Kako igrati Dark Souls III s VPN-om

Tamne duše IIIFranšaza Dark Souls noviji je niz igara koje su porasle u popularnosti. Programeri sada izlaze s Dark Souls III. Kao u većini igara, ovo će biti intenzivna borbena igra. Dostupna je za Windows, PS4 i Xbox One. Poseban dio ove verzije Dark Soulsa je da ima mrežni način rada za više igrača. Dok igrate Dark Souls 3 na mreži, možete primijetiti zaostajanje i usporene veze. Da biste riješili ove probleme, preporučio bih vam VPN. VPN će promijeniti vašu IP adresu na bilo koju drugu lokaciju izvan vašeg odabira. Ako odaberete VPN poslužitelj smješten blizu poslužitelja na kojem igrate, imat ćete manje kašnjenja i brže veze. Iskusniji igrači također će uživati ​​u dodatnoj zaštiti od DDoS napada.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Dark Souls III kao i svaka druga igra Dark Souls uređujete izgled svog lika. Također možete odabrati svoj razred. Svaki razred ima različite sposobnosti i stilove borbe.

Glavne klase u Dark Souls 3 uključuju:

 • Vitez: Počinje sa štitom, gamaše, rukavice, škrinjom, šlemom i jednim željeznim mačem.
 • koristoljubiv: Počinje s dva mača, drvenim štitom i kacigom, oklopom i hlačama Sellsword-a.
 • Ratnik: Počinje s sjekirom, štitom i Norther kacigom, oklopom, rukavicama i hlačama.
 • glasnik: Počinje s kopljem, iscjeljujućim pomagalima, štitom, repovima i Heraldovom kacigom, oklopom, rukavicama i pantalonama.
 • Lopov: Počinje s nožem, štitom, pramcem, lopovskom maskom i Deserterovim oklopom i hlačama.
 • ubica: Počinje s estokom, štitom, čarobnjačkim osobljem, sablasom i ubojicom, oklopom, rukavicama i pantalonama.
 • Čarobnjak: Počinje s prekidačem za poštu, čarobnjačkim osobljem, štitom, prstenom mladog zmaja, strelicom za dušu, teškom strelicom i čarobnjačkom kapuljačom, ogrtačem, rukavicama i hlačama.
 • Pyromancer: Počinje sjekirom, štitom, plamenom Pyromancy, velikim blatnim prstenom, vatrenom kuglom i krunom Pyromancer, haljinom, omotom i hlačama.
 • Svećenik: Počnite s jarbolom, svećenim zvoncem, štitom, liječenjem, silom i svećenicima plavog ogrtača, rukavica i hlača.
 • Lišen: Počinje s klubom, Plankovim štitom i ležerom.

Dark Souls III je tvrda strateška borbena igra. To znači da kad razini budete trebali razmisliti o opremi koja vam je potrebna dok napredujete. Također ćete morati uređaj kada koristiti svoje vještine i magiju prema situaciji.

U igri su teški šefovi i nešto tvrđa mafija. Predmeti koji padaju s šefova i drugih mafijaša mogu se upotrijebiti za pristup mrežnim načinima. Internetskim načinima pristupa se samo na određene načine.

Online načini uključuju:

 • Kavez: Morat ćete koristiti predmet White Sign Soapstone i tada ćete se moći igrati s najviše dvije osobe odjednom.
 • PvP: Koristite Red Eye Orb ili Cracked Red Eye Orb. Tada ćete biti poslani u svijet drugog igrača i možete se boriti protiv njih u tom svijetu. Vi biste bili napadač dok bi oni bili domaćini. Do dvije osobe istodobno mogu upasti u jednog igrača, ali možete upotrijebiti različite znakove da promijenite taj broj.

Još jednom preporučujem korištenje VPN-a za igranje Dark Souls 3. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Također će poboljšati performanse smanjivanjem vašeg pinga i zaštititi vas od DDoS napada. To će vam pomoći da se riješite prošlih geografskih ograničenja i zaštitnih zidova u školi ili na poslu.

Kako koristiti VPN za igranje Dark Souls 3 (PC)

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Dark Souls 3 na mreži. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Kako koristiti VPN za igranje Dark Souls 3 (Xbox One i PS4)

Još jednom upotrijebit ću ExpressVPN za primjer kako se VPN uslugom koristiti Dark Souls 3 na vašoj igračkoj konzoli. Meni su najdraži VPN za igranje jer ExpressVPN upravlja vrlo velikom mrežom koja uslugu čini odličnim izborom za igrače.

Prvi korak za postavljanje putem ExpressVPN-a obično je preuzimanje klijentskog softvera za vaš sustav. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android. Očito je da to neće raditi za PS4, Xbox One ili Nintendo jer igraćim konzolama nedostaje izvorna podrška za VPN. Srećom, još uvijek postoji način da šifrirate svoj igrački promet i pošaljete ga putem VPN-a. Odgovor je pokretanje VPN-a putem vašeg usmjerivača. Napomena: ako vam ne treba šifriranje, možete koristiti značajku ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) bez potrebe za konfiguriranjem usmjerivača. Podržava širok raspon igraćih konzola.

Aplikacija ExpressVPN usmjerivač

Ovisno o tome koju marku i model usmjerivača koristite, mogao bi podržavati VPN usluge treće strane. Ako je to slučaj, od vašeg davatelja VPN-a možete dobiti potrebne informacije za uspostavljanje veze putem vašeg usmjerivača. Inače toplo preporučujem FlashRouters. FlashRouters tim uzima popularne usmjerivače marki i bljesne ih s DD-WRT ili Tomato firmware-om. To uređajima omogućuje znatno veće mogućnosti nego što bi imali instalirani tvornički firmver. Svi FlashRouteri dolaze unaprijed konfigurirani s podrškom za VPN.

Uživajte u svim uzbuđenjima dok igrate Dark Souls III na mreži. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u igranju s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map