Kako igrati Madden s VPN-om

zaluditiMadden je igraća franšiza s dosta poviješću. Na više je platformi uključujući PS4, Xbox One i mobilnu mrežu. Madden 19 planira vratiti popularnu igru ​​na PC. Svaka platforma ima elemente na mreži, a morat će postojati problemi s zaostajanjem i lošim vezama na poslužitelju. Da bih riješio ove probleme, preporučio bih VPN. VPN omogućava vam da promijenite svoju IP adresu na drugu na navedenim mjestima VPN poslužitelja. Ako odaberete mjesto blisko ozbiljnosti na kojoj igrate, možete smanjiti zaostajanje i poboljšati kvalitetu veze. Budući da to nije vaš IP, VPN će također pružiti dodatnu zaštitu od DDoS napada.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje za Madden (PC)

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako pomoću VPN usluge igrati Madden na mreži. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Kako koristiti VPN za igranje Madden (Xbox One i PS4)

Još jednom upotrijebit ću ExpressVPN za primjer kako se VPN uslugom igrati Madden na vašoj igračkoj konzoli. Meni su najdraži VPN za igranje jer ExpressVPN upravlja vrlo velikom mrežom koja uslugu čini odličnim izborom za igrače.

Prvi korak za postavljanje putem ExpressVPN-a obično je preuzimanje klijentskog softvera za vaš sustav. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android. Očito je da to neće raditi za PS4, Xbox One ili Nintendo jer igraćim konzolama nedostaje izvorna podrška za VPN. Srećom, još uvijek postoji način da šifrirate svoj igrački promet i pošaljete ga putem VPN-a. Odgovor je pokretanje VPN-a putem vašeg usmjerivača. Napomena: ako vam ne treba šifriranje, možete koristiti značajku ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) bez potrebe za konfiguriranjem usmjerivača. Podržava širok raspon igraćih konzola.

Aplikacija ExpressVPN usmjerivač

Ovisno o tome koju marku i model usmjerivača koristite, mogao bi podržavati VPN usluge treće strane. Ako je to slučaj, od vašeg davatelja VPN-a možete dobiti potrebne informacije za uspostavljanje veze putem vašeg usmjerivača. Inače toplo preporučujem FlashRouters. FlashRouters tim uzima popularne usmjerivače marki i bljesne ih s DD-WRT ili Tomato firmware-om. To uređajima omogućuje znatno veće mogućnosti nego što bi imali instalirani tvornički firmver. Svi FlashRouteri dolaze unaprijed konfigurirani s podrškom za VPN.

Madden Game Highlighti

Madden igre su izuzetno popularne, ali zbog toga su ih često blokiraju vatrozidi na radnim mjestima i u školama. VPN će šifrirati vaše podatke, omogućujući vam da prijeđete ove i druge regionalne restrikcije. Pomoću VPN-a možete Madden igrati s bilo kojeg mjesta u bilo kojem trenutku.

Madden NFL Mobile izdan je za Android i Apple uređaje. U njemu ispunjavate tjedne izazove, sudjelujete u događajima i igrate protiv drugih. Ovo će vam pružiti različite nagrade u rasponu za bolje igračke karte koje možete koristiti u vašem timu u valuti igre. Vaš je cilj stvoriti najbolji tim. Aukcije ćete morati koristiti za kupnju novih igrača i prodaju starih. Ako se uspnete na vrh, možete se udružiti s drugima kako biste ostvarili više nagrada. Madden NFL Mobile je ovisnost i iznimno zabavna.

Madden 19 izlazi za PS4, Xbox One i PC. U Maddenu se može igrati više načina na mreži. Brzo igranje putem interneta omogućit će vam da se povežete sa svojim prijateljima ili drugim slučajnim igračima. Franšiza se može igrati na mreži s drugima. U ovom načinu igrate kao trener jedne od momčadi i natječete se protiv drugih u sezonama. Ultimate Team je najnoviji način rada za Madden. Vrlo je slična mobilnoj igri u kojoj je vaš cilj stvoriti najbolju ekipu. U ovom načinu ćete dobiti bolje karte (igrače) sudjelujući u događajima i radeći izazove kako biste zaradili novčiće. Timska kemija značajka je koja MUT-u dodaje još više složenosti. Na ovaj način možete dobiti i alternativne uniforme.

Madden je, kao što rekoh, dugačak naslov. To je jedna od najpopularnijih franšiza do danas. Serija ima sjajan gameplay i grafiku u svim svojim naslovima. Madden igre su izuzetno zabavne i siguran sam da ćete uživati ​​u njima.

Bez obzira želite li pokazati svojim prijateljima koji vladaju u Maddenu ili se natjecati s najboljima na mreži, VPN će vam pomoći da vam daju prednost. Profesionalni igrači će cijeniti dodatnu DDoS zaštitu. Mi ostali možemo smanjiti zaostajanje i poboljšati cjelokupno iskustvo. Samo se obavezno povežite na VPN poslužitelj prije nego što pokrenete igru. Na taj ćete način sigurno proći kroz bilo koji vatrozid ili geo-ograničenja. Maddena možete doslovno igrati s bilo kojeg mjesta na svijetu koristeći VPN. Jednostavno se povežite s poslužiteljem u Sjedinjenim Državama i uživajte u onome što igra može ponuditi.

Uživajte u svim uzbuđenjima dok igrate Madden na mreži. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u igranju s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map