HBO sadaHBO NOW bi trebao biti predstavljen u travnju 2015. Upravo je vrijeme za novu sezonu Game of Thrones. Za one koji nisu čuli HBO SADA to je nova usluga Home Box Officea koja članovima omogućuje gledanje tisuća filmova i emisija bez pretplate za kabel ili satelit. Usluga se planira pokrenuti s 30-dnevnim besplatnim probnim vremenom i koštat će 14,99 USD mjesečno. Gledajte HBO ODMAH odasvud, uključujući i izvan SAD-a s VPN-om.

Kao što sam već spomenuo, HBO NOW će vam pružiti potpuni pristup omiljenim filmovima i originalnim serijama poput GoT-a, Boardwalk Empire i True Blood. Zajedno s tisućama filmova i emisija. Razlikuje se od HBO GO za koji je potreban kabelski ili satelitski račun. Na HBO NOW možete se prijaviti putem svog iTunes računa. Jedino ograničenje koje smo vidjeli je zemljopisno. Usluga će biti dostupna samo u Sjedinjenim Državama.

Što se događa ako planirate putovati izvan SAD-a i ne možete dočekati da pogledate najnoviju GoT epizodu? Jednostavan odgovor je korištenje VPN-a. Možda ste za rad koristili VPN. Ako je tako, već znate da šifrira vaše podatke. Ono što možda ne znate je da korisnici širom svijeta koriste osobne VPN usluge za obilazak geo-blokova. Možete se povezati s VPN serverom u SAD-u i gledati HBO SADA u bilo koje vrijeme. Bez obzira na to gdje možda putujete u to vrijeme. Isto vrijedi i za ostale popularne internetske usluge kao što su HBO Go, Netflix, Hulu i Amazon Instant Video.

Najbolji VPN za deblokiranje HBO ODMAH

Prvo ćete htjeti pronaći pouzdanu VPN uslugu. U tom ćete slučaju poželjeti jedan s brzim VPN poslužiteljima u Sjedinjenim Državama. Postoji nekoliko VPN-a koje možete odabrati. Evo nekoliko naših favorita.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za gledanje HBO ODMAH

Iskoristit ćemo ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje emisija poput GoT na HBO SADA. Prvo ćete htjeti preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi klijentski softver za Windows, Mac i Linux. Korisnici mobilnih uređaja mogu preuzimati aplikacije za iOS i Android. Možete čak koristiti i ExpressVPN aplikaciju usmjerivača da biste osigurali svaki uređaj na vašoj mreži. Poslat će svu vašu komunikaciju putem VPN-a koji pruža podršku na uređajima poput igraćih konzola i kutija za streaming. Čak imaju aplikaciju za uređaje Amazon Fire TV.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver, vrijeme je za povezivanje. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta. Imajte na umu da koristimo slike s američkih poslužitelja s obzirom da je HBO Now na SAD-u geografski ograničen.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

  • Budući da je HBO Now dostupan samo u SAD-u, morat ćete odabrati server u Sjedinjenim Državama. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem SAD-a.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete pregledavati Internet ili gledati HBO Now kao da ste tamo zapravo. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje, ali želite se povezati s poslužiteljem u SAD-u i gledati feedove uživo.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflix, Hulu i Amazon Instant. I dalje vam treba račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama.

Gledajte svoje omiljene filmove i originalne programe poput Game of Thrones na HBO-u ODMAH s bilo kojeg mjesta na svijetu. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi i oni mogli uživati. Prati nas @VPNFan za najnovije VPN recenzije i promocije vodećih pružatelja usluga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me