Kako igrati Monster Hunter World s VPN-om

Svijet čudovištaMonster Hunter World (MHW) novi je naslov u franšizi. To je igra u stilu borbenog istraživanja. MHW je vrlo tehnički i prilično je težak dok ga izvodite. Igra je objavljena širom svijeta 26. siječnja i ima mrežni način rada. Možete dobiti na poslužitelju do 16 ljudi i dovršiti potragu za lovom s četvero njih. Te su borbe teške i za pobjedu im trebate dobar timski rad. Budući da igra ima toliko internetskog igranja, bit će zaostajanje i spore veze. Da biste riješili ove probleme, preporučio bih korištenje VPN-a.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje Monster Hunter World (PC)

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Monster Hunter na mreži. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Kako koristiti VPN za igranje Monster Huntera (Xbox One i PS4)

Još jednom upotrijebit ću ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Monster Hunter World-a na vašoj igračkoj konzoli. Meni su najdraži VPN za igranje jer ExpressVPN upravlja vrlo velikom mrežom koja uslugu čini odličnim izborom za igrače.

Prvi korak za postavljanje putem ExpressVPN-a obično je preuzimanje klijentskog softvera za vaš sustav. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android. Očito je da to neće raditi za PS4, Xbox One ili Nintendo jer igraćim konzolama nedostaje izvorna podrška za VPN. Srećom, još uvijek postoji način da šifrirate svoj igrački promet i pošaljete ga putem VPN-a. Odgovor je pokretanje VPN-a putem vašeg usmjerivača. Napomena: ako vam ne treba šifriranje, možete koristiti značajku ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) bez potrebe za konfiguriranjem usmjerivača. Podržava širok raspon igraćih konzola.

Aplikacija ExpressVPN usmjerivač

Ovisno o tome koju marku i model usmjerivača koristite, mogao bi podržavati VPN usluge treće strane. Ako je to slučaj, od vašeg davatelja VPN-a možete dobiti potrebne informacije za uspostavljanje veze putem vašeg usmjerivača. Inače toplo preporučujem FlashRouters. FlashRouters tim uzima popularne usmjerivače marki i bljesne ih s DD-WRT ili Tomato firmware-om. To uređajima omogućuje znatno veće mogućnosti nego što bi imali instalirani tvornički firmver. Svi FlashRouteri dolaze unaprijed konfigurirani s podrškom za VPN.

Monster Hunter World najvažnije igre

VPN će vam omogućiti da promijenite svoju IP adresu u drugu IP odabirom oznake na dostupnim lokacijama. Ako odaberete lokaciju u blizini poslužitelja na kojem igrate, trebali biste imati poboljšane performanse i manje zaostajanja. Budući da to nije vaša IP adresa, možete igrati preko bilo kakvih geografskih ograničenja ili ograničenja na vašem radnom ili školskom vatrozidu kako biste mogli igrati online. Elitnim igračima će se također svidjeti dodana zaštita od DDoS napada koje pruža VPN.

Monster Hunter World je borbeno orijentiran. Kao rezultat toga, puno je čudovišta za lov, oružja za korištenje, spremanja sposobnosti i kompleta oklopa. Igru ćete započeti s prilično generičkim karakterom, ali dok igrate lovit ćete čudovišta da biste tamo sticali kože, vage, zube i druge materijale. Da biste mogli ubiti ova čudovišta morate ih proučiti. Svi imaju svoj osjećaj. Svako je čudovište različito i kao rezultat toga postoje mnoge strategije kako ih pobijediti. Uz to, svako čudovište ima slabe točke koje će vam se pokazati dok se borite. Ako je vaš oštećeni broj ikad narančasti, znat ćete da ste pronašli čudovišta slabu točku. Budući da su čudovišta drugačija, igraču se preporučuje da se prikrade na njih i promatra, pa ih možete napasti u njihovom najslabijem položaju..

Ako ikada izgubite trag čudovišta protiv kojega se borite, to možete označiti na svojoj karti, a izvidnici će vam pomoći pronaći ih. Ako vam je još teško, možda biste htjeli nazvati Palicoes, koji su znakovi podrške. Također se možete koristiti slangom da biste pokušali doći do povišenog položaja. Upotrijebite i predmete koje sakupljate kako biste stvorili zdravstvene napitke i bolove koji mogu pomoći. Ako vam je još uvijek daleko iznad glave, možete pozvati igrače da vam pomognu u upotrebi SOS bljeska. Možda ćete imati i brige oko podjele plijena, ali nemojte se bojati da će u Monster Hunter Worldu svatko dobiti svoju plijen.

Smithy će vam pomoći poraziti čudovišta. To je zato što oružje i oklop možete razraditi pomoću zaradenog novca. Ovo će vam pomoći da pobijedite više čudovišta tijekom igre. Postoji mnoštvo oružja i oklopa s mnogim stilovima igre. U igri se mogu koristiti određene vrste oružja.

Vrste oružja:

Svjetlo:

 • Mač i štit: Ovo je klasa oružja koja ima dobru odbranu i napade. Ima jedinstvenu mogućnost omogućavanja uporabe predmeta dok je vaš štit vani.
 • Dupli oštrice: Oni su oružje visoke pokretljivosti s napadima s niskim pogonom. Možete ići na Demon Mode nakon što je dovoljno tih napada sletjelo. Ovaj potez omogućit će vam da oslobodite napad visokog oštećenja čudovišta.
 • Dugi mač: to je snažan napad s niskom odbranom. Dug je domet s puno kombinacija.
 • Lagana puška: To je oružje velike pokretljivosti koje može koristiti puno streljiva, ali nije tako moćno.

teško:

 • Teški pušku: To je malo pokretno oružje dugog dometa. Može biti opremljen za podršku timu ili biti oružje za oštećenje.
 • Lance: To je oružje visoke obrane sa slabom pokretljivošću. Ovim oružjem možete spremiti puno štete, a pritom ćete i ukloniti neku pristojnu štetu.
 • Čekić: To je oružje velike štete koje ima vrlo mali doseg. Dobro je izbiti čudovište tako što ćete ga udariti po glavi.
 • Gunlance: To je oružje slabe pokretljivosti koje ima više oštećenja od koplja, ali ima manje obrambene vještine.
 • Veliki mač: Ima ogromne štete, ali je i vrlo spor. Vrlo je tehnički i vrijeme je važno.

tehnička:

 • Switch Axe: transformirano je oružje s visokim učinkom oštećenja. Nemate toliko pokretljivost u načinu mača, ali u kretanju sjekirom je dobro.
 • Lov na rogove: to je oružje za podršku koje može pomoći vašem timu svirajući pjesme koje ih sputavaju.
 • Oštrica punjenja: vrlo je tehničko oružje velike štete. Ima dva načina rada, uključujući sjekiru i mač & štit.
 • Luk: to je oružje visoke pokretljivosti koje vas drži na srednjem dometu. Također ima slabu obranu. Postoji puno vrsta strelica koje omogućuju različite utjecaje na status.
 • The Insect Glaive: To je oružje koplja koje vas neprestano postavlja u zrak. Možete osloboditi insekta da biste dobili pramenove od čudovišta protiv kojeg se borite. Uz ovo, vrlo je vjerojatno da ćete se tijekom borbe montirati na čudovište.

Okoliš u Monster Hunter World je vrlo raznolik. Svako ima svoja čudovišta i svoj izgled. Postoje četiri glavna područja i područje petog čudovišta. Područja i njihova čudovišta slijede.

Područja igre:

Drevna šuma: Ovo područje je ogromna šuma koja je gotovo netaknuta.

 • Veliki Jagari
 • Pukei-Pukei Tobi-Kadachi
 • Anjanath
 • Rathalos

Otpad divljine: Ovo područje je područje pustinje / savane.

 • Diablos
 • Kulu-Ya-ku
 • Barroth
 • Jyuratodus
 • Rathian

Koraljno gorje: Visoko je područje s oceanskim tipom. Izgleda da je ocean postao kopno.

 • Tzitzi-Ya-ku
 • Pailumu
 • Legiana

Rotten Vale: To je dolina smrti u kojoj leži puno starih leševa.

 • Veliki Girros
 • Raobaan
 • Odofaron
 • Vaal Hazzak

????: Na ovom su području dva izuzetno moćna zmaja.

 • Teostra: To je stariji zmaj plamena.
 • Kushala Daora: Vjetar je stariji zmaj.

Monster Hunter je prepun sadržaja, a programeri dolaze sa još više područja i čudovišta. Igra je vrlo tehnička, ali zabavna za igranje. Ima različite načine igre i nijedan način nije nužno bolji od drugog. Dostupna je na PS4, Xbox One i PC-u. Monster Hunter World je igra za koju sam siguran da ćete uživati ​​u zajedničkom igranju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map