Clash of Clans i Clash Royale dvije su od najvećih mobilnih igara do sada. Obje igre globalno igra preko 100 milijuna ljudi na Android i iOS uređajima. S velikom igračkom bazom igara poznati su u cijelom svijetu. To je uzrokovalo dosta škola i radnih mjesta za postavljanje vatrozida koji sprečavaju ljude da pristupe igrama. Da bih riješio problem, preporučio bih VPN. VPN omogućuje vam da promijenite svoju IP adresu na jedno od ponuđenih lokacija poslužitelja. Nova IP lokacija i šifrirana veza pomoći će vam da izbjegnete sva ograničenja vatrozida. Ako putujete u zemlju u kojoj je Clash Clans ili Clash Royale blokiran, možete koristiti i VPN da biste prošli bilo koja regionalna ograničenja.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje sukoba klanova & Clash Royale

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Clash of Clans ili Clash Royale. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Vodit ćemo vas korak po korak pomoću njihove iOS aplikacije. Proces je isti i za Android korisnike.

ExpressVPN iOS veza

  • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Oni također podržavaju IPSec. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Odaberite lokaciju poslužitelja i dodirnite Connect. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete svoju novu lokaciju prikazanu na karti. U gornjem lijevom kutu vašeg iOS uređaja pojavit će se poruka koja vam daje do znanja da je VPN angažiran.
  • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći do sada, dobar VPN poboljšat će vaše igranje putem interneta i otvorit će pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Sukob klanova

Sukob klanovaSudar klanova sastoji se od dvije faze. Prva faza je obrana. Morat ćete izgraditi bazu nadogradnjom i prikupljanjem materijala. Za obranu će vam trebati zlato. Zlato se koristi za nadogradnju gotovo svega što se odnosi na obranu baze. Trebat ćete strateški nadograditi svoju vijećnicu da biste dobili više oružja. Ako imate ispravan zid, uz dobro postavljeno oružje lako ćete odbiti napade drugih ljudi.

Druga faza napada. Za to će vam trebati eliksir. Morate dobiti jedinice i napitke da biste dugoročno učinkovito pobjeđivali. Također trebate nadograditi svoje jedinice što ih čini snažnijim. Da biste pobijedili, morate strateški odabrati svoje jedinice i vidjeti kako najbolje srušiti protivnika. Na napad moći ćete ukrasti zalihe eliksira i zlata vašeg protivnika. Zbog toga ćete se htjeti osigurati da vaše zalihe budu strogo čuvane poput vaše gradske vijećnice, koja je najvrjednija lokacija.

Drugi dio igre na koji biste se trebali usredotočiti je aspekt klana. Vi i grupa prijatelja se borite protiv drugih klanova na natjecanjima i natjecanjima. Dobit ćete nagrade ako budete u klanu, uz to što ćete biti sigurniji.

Clash of Clans je izvrsna mobilna igra. To je vrlo zabavna i strateška igra koja će vam zadržati ulaganje. Možete igrati sami ili s prijateljima kroz uspostavljen klan sustav. Ovo je igra za koju sam siguran da će vaši prijatelji uživati ​​u igri.

Clash Royale

Clash RoyaleClash Royale je borbena igra taktičke arene. Igrat ćete u jednoj od mnogih arena koje otključate pobjedom i dobivanjem trofeja. Trofeji se zarađuju pobjedom 2v2 i redovnim 1v1 utakmicama. Igranjem dobivate zlato i škrinje. Kroz pobjedu možete dobiti krunu koja se koristi za otvaranje vrhunskog kovčega. Dodatne nagrade možete dobiti i ispunjavanjem zadataka i sudjelovanjem u događajima poput izazova i turnira.

Svaka arena ima različite kartice koje se mogu otključati. Komoda zarađena u areni drže i karte i zlato. Karte su jedinice koje se koriste u bitkama. Možete ih imati osam na sebi za bitku. Svaka je karta različita i ima svoje snage i slabosti. Količina eliksira na karticama označava troškove jedinice. Za igranje jedinica koristite eliksir koji steknete tijekom igre. Kartice se mogu nadograditi zlatom.

Postoje tri vrste: trupe, magija i zgrade. Jedinice su jedinice koje se kreću i imaju svoj um. Magične kartice imaju različite učinke, uključujući poliranje, uklanjanje pogrešaka i oštećenja. Zgrade ili mrijesti trupe ili napadaju neprijateljske jedinice ili dvorce u svom području djelovanja. Za pobjedu u meču morate prijeći glavni dvorac neprijatelja prije nego što istekne vrijeme ili poraziti više dvoraca od vašeg protivnika. Ako odete na produžetak, a nitko nema dvorac, prednost će završiti nerešeno.

Kao i u Clash of Clans, i Clash Royale ima klan sustav. Možete se udružiti s prijateljima kako biste se natjecali protiv drugih klanova. Možete zaraditi posebne nagrade ovisno o vašem klanu i o događajima u kojima sudjeluje. Budite konkurentni i pomozite svom klanu prijatelja da se popne na vrh u Clash Royaleu.

Uživajte u svim akcijama dok igrate Clash of Clans i Clash Royale online. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u igrama s bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me