Kako igrati nečije nebo s VPN-om

Ničije neboNo Man’s Sky je nova internetska igra za više igrača. Očekuje se da će biti objavljen 9. kolovoza 2016. No Man’s Sky je igra otvorenog svijeta za istraživanje. Za PS4 i PC. Prema razvojnom timu, postojat će oko 18 quintillion planeta, što ovu igru ​​čini jedinstvenom. Možete se igrati sami ili s prijateljima. Budući da je No Man’s Sky vrlo popularna igra, možda ćete doživjeti zaostajanje, sporo povezivanje, a možda čak i firewall koji vas ograničavaju u igranju. Za rješavanje ovih problema preporučio bih VPN.


VPN će vam omogućiti da promijenite vašu IP adresu na drugo mjesto s odabranog poslužitelja. Ako odaberete lokaciju u blizini poslužitelja igara na kojem igrate, imat ćete smanjeno kašnjenje i brže vrijeme povezivanja. Budući da to nije vaš javni IP, moći ćete zaobići sve zaštitne zidove koji će vas sprečiti da ne igrate No Man’s Sky s posla ili iz škole. Konkurentniji igrači će također cijeniti dodatnu DDoS zaštitu.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Nijedno Čovjekovo nebo nije vas pokrenulo na slučajnom planetu i vjerojatnost da će netko drugi mrijesti na istoj planeti je mala. Morate istražiti kako biste pronašli brod, ukrali brod ili se nastanili na planeti. Ovaj će planet na kojem ćete završiti vjerojatno biti neplodan, ali ako postoje neke životinje i biljke, poželjet ćete biti oprezni. Neke su životinje neprijateljske, dok su neke biljke otrovne. Glavni razlog da se ne držite tih stvari su Sentineli. Oni su policija svemira. Sentineli nisu posvuda, ali vrlo su uporni. Ako se posvađate sa životinjama, biljkama ili resursima na planeti, bit ćete željeni čovjek. Neće vas goniti ako se samo malo zabrljate s planetom, ali što više radite, više ćete biti lovljeni. Ako budete traženi, stalno ćete biti u bijegu od policije i možda ćete se smatrati svemirskim gusarima.

Ako ne želite biti progonjeni, ne biste trebali učiniti ništa ilegalno. A ako razmišljate kako mislite zaraditi novac bez sudjelovanja u piratstvu, onda se nema čega bojati. Možete postati lovac na uloge i sakupljati bonuse na ostalim igračima i glavama botova.

Još jedna mogućnost zarade (jedinice) je prodaja oružja, brodova i resursa na tržištu. Također možete trgovati s ljudima. Botovi koriste trgovačke rute, tako da ako ih možete pronaći, možda ćete moći zaraditi puno novca pljačkanjem njihovih brodova. Da biste nabavili artikle u trgovinu, morat ćete ih obraditi. Morat ćete također koristiti svoje resurse za pomoć u nadogradnji vašeg broda i vještina kako biste stekli sposobnost izrade boljih i vrijednijih predmeta.

U nečijem nebu najvažnija stvar je vaš brod. Trebat će vam vaš brod da napadnete protivnike, branite se i putuje po svemiru. Za putovanje će vam trebati gorivo i dovoljno ga dobro upravljate da biste mogli spriječiti da vas zasedaju. Trebat ćete se pobrinuti za svoj brod i nadograditi ga kako bi preživjeli. Odjednom možete imati samo jedan brod, tako da svaki put kada kupite novi brod, izgubit ćete svoj stari.

Na ničiju nebu način na koji igrate će utjecati na vas. Ako ispravno igrate svoje karte, moći ćete dobiti frakciju svemira koja će vam pomoći i pomoći vam u vašim avanturama. Ove će vam frakcije doista pomoći ako ste u čvrstom položaju i trebate sigurnosnu kopiju.

Napomena: No Man’s Sky je internetski multiplayer, ali s obzirom na to da je veličina svemira tako velika, možda ćete teško naći ostale igrače na mreži. Što se tiče druženja s prijateljima, morat ćete imati sreće. Do sada ćete oboje morati pronaći istu planetu i zatim je presvući. Jednom zajedno možete si pomoći jedni drugima i pokušati osvojiti svoje neprijatelje pomoću timskog rada.

No Man’s Sky je internetski multiplayer s oko 18 kvintiljonskih planeta. Morat ćete preživjeti koristeći pamet. Možete udružiti se s frakcijama i drugim ljudima kako biste pobijedili neprijatelje. Letjet ćete oko svemira u potrazi za otkrivanjem što više planeta. Kada pronađete svoje prijatelje i tim zajedno, imat ćete ogromnu prednost. S tom ćete pogodnošću biti još učinkovitiji gusar, lovac na glave ili bilo što drugo što biste trebali težiti. Sveukupno No Man’s Sky će biti vrlo zabavna i zanimljiva igra u kojoj sam siguran da ćete uživati ​​s vama i vašim prijateljima.

Još jednom preporučujem korištenje VPN-a za igranje filma Ničije nebo. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Također će poboljšati performanse smanjivanjem pinga i smanjenjem kašnjenja. VPN će vas zaštititi i od DDoS napada. To će vam pomoći da se proširite zemljopisnim ograničenjima i zaštitnim zidovima u školi ili na poslu.

Kako koristiti VPN za igranje nečijeg neba

Kvarenje IPVanish na primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje filma Ničije nebo na mreži. Prvo želite preuzeti VPN klijent. IPVanish nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite IPVanish klijenta i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

IPVanish US serveres

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete IKEv2 ili OpenVPN (UDP). Za streaming nogometnih igara ili videozapisa sa web lokacija poput Netflixa koristimo OpenVPN (UDP). Oni također podržavaju PPTP i L2TP. IKEv2 i OpenVPN protokoli pružaju lijep spoj brzih brzina i zaštitu privatnosti.
 • Kliknite poveži. Nakon nekoliko sekundi gumb u gornjem desnom kutu vidjet ćete zeleno. To znači da sada imate IP adresu iz SAD-a. Primijetit ćete i mjesto poslužitelja i IP adresu pri vrhu klijenta.
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s poslužitelja IPVanish u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Kako koristiti VPN za igranje nečijeg neba PS4

Još jednom upotrijebit ću IPVanish za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje nečijeg neba na vašoj igračkoj konzoli. Omiljeni su mi VPN za igre jer IPVanish upravlja vrlo brzom mrežom što uslugu čini odličnim izborom za igrače.

Prvi korak za postavljanje putem IPVanish-a je obično preuzimanje klijentskog softvera za vaš sustav. IPVanish nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android. Očito je da to neće raditi za PS4, Xbox One ili Nintendo jer igraćim konzolama nedostaje izvorna podrška za VPN. Srećom, još uvijek postoji način da šifrirate svoj igrački promet i pošaljete ga putem VPN-a. Odgovor je pokretanje VPN-a putem vašeg usmjerivača.

IPvanish veza FlashRouters

Ovisno o tome koju marku i model usmjerivača koristite, mogao bi podržavati VPN usluge treće strane. Ako je to slučaj, od vašeg davatelja VPN-a možete dobiti potrebne informacije za uspostavljanje veze putem vašeg usmjerivača. Inače toplo preporučujem FlashRouters. FlashRouters tim uzima popularne usmjerivače marki i bljesne ih s DD-WRT ili Tomato firmware-om. To uređajima omogućuje znatno veće mogućnosti nego što bi imali instalirani tvornički firmver. Svi FlashRouteri dolaze unaprijed konfigurirani s podrškom za VPN.

Uživajte u svim uzbuđenjima dok igrate No Man’s Sky na mreži. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u igranju s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map