Sad TVSada je TV internetska televizijska usluga koja članovima pruža pristup nekim od najboljih sportova uživo, filmova i TV emisija. Jedini ulov je taj Sad TV dostupna je samo za gledanje korisnicima u Ujedinjenom Kraljevstvu. Koriste tehnologiju nazvanu geo-blokiranje za ograničavanje pristupa samo onima s UK adresom u Velikoj Britaniji. To može biti problem ako putujete ili živite izvan Velike Britanije. Srećom, VPN će blokirati pristup usluzi Now TV iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Sada je TV pokrenuta 17. srpnja 2012. u Velikoj Britaniji. Sky posjeduje uslugu streaminga tako da možete uživati ​​u njihovoj praćenju uživo sportskih događaja s Now TV-om. Ovaj tjedan pokrivaju seriju kriketa Ashes. Korisnici mogu sada gledati TV na Windows ili Mac putem web preglednika. Sky nudi i mobilnu aplikaciju za iOS (iPhone, iPad) i Android uređaje. Usluge Now TV proširile su podršku za igraće konzole, uključujući Playstation (PS3, PS4), Xbox One i Xbox 360. Članovi mogu gledati i na LG Smart TV-ima, Roku (LT, XS, 3), Apple TV, Now TV Box, i YourView.

Možete kupiti tri različite propusnice za Now TV. Pogledajmo pobliže svaki od tri dostupna prolaza:

  • Sada TV sport – ova propusnica omogućit će vam pristup svim 7 Sky Sports kanala uključujući Sky Sports 1, Sky Sports 2, Sky Sports 3, Sky Sports 4, Sky Sports 5, Sky Sports F1 i Sky Sports News HQ. Sky održava popularne sportske događaje, uključujući utakmice Premier lige, Formule 1., kriket, Rugby Union, US PGA i europski golf. Sada se TV Sportski propusnici mogu aktivirati kad god želite. Dnevne propusnice možete kupiti za 6,99 funti ili tjedne propusnice za 10,99 funti.
  • Sada TV filmovi – propusnica za film omogućuje vam trenutni pristup strujanju preko 1000 filmova. Oni oglašavaju da usluga članovima pruža pristup filmovima 12 mjeseci prije ostalih internetskih usluga pretplate. Sada TV filmovi koštaju 9,99 funti mjesečno nakon početnog 30-dnevnog besplatnog probnog razdoblja.
  • Sada TV zabava – zabavna karta omogućuje vam pristup 13 kanala koji nisu dostupni u besplatnom pregledu, uključujući Sky Atlantic, Sky 1, Fox, Gold, Sky Living, Comedy Central, Discovery Channel, MTV, itv Encore, Disney Channel, Nickelodeon, Nick Jr. , ABC i Sky Arts. Također uključuje pristup preko 250 setova za popularne emisije. Usluga košta 6,99 funti mjesečno bez ugovora.

Kao što vidite Sada TV ima puno toga za ponuditi. Ako se trenutno nalazite u Velikoj Britaniji, onda možete posjetiti njihovu web stranicu i prijaviti se. Ako se nalazite izvan Ujedinjenog Kraljevstva, tada ćete se htjeti povezati s VPN serverom u Velikoj Britaniji prije nego što posjetite web mjesto. VPN će vam dodijeliti lokalnu IP adresu za prijavu i gledanje omiljenih sportskih, filmskih ili televizijskih emisija pomoću usluge Now TV.

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje televizije izvan Velike Britanije

Prvo ćete htjeti pronaći pouzdanu VPN uslugu. U ovom ćete slučaju poželjeti jedan s brzim VPN poslužiteljima u Ujedinjenom Kraljevstvu. Postoji nekoliko VPN-a koje možete odabrati. Evo nekoliko naših favorita. Sve tri VPN usluge ljubazno nude našim posjetiteljima dubok popust. Uštedite do 60% popusta na neograničen VPN da biste deblokirali kanale i zaštitili svoju privatnost.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za gledanje televizije sada

Kvarenje ExpressVPN za primjer korištenja VPN usluge za gledanje sportova, filmova i TV emisija na Now TV-u. Prvo želite preuzeti njihov klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver, vrijeme je za povezivanje. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta. Imajte na umu da koristimo slike s britanskih poslužitelja jer je sada TV ograničen na Ujedinjeno Kraljevstvo.

ExpressVPN UK poslužitelji

  • Budući da je Now TV dostupan samo u Velikoj Britaniji, poželjet ćete odabrati server u Ujedinjenom Kraljevstvu. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja smještenih po cijeloj Velikoj Britaniji.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada imate IP adresu u Velikoj Britaniji, koliko može bilo tko reći na mreži. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo kad biste se spojili na poslužitelj u SAD-u ili bilo gdje drugdje u svijetu.

I tu ga imate. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u Velikoj Britaniji, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno. To se odnosi na sve web stranice u Velikoj Britaniji, tako da možete uživati ​​u BBC iPlayeru i drugim lokalnim kanalima. Isto vrijedi i za geo blokirane kanale u drugim zemljama.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflix, Hulu i HBO NOW. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Uživajte u svemu što sada TV nudi iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli gledati sportske, filmove i televizijske emisije na Now TV-u izvan Velike Britanije s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me