Finalna fantazija 14 - FFXIVFinal Fantasy 14 ili FFXIV, najnovija je od popularne MMORPG serije koja postoji već duže vrijeme. Ova je igra dostupna na Windows, PS4 i PS3. Tijekom igranja FFXIV-a i drugih mrežnih igara mogu se dogoditi zaostajanje, DDoS napadi i sporo povezivanje. Da biste riješili ovaj problem, preporučio bih VPN. VPN će promijeniti vašu IP adresu u drugu odabranu IP adresu. To će pomoći u zaustavljanju DDoS napada. Ako odaberete IP blizu poslužitelja na kojem igrate, imat ćete manje zaostajanja i uživat ćete u bržoj vezi.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 potvrdni okvir potvrdni okvir

Kako koristiti VPN za reprodukciju Final Fantasy XIV

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Final Fantasy 14 na mreži. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

  Kako igrati Rocket League s VPN-om

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Final Fantasy 14 Igre

Final Fantasy XIV je igra u kojoj se možete boriti protiv mafijaša, raditi događaje, ispunjavati zadatke, igrati se u sudbinama, zanatstvo, istraživati ​​tamnice i raditi na okupljanju s drugima na zabavama. Sve ove stvari dat će vam EXP. Prije nego što to učinite, kupit ćete, a zatim dobiti pretplatu za igranje FFXIV-a. Kupujete ga za Windows, PS4 ili PS3 na mjestima poput para, Amazon i Gamestop. Nakon toga pokrenut ćete igru ​​i pustiti je da prođe kroz svoja preuzimanja. Nakon toga ćete se prijaviti i moći ćete stvoriti lik po svom izboru i urediti ga. Lik koji odaberete može biti jedna od više utrka. Popis uključuje:

Elezen: Ova bi utrka najviše nalikovala Elvenu s FFXI-ja. Budite vrlo neprijateljski raspoloženi s ostalim rasama jer se vjerovalo da je to prva utrka u zemlji Eorze. Dva plemena koja ova rasa ima su ogromni rivali.

 • Divlja šuma
 • Duskwight

Hyur: Ova je rasa baš poput ljudske rase s FFXI-ja. Ova se rasa najčešće nalazi u Eorzi jer su se dva plemena podijelila kako bi tvorila gradove svuda.

 • Highlanders
 • Midlanders

Lalfella: Ova je utrka poput Tarutaru-a iz FFXI-ja. Ova je utrka najmanja rasa. To ih ne čini nepovoljnijima, jer oni čine spretnost i inteligenciju.

 • Plainsfolk
 • Dunesfolk

Roegadyn: Ova je utrka poput Galke s FFXI-ja, ali sada postoji ženska verzija. Ovo je najveća utrka. Bili su iz Sjevernih mora.

 • Morski vukovi
 • Hellgaurd

Miqo’te: Ova je utrka slična Mithri s FFXI-ja, ali sada je tu i muška verzija. Ova mačja rasa su lovci koji su obično samotna rasa.

 • Tragači Sunca
 • Čuvari mjeseca

Au Ra: To još nije dostupno, ali ovaj lik dolazi s FFXIV Heavensward. Ova utrka nikada nije viđena ni u jednoj drugoj verziji. To je gmazovska rasa s ljuskama, rogovima i repovima. Oni su iz zemlje Otharda.

 • Raen Tribe
 • Xaela Pleme

Ne brinite o statistikama likova koliko o njihovoj pojavi, jer statistike nisu puno bolje od bilo koje utrke. Ako idete zajedno s utrkama, ima i gradova, Moći ćete se boriti izvan gradova. Također ćete moći kupovati, prodavati i izrađivati ​​predmete u gradu. Svaki grad ima i svoje poslove za borbu. Svaki posao ima različite količine TP, MP i HP-a dok posao izravnavate s EXP-om. Glavni gradovi i njihova radna mjesta uključuju:

  Igrajte World of Warcraft (WoW) s VPN-om

UL ‘dah: Ovaj je grad više sličan Sandoriji iz FFXI-ja u aspektima koji su ogromni. Grad je velik za trgovinu. Vođa ovog grada je ženska lafella s muškim Roegadynom, jer tamo vojska ima generalnog i osobnog zaštitnika. Zanati uključuju zlatarstvo, alkemiju, rudarstvo i tkanje. Poslovi uključuju:

 • Thaumaturge: Kada koristite ovaj posao lijevanja pravopisa, morat ćete gledati svog zastupnika kako biste utvrdili koju će se čaroliju uputiti sljedeće. Držite udaljenost prilikom lijevanja pomoću ovog pogonskog programa za pravopisne čarolije. Koristi MP.
 • Napadač: Ručna borba borba je najbolje sredstvo Odmarača. Ostanite bliski i nosite velike količine štete s ovim poslom. Koristi TP.
 • Gladijator: Pravi tenk (posao koji donosi puno štete). Mačem i štitom borit ćete se na bojnom terenu za slavu. Držite protivnika u blizini. Koristi TP.

Gridania: Ovaj grad je poput Windursta sa FFXI-ja zbog više osjećaja na otvorenom. Ovim se gradom po mom mišljenju jako teško kretati dok ne naučite gdje je sve. Čelnici ovog grada su obitelj Miqo. Jedna od njih ima više moći od druge 2 jer je ona i vojska. Obrt u gradu uključuje stolariju, obradu kože i botanike. Poslovi uključuju:

 • Strijelci: Kada koristite ovaj posao s lukom i strijelom moći ćete pucati i ubijati rulje s velikih daljina. Obavezno čuvajte distancu, jer ovaj posao nije borac u ruke. Koristi TP.
 • Lanceri: Kad se borite sa svojim Lanceom morat ćete biti hrabri jer neće postojati sigurnost s tim borcem na glave. Također ćete htjeti držati se iz blizine, jer čim se odvoje za pucanje, nećete ih moći napasti. Koristi TP
 • Konjuneri: Morat ćete brzo koristiti ovaj posao. Možda nećete moći nanijeti toliko štete, ali moći ćete liječiti druge i sebe. Ovaj posao je ujedno i čarolija uroka, pa se držite udaljenosti. Koristi MP.

Limsa Lominsa: Ovaj grad najviše sliči Bastoku s FFXI-ja za slučaj da je to grad koji je uglavnom napravljen za luku i prilično je malen. Ovaj grad čine gusari. Vođa grada, visoka Elezen, ujedno je i vojska. Zanat ovdje uključuje izradu oklopa, kovaštvo, izradu hrane kao kulinarstvo i ribolov. Poslovi uključuju:

 • Marauderi: Nosit ćete sjekiru na bojno polje. Pomoću ove sjekire moći ćete nanijeti velike štete protivniku, kao i moći da ga preuzmete. Ovo je posao uskog raspona, pa držite protivnika blizu. Koristi TP.
 • Arkanisti: Borit ćete se i iscjeljivati ​​svojom knjigom uroka i svojom zvijeri koju sazovete. Taj se posao obavlja i rasponom i od ruke do ruke. Sa pozvanom zvijeri možete ići ruku pod ruku, ali osim toga držati se podalje. Koristite MP.
 • Rouge: Morat ćete biti tajanstveni poput noći, tihi poput lišća koji pada na zemlju i brz poput geparda da biste mogli igrati ovaj posao. Vi ste poput lopov FFXI. Vi ste sa svoja dva bodeža boriti se borbom od ruke do ruke. Uz ovo rečeno da ćete se htjeti držati bliski protivniku. Koristi TP.
  Igrajte League of Legends (LoL) s VPN-om

Ostali poslovi uključuju Black Mage, Paladin, White Mage, Monk, Warrior, Dragoon, Bard, Summoner, Scholar i Ninja. Međutim, ti su poslovi posebni jer potraju određeni posao. Jedan posao mora biti 15, a drugi 30 da biste dobili posao koji želite. Posao na razini 30 dijelit će statistike i razine s novim poslom, što znači ako jedan posao izravnate i drugi.

Uskoro će se pojaviti i tri nova radna mjesta i nova područja koja će udvostručiti veličinu FFXIV-a. Trenutno se možete voziti samo i boriti se s Chocobom. S novim širenjem moći ćete letjeti i svijetom.

Final Fantasy 14 je popularan MMORPG. Izlazi nova ekspanzija koja će je učiniti još boljom. Poslovi su cool igrati kao. Sveukupno, FFXIV je zabavna online igra koju ćete voljeti vi i vaši prijatelji.

Još jednom preporučujem korištenje VPN usluge za igranje FFXIV-a na mreži. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Poboljšat će performanse i smanjiti zaostajanje. Elitni igrači također će cijeniti dodatnu zaštitu od DDoS napada.

Uživajte u svim uzbuđenjima dok igrate Final Fantasy 14 na mreži. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u FFXIV-u s bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me