeljeni u četiri kategorije: atentati napadaju ubijanje, ratnici uzimaju najjače udarce, podržavaju pomoć ekipi tijekom cijelog meča, a stručnjaci imaju jedinstvenu potezu koja može promijeniti tijek igre. Likovi u kategorijama uključuju:

 • ubojice: Ragnaros, Varian, Samuro, Alarak, Gul’dan, Chromie, Tracer, Greymane, Lunara, Cho’gall, Mesar, Kael’thas, Thrall, Jaina, Tychus, Falstad, Illidan, Kerrigan, Nova, Raynor, Valla, i Zeratul.
 • ratnici: Varian, Zarya, Dehaka, Cho’gall, Artanis, Rexxar, Leoric, Johanna, Anub’Arak, Chen, Arthas, Diablo, E.T.C., Muradin, Sonya, Stitches i Tyrael.
 • podržava: Auriel, LT. Morales, Kharazim, Rehgar, Brightwing, Li Li, Malfurion, Tassadar, Tyrande i Uther.
 • Stručnjaci: Medivh, Xul, Sylvanas, Izgubljeni Vikingi, Azmodan, Zagara, Murky, Abathur, Gazlowe, Nadeebo i SGT. Čekić.

Upotreba u valuti igre Možete kupiti likove kako ne biste morali čekati da se ponovo mogu igrati. Jednom kada imate lik možete se stalno igrati ili možete trenirati s njima. Što bolje postanete bolji ljudi s kojima ćete se moći suočiti. Možete igrati bilo koga, od osobe koja upravo igra svoj prvi meč do elitnog igrača, to samo ovisi o tome kako igrate.

Heroes of the Storm popularna je MOBA napravljena od vjetrova. Igra je vrlo konkurentna i čak je Esport. Igra ima puno uključene strategije i puno načina za igru. Različitim likovima i kartama nećete biti razočarani. Sve u svemu ovo je igra za koju sam siguran da ćete se vi i vaši prijatelji voljeti igrati.

Još jednom preporučujem korištenje VPN usluge za igranje Heroes of the Storm na mreži. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Poboljšat će performanse i smanjiti zaostajanje. Elitni igrači također će cijeniti dodatnu zaštitu od DDoS napada.

Uživajte u svim akcijama dok igrate Heroes of the Storm online. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u Herojima oluje bilo gdje u svijetu pomoću VPN-a. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me