Kako deblokirati grad Salem putem VPN-a

Grad SalemTown of Salem je popularna strateška internetska igra uloga. Grad Salem je glasao na temelju mišljenja gradova, ubijanja noću, bilješki smrti, laganja, volje, istine, visenja i drugih zanimljivih stvari koje je čine strateškom. Vi i ostali iz cijelog svijeta igrat ćete na poslužiteljima koji mogu biti bilo gdje u svijetu. Geo-ograničenja za grad Salem možete otključati VPN-om. Sa svim ljudima i seversima postoji određeno zaostajanje, sporo povezivanje i rizik od DDoS napada. Da biste to riješili, preporučio bih VPN. VPN će promijeniti vašu IP adresu u drugu IP na mjestu koje odaberete. Izmijenjeni IP će vam pomoći da se zaštitite od DDoS napada. Budući da puno mijenjate poslužitelje, poželjet ćete odabrati vrlo dobru točku povezivanja, bez obzira ko poslužuje poslužitelj, dobro ćete se povezati. Ovo će vam također pomoći da manje zaostajete, što je vrlo dobro u ovoj igri, gdje jedan odgovor može značiti pobjedu ili poraz.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje Town of Salem

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Town of Salem na mreži. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Istaknuti igrači Grada Salema

Grad Salem vas vraća u prošlost, 1692. godine u Salem, Oregon. Dani su dugi, a noći kratke, ali smrtonosne. Dan ćete objesiti ljude za koje se vjeruje da su loši i argumentirati svoje mišljenje. Oni će također glasati za objesiti onoga za koga grad smatra da je loše, neka im objasni da je to slučaj i glasaju krivim ili nevinim. Ako budete proglašeni krivim, bit će poslani na visinu ili bilo koju drugu animaciju smrti koju imate. Ako misle da ste nevini, vratite se i glasovanje će se nastaviti. U trenutku kad glasanje istekne ili je netko izabran, pretvorit će se u noć. Noć je kad se neke uloge ubiju, neke razgovaraju sa mrtvima, a druge spaljuju stvari.

Svaka uloga ima svoje posebne sposobnosti koje utječu na njih noću ili danju. Biraju se nasumično. Kao i prorezi, neke uloge će vam se vjerovatnije dodijeliti i možete kupiti svitak kako biste povećali izglede za dobivanje tih uloga. Uloge su također kategorizirane po timovima. Uloge i timovi u igri uključuju:

Team Town s ciljem linča svih kriminalaca

 • Pažljivo (Vig): Vig je uloga koja ima tri metka. Možete pucati tri puta noću, ali ne u istoj noći. Ako snimite drugi grad, umrijet ćete od krivnje.
 • Šerif: Šerif vam omogućuje da vidite da je bilo tko sumnjiv osim Kuma koji nije sumnjiv. To znači da ćete moći znati tko je loš i uvjeriti grad da ih linča.
 • Veteran (veterinar): Veteran je uloga koja će vam omogućiti da se tri puta zaštitite. možete koristiti jednu od njih svake večeri tri noći i ubiti sve koji dođu u posjet. Međutim, jedan od glavnih problema je da će vas Towny posjetiti i vi ćete ih ubiti.
 • Tjelohranitelj (BG): Noću ćete moći zaštititi svakoga koga želite, ali umrijet ćete ako ih itko dođe napasti. I druga će osoba umrijeti, ali zaštićena osoba neće. Čak i ako osoba nije imuna, ipak ćete ih ubiti. Također se jednom možete zaštititi što će vas učiniti imunijima.
 • Liječnik: Noću možete liječiti bilo koga koga želite. To će spriječiti da ta osoba umre. Možete se izliječiti i nakon što ostavite imunost.
 • Transporter: Možete zamijeniti položaje dvaju naroda koji će sve ciljeve prebaciti protiv njih.
 • Špijun: Možete slušati što svi šapuću i što mafija govori / radi noću.
 • Pratnja: Ova uloga daje vam mogućnost da svakoga odvratite pažnju svake večeri. ovo će ih spriječiti da noću obavljaju sposobnost svojih uloga.
 • Istraživač: Možete vidjeti ulogu ljudi noću, ali njihove su dvije različite uloge. to znači da možete pogriješiti u kojoj je ulozi osoba.
 • Tamničar: Možete svakoga odvesti u zatvor svake večeri kad odlučite da li će ga ubiti ili ne. Vi birate koga ćete zatvoriti ujutro i ispitivati ​​ih noću. možete ubiti samo tri osobe, ali svi imuniteti se ne primjenjuju.
 • Retribucionist (Ret): Retribucionist će vam omogućiti da jednu osobu noću vratite u život. To možete učiniti samo jednom i ta osoba neće znati da ste to učinili.
 • Pazi: vidite tko noću posjećuje neku osobu, uključujući vas.
 • Srednji: Razgovarajte s mrtvima, a jednom s živima kad ste mrtvi, ali čuvajte se prokletstva medija. Ovo je prokletstvo proširilo se kao šala i kaže da će vas ljudi, kad shvate da ste srednji, ubiti sljedeću noć.
 • Gradonačelnik: Kad se otkrijete, vaš se glas broji kao tri naroda.

Neutralan tim s vrlo velikim ciljevima.

 • Serijski ubojica (SK): Imuno noću. Možete ubiti svakoga koga želite noću, ali ako vam je blokirana uloga, tada ćete ubiti blokator uloga. Cilj: Ubiti sve što je protiv vas.
 • amnezije: Možete preuzeti bilo koga koji je umro. Možda nećete preuzeti jedinstvene uloge. Cilj: tamo završiti cilj
 • Vještica: Neke možete kontrolirati noću i natjerati ih da tu rade uloge bilo kojem onome koji odaberete. Cilj: uživo vidjeti grad izgubljen.
 • lakrdijaš: kad objesite možete ubiti jednog krivca. Pobjeđujete s bilo kim, ali ako uvjerite grad da vas objesi, dobit ćete bonus. Cilj: objesiti se
 • Arsonist (Arso): noću možete ugasiti bilo koga koga želite i zatim ih upaliti u vatru kad kliknete svoje ime. Cilj: živite kako biste spalili sve koji su protiv vas
 • Izvršitelj (Ex): Nema ništa posebno, ali vam je dodijeljeno da nekoga objesite dok ste živi i pobijedite s bilo kime. Cilj: objesite cilj.
 • Preživio: Možete se zaštititi tri puta. Cilj: Ostanite živi

Timska mafija sa ciljem da ubije sve što imenuje mafiju

 • Mafijaški: Ubij onoga kome ti kum kaže ili ubij koga hoćeš bez Kuma. Možete razgovarati s drugom mafijom noću.
 • Kuma (GF): Imuno noću. Možete ubiti svakoga koga želite umrijeti. Možete razgovarati s drugom mafijom noću.
 • consigliere: Svake večeri možete naučiti točnu ulogu svakoga koga želite. Možete razgovarati s drugom mafijom noću. Postat će Mafioso ako ne ostane uloga za ubijanje mafije.
 • ortak: Možete odvratiti pažnju bilo koga koga želite raditi noću tamo: blokiranje uloga. Možete razgovarati s drugom mafijom noću. Postat će Mafioso ako ne ostane uloga za ubijanje mafije.
 • domar: Očistite sve dokaze koje je mrtva osoba ostavila oko tri puta. Možete razgovarati s drugom mafijom noću. Postat će Mafioso ako ne ostane uloga za ubijanje mafije.
 • Framer: Okvirite nekoga svake večeri. Ako netko pokuša ugledati ulogu drugih osoba kad su uokvireni to će im pokazati kao mafiju. Možete razgovarati s drugom mafijom noću. Postat će Mafioso ako ne ostane uloga za ubijanje mafije.
 • Disguiser: Moći ćete se pretvoriti u mrtvu osobu koja je umrla te noći i izgledati kao da ste to oni. To će vam omogućiti da promijenite svoj položaj u glavama ljudi. To možete učiniti tri puta. Možete razgovarati s drugom mafijom noću. Postat će Mafioso ako ne ostane uloga za ubijanje mafije.
 • Ucjenjivač: Ucjenjuju nekoga noću, što će ih ostaviti nesposobnima za razgovor. Možete razgovarati s drugom mafijom noću. Postat će Mafioso ako ne ostane uloga za ubijanje mafije.
 • falsifikator: Ova uloga je nova u igri. Moći ćete promijeniti volju bilo koga. To možete učiniti noću, a to je na raspolaganju samo 3 puta. Možete razgovarati s drugom mafijom noću. Postat će Mafioso ako ne ostane uloga za ubijanje mafije.

Sve su te uloge dostupne u različitim načinima igre. Svaki način igre ima različite posebnosti. Svaka igra također ima najviše 15 igrača. Načini igre uključuju:

 • Klasik: postoje postavljene uloge s manje slučajnosti.
 • rangirani: Uloge su također postavljene, ali to možete igrati tek nakon što igrate 50 igara bilo kojeg drugog načina. Ovo je za iskusne igrače i dobru igru.
 • Prilagođen: Uloge biraju domaćini i nema mjesta za pokretanje 15 igrača.
 • brz: Sve je isto kao i Classic, ali je brže
 • Sve bilo: Sve je slučajno.
 • Duga: Ovo je najnoviji način igre. Uloge su postavljene osim 1. Ono što to razdvaja je da postoje uglavnom zle i neutralne uloge. S obzirom da postoje samo zajamčena 2 ili 3 člana mafije i 2 ili 3 grada, ovaj način igre je uzbudljiv.
 • Vigillantics: Postoje samo vještice i bludnice.

Bez obzira izgubite li ili pobijedite u bilo kojem od ovih načina, i dalje ćete dobiti novčiće. Pomoću kovanica možete uređivati ​​izgled svojih likova, nabaviti novu kuću, animaciju smrti, kućne ljubimce, kartu ili tematski paket. Možete i otići do znaka i primijeniti sve ovo što ste dobili s kovanicama ili prema zadanom.

Grad Salem vam također omogućuje da napravite zabave s prijateljima. Pri tome ne smijete bacati igru, razgovarati s prijateljima izvan igre o igri, neželjenoj pošti ili upotrebljavati lažne napade. Ako učinite nešto od ovoga, mogli biste se prijaviti i zabraniti, ali većina igrača prilično je popustljiva.

Grad Salem je vrlo zabavna internetska igra uloga koju možete igrati s prijateljima. Ima više načina igre i ogroman popis uloga. Igra je dostupna na para ili s igrama Blankmedia. Međutim, ako igrate Town of Salem, zabavna je igra u kojoj ćete zasigurno uživati.

Još jednom preporučujem korištenje VPN usluge za igranje Town of Salem na mreži. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Poboljšat će performanse i smanjiti zaostajanje. Elitni igrači također će cijeniti dodatnu zaštitu od DDoS napada.

Uživajte u svim akcijama dok igrate Town of Salem na mreži. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u gradu Salem bilo gdje u svijetu pomoću VPN-a. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map