Mario Kart za Nintendo SwitchMario Kart 8 Deluxe je zabavna igra za Nintendo sklopka. Igra je napravljena za sve. Možete igrati sa svojom obitelji ili je čak igrati natjecateljski. Mrežni je način rada ugodan i za konkurentnu igru ​​i za natjecanje s prijateljima. Tijekom igranja na mreži možete osjetiti usporene i usporene veze. Da biste riješili ove probleme, preporučio bih vam VPN. VPN će vam omogućiti da promijenite svoju IP adresu u drugu IP na poslužitelju po vašem izboru. Ako odaberete poslužitelj blizak onom na kojem igrate, imat ćete manje kašnjenja i brže veze. Konkurentniji igrači uživat će dodatnu zaštitu od DDoS napada koje pruža VPN.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje Mario Kart na Nintendo Switchu

Još jednom upotrijebit ću ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Mario Kart na vašoj igračkoj konzoli. Meni su najdraži VPN za igranje jer ExpressVPN upravlja vrlo velikom mrežom koja uslugu čini odličnim izborom za igrače.

Prvi korak za postavljanje putem ExpressVPN-a obično je preuzimanje klijentskog softvera za vaš sustav. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android. Očito je da to neće raditi za PS4, Xbox One ili Nintendo jer igraćim konzolama nedostaje izvorna podrška za VPN. Srećom, još uvijek postoji način da šifrirate svoj igrački promet i pošaljete ga putem VPN-a. Odgovor je pokretanje VPN-a putem vašeg usmjerivača. Napomena: ako vam ne treba šifriranje, možete koristiti značajku ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) bez potrebe za konfiguriranjem usmjerivača. Podržava širok raspon igraćih konzola.

Aplikacija ExpressVPN usmjerivač

Ovisno o tome koju marku i model usmjerivača koristite, mogao bi podržavati VPN usluge treće strane. Ako je to slučaj, od vašeg davatelja VPN-a možete dobiti potrebne informacije za uspostavljanje veze putem vašeg usmjerivača. Inače toplo preporučujem FlashRouters. FlashRouters tim uzima popularne usmjerivače marki i bljesne ih s DD-WRT ili Tomato firmware-om. To uređajima omogućuje znatno veće mogućnosti nego što bi imali instalirani tvornički firmver. Svi FlashRouteri dolaze unaprijed konfigurirani s podrškom za VPN.

Nakon što imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u Sjedinjenim Državama, možete pregledavati Internet i igrati online igre kao da ste tamo zapravo. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje. Povežite se s poslužiteljem u Ujedinjenom Kraljevstvu kako biste deblokirali pristup web lokacijama poput BBC iPlayera ili neke druge zemlje za gledanje sadržaja Netflixa u toj regiji..

Kao što vjerojatno možete reći do sada, dobar VPN poboljšat će vaše igranje putem interneta i otvorit će pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, VPN vam može pomoći pristup popularnim streaming uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Poboljšajte brzinu igre i blokirajte DDoS napade

Ako imate problema s zaostajanjem i DDoS napadima, ove bi preporuke trebale pomoći:

Načini popravljanja problema s zaostajanjem na Nintendo Switchu:

 • Provjerite svoju brzinu na speedtest.net. Ako je brzina brzina na prijenosnom računalu ili tabletu, ali prekidač ima problema s kašnjenjem, možda vam to wifi veza usporava. U ovom slučaju preporučujem da spojite sklopku na usmjerivač mrežnim kabelom ili da konzolu pomaknete bliže usmjerivaču kako biste provjerili vezu. Napomena: za spajanje konzole izravno na usmjerivač trebat ćete a LAN adapter.
 • Ako isprobate ove opcije, a Nintendo sklopka i dalje ne radi, preporučio bih vam VPN. Opet VPN može vam pružiti bolji put do igračkog servera što može pomoći u smanjenju zaostajanja.
 • Ako mislite da vaš ruter ima problema, onda bih vam preporučio da ga resetirate. To može riješiti puno problema s umrežavanjem. Ako vaš usmjerivač i dalje ima problema, razmislite o prilagođenom uređaju koji radi na bazi DD-WRT ili Tomato. Prilagođeni firmver dobro je prilagođen za visoke performanse i podržava VPN.

Kako izbjeći DDos napade:

 • Najbolji način da se izbjegnu DDos napadi je korištenje VPN-a. Još jednom preporučujemo ExpressVPN. Pokreću se preko iste mreže za isporuku igara kao Steam i druge popularne platforme za igre na mreži.
 • VPN će vam pomoći izbjeći DDos napade mijenjanjem vaše IP adrese. Možete se povezati s poslužiteljem u svojoj zemlji ili nekoj drugoj regiji svijeta. Ako to učinite, promijenit ćete vašu IP adresu koja će vas zaštititi od DDos napada jer napadač neće znati koju će IP adresu koristiti svaki put kad se povežete..

Mario Kart Istaknuti igra

Mario Kart 8 Deluxe je vrlo zabavan i zapravo iza sebe ima strategiju. Na primjer, prilikom izrade vašeg vozila morat ćete uzeti u obzir pet različitih kategorija. Na njih utječu gume, karoserija, jedrilica i težina vašeg karaktera. Te kategorije uključuju:

 • Ubrzati: Ovo je brzina kojom vaše vozilo može ići. Likovi male težine su najsporiji, znakovi srednje težine su prosječni, a znakovi velike težine najbrži.
 • Ubrzanje: Ovo je koliko treba vremena da vaše vozilo postigne maksimalnu brzinu. Najčešće likovi male težine imaju najbrže ubrzanje.
 • Težina: Što više težine imate, manje ćete moći klizati. Također težina može utjecati na vaše ubrzanje.
 • Rukovanje: Ovo je koliko je teško upravljati vozilom. Likovi s laganom težinom jednostavniji su za rukovanje, ali su sporiji, dok su teži znakovi teže rukovati, ali brže.
 • vuča: Ovo je način na koji vaše vozilo može voziti izvan ceste i koliko možete dobro voziti. Gume su glavni dio koji to određuje, ali i tijelo ima utjecaj.

Tijekom igranja igre moći ćete koristiti predmete koji će vam pomoći u pobjedi. Odjednom možete pohraniti do dvije stavke. Predmeti uključuju:

Banana, tri banane, zelena školjka, tri zelene školjke, crvena ljuska, tri crvene školjke, plava školjka, bob-omb, gljiva, tri gljive, zlatna gljiva, blatnjak, račun metka, munje, cvijet vatre, zvijezda, biljka piranha, cvijet bumeranga, super rog, luda osmica, novčić, boo i perje.

Mario Kart 8 Deluxe modovi internetskih igara

Internetski način rada Mario Kart 8 Deluxe podijeljen je na regionalne, svjetske i prijateljske. Odabir regionalne online igre omogućuje vam da igrate na poslužitelju s ljudima u vašoj zemlji i drugim zemljama u blizini. Odabir širom svijeta omogućuje vam igranje s ljudima iz cijelog svijeta. U prijateljima se možete pridružiti svojim prijateljima kada se otvori prostor. Igra ima dvije različite vrste igre. Te vrste uključuju:

 • utrka: Glasat ćete na kojoj se etapi utrkujete, ali osim toga, ovo je u osnovi Grand Prix način na mreži.
 • Bitka: Ovaj je način preinačen u ovoj igri i podijeljen je na ostale manje igre.
  • Bitka na balonu: U ovom načinu igre pokušaćete poskakivati ​​najviše balona s predmetima. Ako dobijete sve svoje balone, tada će se bodovi prepoloviti i ponovo ćete pokrenuti tri balona, ​​što je dva manje nego što počnete sa.
  • Bob-omb Blast: To je isto kao i borba s balonom, ali jedina stavka koju možete koristiti su bob-ombs. Možete držati do deset istodobno.
  • Kovanice: U ovom načinu igre možete sakupljati novčiće i upotrebljavati predmete kako biste ljude spustili. Pobjeđuje osoba s najviše kovanica na kraju igre.
  • Renegade Roundup: Ovo su u osnovi policajci i pljačkaši. Policajci ili vlast moraju uhvatiti sve pljačkaše ili odmetnike s biljkama pirande da bi osvojili igru. U međuvremenu, odmetnici moraju pobjeći od vlasti i osloboditi druge. Tim koji pobijedi dobiva bodove. Renegades dobiva bodove oslobađajući druge, dok autoritet dobiva bodove hvatajući odpadnike.
  • Shine Thief: U ovom načinu igre igrač pokušava dobiti sjaj i drži ga 20 sekundi. Ako ga pogodite, izgubite ga, ali tajmer se neće resetirati. Ovaj je način rada vjerojatno jedan od najtežih zbog toga koliko se predmeta baca na osobu sjaja i koliko ima unakrsne vatre.

Dok igrate, dobit ćete kovanice. U prosjeku možete prosječno skočiti desetak novčića, a možete ih dobiti i više ako ste dobri u Coin Runnersu. Ovi će novčići otključati nove karte i dijelove koji će vam omogućiti nadogradnju vožnje.

Razlog što se Mario Kart 8 Deluxe smatra luksuznim je taj što ima uključen sav DLC iz Mario Kart 8. Također ima nove i poboljšane online igre. Tu su i novi likovi, karte i predmeti.

Mario Kart 8 Deluxe je za Nintendo Switch. Ova se igra može igrati s prijateljima i vrlo je zabavna. Igra ima veći mrežni način rada. Budući da postoji opcija širom svijeta, vaše se vještine mogu testirati na način da predstavljate svoju zemlju u globalnim utrkama i bitkama. Mario Kart 8 Deluxe je igra za koju sam siguran da ćete se vi i vaši prijatelji voljeti igrati.

Još jednom preporučujem korištenje VPN usluge za igranje Mario Kart za Nintendo Switch online. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Poboljšat će performanse i smanjiti zaostajanje. Elitni igrači također će cijeniti dodatnu zaštitu od DDoS napada.

Uživajte u svim akcijama dok igrate Mario Kart 8 Deluxe na mreži. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u igranju s bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me