Logotip ATP kupaATP kup je godišnji teniski turnir koji se održava na tri mjesta u Brisbaneu, Perthu i Sydneyu u Australiji. 2023. obilježava prvo izdanje turnira, kao i prvi put da je održan ATP timski turnir od 2012. Ove godine, održat će se na prostorima Pat Rafter Arene, Perth Arene i Ken Rosewall Arene od petka, siječnja 3. do nedjelje, 12. siječnja. Postoji nekoliko različitih načina na koje možete gledati ovaj turnir, ovisno o mjestu na kojem se nalazite, uključujući Tennis Channel u SAD-u. Ako imate pristup mreži, spremni ste. Ako niste u SAD-u ili želite gledati određeno pokrivanje, možete ga gledati putem interneta pod uvjetom da se povežete s VPN-om.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir

Kako gledati ATP kup 2023. bilo gdje

Postoji nekoliko načina za gledanje ovog turnira, uključujući Tennistv.com, naravno, Teniski kanal u SAD-u.

  1. Prijaviti se za ExpressVPN (uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika).
  2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju ExpressVPN na svoj uređaj
  3. Povežite se s VPN serverom u SAD-u tako da definitivno možete imati pokrivenost na Tennis TV-u.
  4. Prijavite se na web mjesto Tennistv.com ako imate vjerodajnice ili ako se nalazite izvan SAD-a, možete se prijaviti za vanjsku streaming uslugu koja nudi Tennis TV.
  5. Uživajte u streaming pristupu ATP kupa 2023. godine.

ATP kup ima najbolje ocijenjene muške tenisere iz cijelog svijeta. Pravo je pitanje tko će pobijediti na ovom inauguracijskom turniru? Hoće li to biti poznato ime ili ćemo vidjeti iznenađenje? Morat ćete se prilagoditi da biste to saznali. Opet, ako nemate pristup jednoj od različitih opcija, morat ćete se povezati s VPN-om. Predlažemo da se povežete s VPN-om u SAD-u ili zemlji u kojoj želite gledati pokrivenost za ATP kup 2023. godine. U protivnom ćete vjerojatno biti geo-ograničeni.

  StrongVPN Vodič za postavljanje Androida

Kako koristiti VPN za gledanje ATP kupa 2023

Koristit ćemo ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za strujanje ATP kupa 2023. godine. Prvo ćete htjeti preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Nakon što preuzmete i instalirate softver, vrijeme je za povezivanje. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Poslužitelji ExpressVPN Australia

  • Odaberite lokaciju poslužitelja. Predlažemo da poslužite poslužitelj u Australiji. Kao što smo spomenuli, to bi bilo zato što bi ste bili geo blokirani izvan regije. Zbog toga smo izabrali poslužitelj u Melbourneu.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videozapisa sa web lokacija poput YouTubea koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada imate IP adresu u Australiji ili gdje god se nalazi vaše omiljeno pokriće, koliko god bilo tko može reći na mreži. Zbog toga možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako se spojili na poslužitelj u drugoj regiji.

To je sve. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u Australiji, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje. Povežite se na poslužitelj u Ujedinjenom Kraljevstvu i gledajte Sky Sports ili u SAD-u ako želite gledati drugačija događanja osim samo ATP kupa.

  Gledajte College Bowl igre s VPN-om

Dobri davatelji VPN-a otvaraju pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Uživajte u svim uzbuđenjima ATP Kupa 2023. i pogledajte koja će teniska zvijezda osvojiti prvi ATP kup. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u ovom početnom teniskom turniru iz bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude, vodiče i vijesti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me