ScrewAttackScrewAttack je vrlo popularan YouTube kanal. Imaju vrlo popularne videozapise poput Goku VS Superman Death Battle, Five More Functs – Pokemon, i One minute Melee – Scorpion VS Ghost Rider. Tijekom gledanja videozapisa ScrewAttack može doći do zaostajanja, sporog povezivanja ili čak geografski blokiranih videozapisa. Da biste riješili ove probleme, preporučio bih vam VPN. VPN će vam omogućiti da promijenite svoju IP adresu na drugo mjesto. Ako odaberete IP na mjestu gdje postoji bolja veza, moći ćete povećati brzinu veze i smanjiti zaostajanje. Ako odaberete IP mjesto na kojem je dostupan video koji želite pogledati, možete prijeći bilo koja geografska ograničenja.

ScrewAttack ima preko 2.500.000 pretplatnika i to zbog videozapisa. Imaju četiri glavne vrste videozapisa na kanalu. Ove četiri uključuju pet zabavnih činjenica, razloge koje volimo / mrzimo i gornje desetine te smrtnu bitku. Oni također imaju druge teorijske videozapise, najbolje igre i prijenos uživo.

Pet zabavnih činjenica je video serija koja kao što i ime govori sadrži pet činjenica. Serija ima sve vrste video zapisa poput Five Fun Facts of Pokemon i Five fun Facts of South Park. Većinom je utorkom, svaki tjedan u SAD-u. U drugim zemljama dan može vrlo.

Razlozi koje volimo / mrzimo je još jedna serija. Posebnost ove serije je što Evil Craig snima sve video zapise iz mržnje. Ljubavne videozapise rade i ostali članovi ScrewAttack ekipe. Ovi videozapisi navode sve razloge zbog kojih mrze i vole igre koje rade. Većinom je to u četvrtak u SAD-u. Vreme izlaganja videozapisa će, naravno, varirati ovisno o vašoj lokaciji.

Top Tens je serija koja ScrewAttack popisuje prvih 20, 10 ili 5 stvari o različitim temama. Većina videa je top 10 i dobri su. Imaju preko 100 ovih videozapisa i pokušavaju ih objavljivati ​​svaki tjedan. Serija se uglavnom prikazuje petkom u SAD-u.

Death Battle je serija koju vode Wiz i Boom Stick. Ova serija ima dvoje gledajući natjecateljske vještine, napade i obranu da vidi tko će pobijediti. Dok analiziraju objasnit će vam tko su likovi i u čemu su dobri. Na kraju ovoga imat će video dva lika koji se bore do smrti. Nakon bitke objasnit će zašto je pobjednik pobijedio. Ova serija je srijedom u SAD-u, ali povremeno će imati pauze.

Na temelju Off Battle Death postoje još dvije serije koje je napravio ScrewAttack. Ove dvije serije su Minutni melees i The Desk of Death Battle. Drugi vam donosi zanimljive činjenice o sudionicima Death Battle-a koje je ScrewAttack tim saznao dok su snimali video zapise o Death Battle-u. Ova je serija obično u nedjelju u SAD-u. Mogla bi biti razlika u vremenu u skladu s regijom u kojoj se trenutno nalazite. Prva serija je potpuno ista kao i Death Battle, osim što nema podataka. Ova serija nema zadani datum i može izaći u bilo kojem trenutku.

ScrewAttack je vrlo popularan YouTube kanal. Imaju sve vrste videoigara, stripa i anime videozapisa. Glavna serija su Pet zabavnih činjenica, Razlozi koje volimo / mrzimo, Top desetine i Smrtna bitka. Sve u svemu, ScrewAttack je vrlo zabavan YouTube kanal za koji sam siguran da ćete uživati ​​u gledanju i pretplati na vas i vaše prijatelje..

Još jednom bih vam preporučio VPN da biste gledali ScrewAttack. VPN će vam omogućiti da svoj IP prebacite na bilo koju drugu lokaciju koju odaberete. Ako odaberete IP u blizini područja s dobrom vezom, mogli biste imati manje zaostajanja i bolju vezu. Ako odaberete IP na području na kojem se nalazi videozapis koji želite gledati, tada možete prijeći geografsko ograničenje.

Kako koristiti VPN za deblokiranje ScrewAttack

Kvarenje IPVanish za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje ScrewAttack na YouTubeu. Prvo želite preuzeti VPN klijent. IPVanish nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite IPVanish klijenta i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

IPVanish Windows klijent v2.0

  • Odaberite lokaciju poslužitelja. Odabrali smo Atlantu, ali IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze širom svijeta.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta poput YouTubea koristimo OpenVPN (UDP). Oni također podržavaju PPTP i L2TP. I dalje preporučujemo OpenVPN za najbolju zaštitu privatnosti.
  • Kliknite poveži. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete gumb na vrhu da se promijeni u zeleno i pokazati “Prekini”. Primijetit ćete i mjesto poslužitelja i IP adresu pri vrhu klijenta.
  • Sada se nalazimo u SAD-u, koliko god bilo tko može putem interneta reći. Kao takvi možemo doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedi u Atlanti. Isto bi bilo kad bismo se povezali na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je sve. Sada kada imate IP adresu s poslužitelja IPVanish u Sjedinjenim Državama, možete pregledavati Internet i igrati online igre kao da ste tamo zapravo. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje. Povežite se na poslužitelj u Ujedinjenom Kraljevstvu i gledajte BBC iPlayer ili neku drugu zemlju da biste gledali Netflix sadržaj u toj regiji.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Kako deblokirati YouTube (Xbox One, Wii U i PS4)

Još jednom upotrijebit ću IPVanish za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje ScrewAttack na YouTubeu. Omiljeni su mi VPN za igre jer IPVanish upravlja njihovom vlastitom mrežom koja uslugu čini bržom i pouzdanijom od većine pružatelja usluga. Možete pogledati i naše Top 10 VPN popis za dodatne mogućnosti.

Prvi korak za postavljanje putem IPVanish-a je obično preuzimanje klijentskog softvera za vaš sustav. IPVanish nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android. Očito je da to neće raditi za PS4, Wii U ili Xbox One jer igraćim konzolama nedostaje izvorna podrška za VPN. Srećom, još uvijek postoji način da šifrirate svoj igrački promet i pošaljete ga putem VPN-a. Odgovor je pokretanje VPN-a putem vašeg usmjerivača.

Postavljanje FlashRouters VPN-a

Ovisno o tome koju marku i model usmjerivača koristite, mogao bi podržavati VPN usluge treće strane. Ako je to slučaj, od vašeg davatelja VPN-a možete dobiti potrebne informacije za postavljanje PPTP ili L2TP veze putem usmjerivača. Inače toplo preporučujem FlashRouters.  FlashRouters tim uzima popularne usmjerivače marki i bljesne ih s DD-WRT ili Tomato firmware-om. To uređajima omogućuje znatno veće mogućnosti nego što bi imali instalirani tvornički firmver. Svi FlashRouteri dolaze unaprijed konfigurirani s podrškom za VPN.

Uživajte u svim uzbuđenjima dok gledate ScrewAttack na YouTubeu. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u YouTubeu s bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me