Dota 2Dota 2, Defense, od Drevnih 2, popularna je MOBA, multiplayer internetska bitka. To je stvarno dobro napravljena igra i brzo je stekla popularnost. Dota 2 se može igrati s prijateljima putem interneta i također konkurentno. Možete dobiti igru ​​za Windows ili Mac na Steamu, a proširenja za igru ​​na web lokaciji Dota 2. Budući da je Dota 2 igra koja se igra na mreži, možete doživjeti DDoS napade, zaostajanje, lošu povezanost ili blokiranje u školi ili na poslu. Da bih riješio ove probleme, preporučio bih VPN. VPN će promijeniti vašu IP adresu u drugu. Budući da to nije vaš IP adresa, to će spriječiti DDoS napade i omogućiti vam da prijeđete blokadu Dota 2 na poslu ili u školi. Ako odaberete IP blizu poslužitelja na kojem igrate, trebali biste doživjeti manje zaostajanje.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje Dota 2 Online (PC)

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za reprodukciju Dota 2 na mreži. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Najzanimljiviji dijelovi igre Dota 2

U Dota 2, vi i vaš tim od 4 trebate uništiti bazu ostalih timova ili Ancient. Njihove će biti različite sredine ili kule na putu. Očekuje se da ćete odbiti drugi tim da uništi svog Drevnog, tako da ne izgubite. Za podudaranje 1 na 1 vrijede ista pravila, osim ako kažete “gg” (dobra igra) izgubite.

Igrači kojima kontrolirate voditi svoj tim do pobjede su heroji u Doti 2. Njihovi su preko 150, od kojih su neki besplatni, a drugi plaćeni. Igra se temelji na tim herojima. Svaki junak ima različitu vrstu. Ove su vrste okretnost, snaga i inteligencija (magija). Možete i poravnati heroje da biste tamo povećali statistiku. Svaki heroj također napada brzinom, dometom ili snagom. Sposobnosti su još jedna stvar koja je otključana sa iskustvom.

Zlato je oblik valute u Dota 2 i dobiva se dok svirate. Ako ubijete neutralnu rulju, osoba s posljednjim pogotkom dobiva zlato, ali ako netko ubije neprijateljskog heroja, cijela ekipa dobiva zlato. Zlato može otključati predmete kao što su oružje, oklop, posebne sposobnosti i potrošni materijal. Oružje će se koristiti za povećanje napada. Oklop će se koristiti za povećanje obrane, a posebne sposobnosti pomoći će heroju u borbi. Potrošni materijal s druge strane može vam pomoći kod bilo koje od tih stvari i više, ali traje samo jedna borba.

Dota 2 također ima puno načina igre. U nekim ćete načinima dobiti slučajne znakove, dok će vam drugi omogućiti da odaberete. Svi se načini otključavaju nakon što dođete na razinu 10. Načini igre su zabavni i svi slijede istu strategiju za pobjedu osim nekoliko.

Načini igre Dota 2 uključuju:

 • Svi birajte: Ovaj način igre omogućuje vama i vašim prijateljima da odaberete bilo kojeg heroja kojeg želite, razmijenite svoje heroje i samo napravite redovitu utakmicu.
 • Sve slučajno: Svaki igrač dobiva slučajni lik i 825 zlata. Da biste dobili novi slučajni lik, košta 300 zlata. Pored nasumičnog heroja igra se igra i kao redovna utakmica.
 • Sve slučajno podudaranje: Svaki član tima dobije slučajnog heroja i svaki put kada budu ubijeni dobiva novog. Timovi dobivaju 40 respawna za start, a kada nestanu svi respawnsi, izgubite. Prilikom ponovnog postavljanja imat ćete razine, predmete i zlato prenijeti na novog heroja.
 • Nacrt sposobnosti: Igrači će odabrati između ponuđenih junaka. Sposobnosti će biti u bazenu u kojem će igrači odabrati 3 normalne i 1 krajnju sposobnost. Ovaj se način igra kao uobičajena igra.
 • Način kapetana: Započnite testom brzine tko prvo može kliknuti gumb “Postani kapetan”. Kad kapetan odaberete 5 junaka i izaberite jednog za sebe. Nakon isteka dodijeljenog vremena, vaš će tim birati od preostale četiri. Ovaj se način igra kao uobičajena igra.
 • Kapetani Nacrt: Za početak, kapetani zabranit će trojici junaka, a zatim naizmjence odabrati iz bazena 27 nasumičnih junaka za tim. Oni će odabrati 5 i odabrati jednog za sebe, a ostale heroje će ostaviti za suigrače. Ovaj se način igra kao uobičajena igra.
 • Prilagođeni način: Uskoro dolazi mod i mjesto gdje zajednica bira kako se igra.
 • Najmanje igrano: Ne možete odabrati između svojih 40 najboljih igranih junaka. Nije dopušteno mijenjanje. Ovaj se način igra kao uobičajena igra.
 • Ograničeni način rada: Možete odabrati samo s popisa junaka za početnike i on vam služi kao udžbenik. Nećete biti kažnjeni ako odete. Umjesto toga, ako odete, zamijenit će vas bot. Ovaj se način igra kao uobičajena igra.
 • Jedan Nacrt: Vidjet ćete tri heroja, jednog o brzini, snage i inteligencije. Možete odabrati samo jedan od njih i nema zamjene. Uz to se igra kao redovna utakmica.
 • Slučajni nacrt: Dvije momčadi će naizmjence birati heroje sve dok svaka momčad ne napuni 24. Osim selekcijskog postupka igra funkcionira potpuno isto kao i redovna utakmica.
 • 1 v 1 Solo sredina: Borit ćete se protiv druge osobe i pobijedit ćete na isti način kao i obično. Posebni dio ovog načina je što možete razgovarati s drugom osobom, recimo “gg” da biste oduzeli, bočni tornjevi su imuni, a prve rune ne reagiraju.

Dota 2 dostupna je za Windows i Mac na Steamu. U igri je vrlo popularna MOBA, sa zabavnim i zanimljivim igranjem. Junaci nude širok izbor strategija. Predmeti će pomoći vašim herojima u borbi. Postoji toliko mnogo načina igre da je još bolje igrati s prijateljima. Sveukupno Dota 2 je zabavna online igra u kojoj sam siguran da ćete uživati ​​s vama i vašim prijateljima.

Još jednom preporučujem korištenje VPN usluge za igranje Dota 2 na mreži. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Poboljšat će performanse i smanjiti zaostajanje. Elitni igrači također će cijeniti dodatnu zaštitu od DDoS napada

Uživajte u svim akcijama dok igrate Dota 2 na mreži. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u igranju s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me