Poziv dužnostiCall of Duty je toliko popularan da su obožavatelji potrošili više od 25 milijardi sati u igri. Igra ima preko 20 naslova i još ih zarađuju. Uz popularnost ove igre, mora biti puno DDoS napada, zaostajanje poslužitelja i spora veza. Da biste riješili ove probleme, preporučio bih vam VPN. VPN će vam omogućiti da promijenite svoju IP adresu u bilo koji drugi IP koji odaberete. Morat ćete odabrati mjesto koje je najbliže poslužitelju na kojem igrate, jer ćete na taj način smanjiti zaostajanje i omogućiti brže veze. VPN također šifrira vaše što će vas zaštititi od DDoS napada.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 potvrdni okvir potvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje Online Call of Duty (PC)

Kvarenje ExpressVPN na primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Call of Duty na mreži. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

  • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.
  Kako se koristi Opera VPN

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Kako koristiti VPN za igranje Call of Duty (Xbox One i PS4)

Još jednom upotrijebit ću ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Call of Duty na vašoj igračkoj konzoli. Meni su najdraži VPN za igranje jer ExpressVPN upravlja vrlo velikom mrežom koja uslugu čini odličnim izborom za igrače.

Prvi korak za postavljanje putem ExpressVPN-a obično je preuzimanje klijentskog softvera za vaš sustav. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android. Očito je da to neće raditi za PS4, Xbox One ili Nintendo jer igraćim konzolama nedostaje izvorna podrška za VPN. Srećom, još uvijek postoji način da šifrirate svoj igrački promet i pošaljete ga putem VPN-a. Odgovor je pokretanje VPN-a putem vašeg usmjerivača. Napomena: ako vam ne treba šifriranje, možete koristiti značajku ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) bez potrebe za konfiguriranjem usmjerivača. Podržava širok raspon igraćih konzola.

  VPN testovi - Kako provjeriti da li VPN ima propuste

Aplikacija ExpressVPN usmjerivač

Ovisno o tome koju marku i model usmjerivača koristite, mogao bi podržavati VPN usluge treće strane. Ako je to slučaj, od vašeg davatelja VPN-a možete dobiti potrebne informacije za uspostavljanje veze putem vašeg usmjerivača. Inače toplo preporučujem FlashRouters. FlashRouters tim uzima popularne usmjerivače marki i bljesne ih s DD-WRT ili Tomato firmware-om. To uređajima omogućuje znatno veće mogućnosti nego što bi imali instalirani tvornički firmver. Svi FlashRouteri dolaze unaprijed konfigurirani s podrškom za VPN.

Istaknuti dijelovi igre Call of Duty

Call of Duty je internetski strijelac. Sa svakim novim naslovom uređaji podržani mijenjaju. Rečeno je da su glavni uređaji na kojima je pucač PS3, Ps4, Xbox 360, Xbox One i Windows. Igra je dostupna na Steamu ili putem interneta s web lokacija poput Amazon i GameStop.

  • Call of Duty ima dva načina igranja, ovisno o verziji koju imate, može ih imati i više.
  • Story Mode: ovo je offline način rada, koji ćete igrati kao jedan lik dok prolazite kroz njihovo iskustvo u ratu.
  • Solo Zombie Kill Mode: Ovaj način rada bit će dostupan u jednoj od Call of Duty igara. Zaglavit ćete u jednoj sobi s ograničenom borbom sa streljanom zombija i krpanjem vrata u kući sve dok vas zombiji na kraju ne ubiju..
  • Izvanmrežni način rada: Izvanmrežni način rada dijeli se zaslon na kojem ćete se vi i druga osoba igrati na istom uređaju jer ćete se međusobno natjecati. pobjednik je osoba s najviše ubijanja. Zajedno radite i na ubijanju zombija ako imate neku od Call of Duty Zombie igara.
  • Co-op način rada na mreži: tu ćete se zajedno s drugim igračima iz bilo kojeg mjesta na svijetu boriti protiv drugog tima igrača iz cijelog svijeta. Pobjeđuje ekipa s najviše ubijanja.
  • Natjecateljski način: Tu se borite jedan na jedan s nekim preko interneta. Kao i svi drugi, jedna osoba koja ima najviše ubija pobjeđuje.
  Zaobilazni korak UFC Fight Pass-a

Sa svim tim načinima igre mogu se odabrati različite vrste klasa. Svaka klasa ima različita puška za različite verzije. I imena klase će se također mijenjati, ali većinom ćete ih uvijek imati, Snajpersi (napad dalekog dometa), Čovjek rušenja (Bombe), Teški naoružavač (izravni napad), Spec Ops (kirurški napad), i Assault (svi oko klase). Sve se te klase bore na kartama. Ove su karte već u igri, ali ako želite više Call of duty nudi DLC-ove.

Call of Duty vrlo je popularan strijelac. Ima više načina zabave i satova. Dostupan je u obliku pare ili na drugim mjestima kao što su Amazon i Gamestop. Call of Duty je igra u kojoj stvarno uživam i nadam se da ćete i vi uživati.

Još jednom preporučujem korištenje VPN usluge za igranje Call of Duty. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Također će poboljšati performanse poboljšanjem vašeg pinga i zaštititi vas od DDoS napada.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Uživajte u svim uzbuđenjima dok igrate CoD online. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u Call of Dutyu iz bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me