NBA TVNBA ima globalni sljedbenik, pa ne čudi što su odlučili NBA TV lansirati uživo. To ih čini prvom linearnom sportskom ligom koja je prešla vrh. Ponudit će više od 100 igara uživo na tržištu, originalnih programa i videa na zahtjev. Ako želite gledati svoju omiljenu ekipu kako igraju i rezač kablova, morate imati pretplatu na mrežu i biti izvan primarnog tržišta. Sada možete dobiti 24-satni pristup NBA televiziji, počevši od 6,99 USD mjesečno ili 59,99 USD godišnje. Kao što možda nagađate, ovo je vrijedna verzija za gledanje košarkaških utakmica ove sezone. Pravi VPN pomoći će vam da izbjegnete ograničenja zatamnjenja NBA TV-a kao i geo-ograničenja ako putujete izvan tog područja.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

U usporedbi s League Passom, niska cijena NBA TV-a zvuči kao jeftina. Pogledajmo što usluga nudi.

 • Live NBA igre na bilo kojem uređaju u HD-u, kao i WNBA, NBA G League i NBA Summer League.
 • Pogledajte svaku utakmicu NBA finala od 2000. do 2019. godine.
 • Live NBA igre (pod uvjetom da niste na tržištu).
 • Ekskluzivne NBA emisije poput Centre Court, Warm Up, Basketball Stories, NBA Crunchtime, Shaqtin ‘a Fool, NBA Game Time, Say What, High Tops i mnogih drugih.

Neke emisije koje smo upravo spomenuli izvedene su u formatu časopisa. Kao što vidite, NBA daje sve od sebe kako bi osigurao što više ljudi pristup profesionalnom Nacionalnom košarkaškom savezu. Pretplata na NBA TV Live daje vam mogućnost nadogradnje i na neke druge planove. Ako želite nadograditi, cijene ćete pronaći ispod. Imajte na umu da također možete dobiti jednokratnu kupnju nekih jedinstvenih značajki koje ćete naći uz tim ili prolaznu kartu.

 • NBA liga prolazi bez reklama – $ 249,99
 • Prolaz za NBA ligu (strujanje svake igre) – 199,99 USD
 • Prolaz za NBA tim (strujanje pojedinačnog tima) – 119,99 USD
 • NBA League Pass Audio (audio feedi) – 9,99 USD

Kako gledati NBA TV odasvud

Evo vodiča za gledanje akcije na NBA TV-u.

 1. Prijaviti se za ExpressVPN (uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika)
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju ExpressVPN na svoj uređaj.
 3. Spajanje na VPN poslužitelj u SAD-u za NBA TV pokrivenost. Naravno, htjet ćete promijeniti poslužitelje ako želite gledati tim na tržištu na koje se povezujete.
 4. Uživajte u streaming pristupu NBA TV-a.

Naravno, NBA sezona 2019. započinje u ponedjeljak, 30. rujna izložbenom igrom Šangajskih morskih pasa protiv Houston Rocketsa. Finale počinju 4. lipnja 2020. godine.

Kako koristiti VPN za gledanje NBA TV-a

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje igara na NBA televiziji. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Klijent Windows ExpressVPN

 • Odaberite lokaciju poslužitelja. Ovisno o tome koje igre želite gledati, morat ćete se povezati s poslužiteljem na drugom mjestu. Samo provjerite je li u SAD-u. Kao što smo spomenuli, to bi bilo zato što biste bili blokirani izvan zemlje ili unutar ciljanog tržišta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći na mreži. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta ili gledati NBA TV kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako se spojili na poslužitelj u drugoj regiji.

A to je jednostavno tako jednostavno. Gledanje svoje omiljene ekipe na NBA TV je jednostavno, pomoću ove metode. Ako ste iz SAD-a i imate pristup prijavi, jednostavno morate promijeniti regije.

Ne propustite nijednu igru ​​koju možete pronaći na NBA TV-u. Upotrijebite VPN i gledajte da li će se igrati momčadi u finalu. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u zabavama NBA TV-a. Prati nas @VPNFan za najnovije VPN recenzije i promocije vodećih pružatelja usluga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me