MinecraftMinecraft je igra u kojoj ćete igrati ulogu Stevea u svijetu blokova. Također ima mnogo poslužitelja na kojima možete igrati zajedno s prijateljima. Igrači mogu doživjeti sporo povezivanje i loše zaostajanje poslužitelja. Elitni igrači također se ostavljaju otvorenima za DDoS napade. Toplo preporučujem VPN da pomognete deblokirati Minecraft probleme. VPN će promijeniti vašu IP adresu i čak će je zakretati ako je potrebno. Ovo će pomoći high-end igračima da izbjegnu DDoS napade. VPN će također kriptirati vaše osobne podatke. Što je još bolje, povežete li se na VPN lokaciju u blizini poslužitelja igre, to može dovesti do brže veze i manje zaostajanja.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje Minecrafta (PC)

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Minecrafta na mreži. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Kako koristiti VPN za igranje Minecrafta (Xbox One i PS4)

Još jednom upotrijebit ću ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Minecrafta na vašoj igračkoj konzoli. Meni su najdraži VPN za igranje jer ExpressVPN upravlja vrlo velikom mrežom koja uslugu čini odličnim izborom za igrače.

Prvi korak za postavljanje putem ExpressVPN-a obično je preuzimanje klijentskog softvera za vaš sustav. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android. Očito je da to neće raditi za PS4, Xbox One ili Nintendo jer igraćim konzolama nedostaje izvorna podrška za VPN. Srećom, još uvijek postoji način da šifrirate svoj igrački promet i pošaljete ga putem VPN-a. Odgovor je pokretanje VPN-a putem vašeg usmjerivača. Napomena: ako vam ne treba šifriranje, možete koristiti značajku ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) bez potrebe za konfiguriranjem usmjerivača. Podržava širok raspon igraćih konzola.

Aplikacija ExpressVPN usmjerivač

Ovisno o tome koju marku i model usmjerivača koristite, mogao bi podržavati VPN usluge treće strane. Ako je to slučaj, od vašeg davatelja VPN-a možete dobiti potrebne informacije za uspostavljanje veze putem vašeg usmjerivača. Inače toplo preporučujem FlashRouters. FlashRouters tim uzima popularne usmjerivače marki i bljesne ih s DD-WRT ili Tomato firmware-om. To uređajima omogućuje znatno veće mogućnosti nego što bi imali instalirani tvornički firmver. Svi FlashRouteri dolaze unaprijed konfigurirani s podrškom za VPN.

Najzanimljiviji momenti igre Minecraft

MInecraft je dostupan na Windows, Mac, Xbox one, Xbox 360, PS4, PS3, Andriod, IO, Windows telefonu i Amazon Kindle Fire. Mac / Windows igre jednokratna su naknada koja će vam dati profil za igru ​​zauvijek. Igru možete dobiti na web mjestu MInecraft s Windowsom i Macom, Amazonom za konzole i App Storeom za Andriod, iOS, Windows telefon i Amazon Kindle Fire. Većina verzija igre ima tri načina, uključujući kreativnu, opstanak i hardcore. Kreativni mod je način na kojem možete graditi bilo što sa svojim neograničenim brojem zaliha. Način preživljavanja je mjesto gdje biste morali gledati svoju glad i srca. rulje, sirovo meso, lava, kopanje ravno gore ili dolje, padanje i utapanje u vodi mogu vas ubiti, ali vi ćete se ponovo zasititi. Hardcore način rada je poput načina preživljavanja, ali kad jednom umrete, nećete se vratiti u život. Svi su načini EXP-a bačeni od strane mafijaša kada su ubijeni. Mafija uključuje mirne i smrtonosne. Neke mafije uključuju:

 • Piletina: Mirno. Malena je do zemlje, pliva i može zakrpiti krila da ne pretrpi oštećenja od pada. Kad ubije meso, bilo je pileće meso i perje. Raste kad se daje sijeno, a pored drugog kokoši daju sijeno.
 • ovca: Mirno. To je polu velika životinja koja pliva, trpi oštećenja od pada, daje vam vunu kad se striže i može se obojati različitim bojama. Ispusti vunu kad je ubijen. Uzgaja se sijeno, a uz drugu ovcu daje sijeno.
 • Krava: Mirno. To je polu velika životinja smeđe-bijele boje, daje vam mlijeko, pliva i trpi oštećenja od pada. Može ubaciti kožu i kravlje meso kada bude ubijeno. Uzgaja se sijeno, a uz drugu kravu daje seno.
 • Svinja: Mirno. Manji je od zemaljske rulje, ružičaste je, vozi u stanju sa sedlom, pliva i trpi oštećenja od pada. Može izbaciti svinjetinu kad ubije. Uzgaja se sijeno, a pored svinje se sijeno.
 • Mooshroom: isto kao što krava samo daje gljive kad je mlijeko i može ispustiti gljive.
 • Puzavac: Neprijateljski raspoložen u bilo koje doba dana. To je polu-veliko stvorenje, zeleno je i eksplodira kada je u vašoj blizini. Kada padne, može bacati barut.
 • Pauk: neprijateljski noću. To je malo stvorenje, ne treba mnogo da se ubije, i može se popeti. Može ubiti uže i paukove oči kada bude ubijen.
 • Zombi: Neprijateljski. Srednja velika rulja, spora, zelena i može imati oklop. Može baciti oružje, oklop, krumpir, mrkvu i trulo meso.
 • Enderman: vrsta neprijateljske. Vrlo velike, ljubičaste oči, teleportiraju se prilikom udara, napadaju kad ih gledate u oči, a mogu podići blokove. Može ubiti Endereye kad ubije.
 • Zombie Pigman: Neprijatan kad je pogođen. Ova stvorenja su poput vojnika / građana Nerhera, imaju zlatne mačeve, imuni su na vatru i lavu i napadaju samo kad ih napadnu. Kada vas napadnu svaki zombi svinja koji naiđete pokušati će vas ubiti dok svi ne zaborave na vas. Mogu ispustiti zlatne rogove i trulo meso.
 • Ghast: Neprijateljski. Živi nigdje, lebdi u zraku, puca vatrenom kuglom i može biti ubijen odbijajući vatrene kugle. Kad ubije ubije barut i Ghast suze.
 • Ender zmaj: Vrlo neprijateljski. Ako ovo nije jedan od najtežih šefova koje sam vidio, ne znam što. Ovo se nalazi na kraju. Da biste stigli tamo, morate obaviti više teških zadataka. Također ćete morati biti jako dobri u borbi. Ovo je stvorenje gotovo nepobjedivo kad ozdravi, ispod sebe ima vojsku Endermana i leti. Kada je ubijen Daje vam toliko EXP-a da više nećete znati što raditi.

Predmeti bačeni rudama, minirani ili sjeckani mogu se upotrijebiti u obrtu, pečenju ili ih se može jesti. Upotrijebite Wiki za pokušavanje izrade stvari. Minerali poput dijamanata, zlata i srebra trebaju se skupiti uz određene vrste grickalica. Od njih možete ispeći predmete u materijale s kojima možete izrađivati ​​oružje, oklop, itd … Još jedna stvar koju možete istresti je kamen od kamena. Redstone je jedna od moći mincraft koja može učiniti gotovo sve. Ljudi su učinili stvari zanimljive poput izrade radnog računala s eksperimentima sa crvenim kamenom, tako da stvari budu jednostavne poput gumba za otvaranje vrata. Prije nego što pokušate učiniti bilo koju od ovih stvari, trebat će vam baklje i krevet koji možete izrađivati. Baklje drže mobs dalje, a kreveti štede vaše mjesto i puštaju vas da spavate noću, u vrijeme kada izađe većina neprijateljskih mafijaša.

Minecraft također ima područja s različitim predmetima. Ta područja uključuju:

 • Snježna brda: Na zemlji ima snijega koji možete otopiti u vodi, praviti loptice od snijega, a u nekim verzijama praviti snježne ljude. Ima malo vegetacije, drveća (osim ako u blizini nema snježne šume) i životinja.
 • Travnata ravnica: Na ovom području ima puno trave koja se može presađivati ​​i prerađivati ​​u sijeno za uzgoj životinja, a obično ima rijeku u blizini za sadnju. Ima puno životinja, biljaka i ima dobru količinu manjih stabala.
 • Suhe pustinje: Vrlo vruća klima s puno pijeska, pješčenjaka, kaktusa i nekih sela. Ima malo vegetacije, životinja i drveća.
 • Zelene šume: To je područje s puno visokih stabala, nema područje koje je prirodno tamo za izgradnju, a ima jabuke sa stabala. Ima puno stabala, dobru količinu životinja i pristojan broj vegetacije.
 • Plavi okeani: Nema drveća malo, vrlo duboka voda, može se zamrznuti, u njemu se možete voziti čamcem i možete u njemu loviti ribu. Malo stabala, vegetacije i životinja koje ne uključuju ribu.
 • Eerie močvare: Na ovom području ima malo vode, manje je tamnijeg drveća, ima puno loze i jastučića ljiljana i ima vještice. Dobra količina drveća, životinja i vegetacije.
 • Tropske džungle: Ovo je mjesto vruće, oceani ili rijeke oko džungle, ovdje raste i puno drveća i vinove loze, a ima i puno životinja. Mnogo drveća, životinja i vegetacije.
 • Mračne špilje: Ovo je mjesto na kojemu su svi šljunak, kamen, ugljen, dijamanti, smaragdi, zlato i srebro. Ovo mjesto također ima puno štetnih mafijaša, lave i vrlo je mračno. Malo životinja, povrća i drveća.
 • The Nether: Područje bez životinja, drveća i povrća. Ovo mjesto ispunjeno ružama, ima mnogo rijeka vatre, kamenja i lave. Također ima skriveni dvorac nazvan Dvorac Nether.
 • Ogromne teritorije gljiva: Ovo je jedino mjesto s golemim gljivama poput drveća, močvare i ogromnim brojem gljiva posvuda. Mnogo povrća, drveća i životinja.

Sa svih ovih mjesta ljudi su uspjeli izgraditi nevjerojatne stvari. Ljudi su napravili replike Disney Svijeta. Također su postavili poznate znamenitosti poput Kip Slobode, Empire State Building i Eiffelov toranj. Drugi su ljudi stvorili stvari poput nogometnih stadiona, King Kong, Nyan Cat, Spongebob, Titanic i gusarska područja. Bez obzira na to što želite graditi, to možete učiniti u Minecraftu.

Minecraft se također može izmijeniti modovima. Postoje modovi za gotovo sve. Mogu vam dati stvari poput Pixelmona (Minecraft Pokemon), borca ​​s glinom i više čudovišta. Neki su modovi toliko popularni da su poslužitelji napravljeni samo da bi ih igrali s drugim ljudima. Preporučio bih Minecraft svima koji traže igru ​​koja će vas potaknuti na kreativnost.

Još jednom preporučujem korištenje VPN usluge za igranje Minecraft online. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Poboljšat će performanse i smanjiti zaostajanje. Elitni igrači također će cijeniti dodatnu zaštitu od DDoS napada.

Uživajte u svim uzbuđenjima dok igrate Minecraft online. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u Minecraft-u sa bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me