Kako igrati Paladins s VPN-om

PaladinPaladins Champions of the Realm novi je internetski strijelac kojeg je napravio Hi-Rez Studios. Igra je ispunjena s puno pozitivnih kritika. Paladins ima veliku ulogu prvaka s različitim potezima seta. To dovodi do natjecateljske igre koju su postavili Hi-Rez Studios. Budući da igra dobiva toliko novih igrača, slijedi kašnjenje, sporo vrijeme povezivanja, a ako igrate konkurentno, mogli biste imati DDoS napada. Da biste pomogli u smanjenju ovih problema, preporučio bih vam VPN. VPN će promijeniti vašu IP adresu u drugu IP adresu u odabranom području. Ako odaberete IP adresu u blizini poslužitelja na kojem igrate, imat ćete smanjeno kašnjenje i brže vrijeme povezivanja. Budući da to nije vaš IP, VPN će vas zaštititi od DDoS napada. VPN također ima dodatni bonus prekoračenja prošlih geografskih ograničenja.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje paladina (PC)

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako pomoću VPN usluge igrati Paladins online. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Kako koristiti VPN za igranje paladina (Xbox One i PS4)

Još jednom upotrijebit ću ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Paladina na vašoj igračkoj konzoli. Meni su najdraži VPN za igranje jer ExpressVPN upravlja vrlo velikom mrežom koja uslugu čini odličnim izborom za igrače.

Prvi korak za postavljanje putem ExpressVPN-a obično je preuzimanje klijentskog softvera za vaš sustav. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android. Očito je da to neće raditi za PS4, Xbox One ili Nintendo jer igraćim konzolama nedostaje izvorna podrška za VPN. Srećom, još uvijek postoji način da šifrirate svoj igrački promet i pošaljete ga putem VPN-a. Odgovor je pokretanje VPN-a putem vašeg usmjerivača. Napomena: ako vam ne treba šifriranje, možete koristiti značajku ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) bez potrebe za konfiguriranjem usmjerivača. Podržava širok raspon igraćih konzola.

Aplikacija ExpressVPN usmjerivač

Ovisno o tome koju marku i model usmjerivača koristite, mogao bi podržavati VPN usluge treće strane. Ako je to slučaj, od vašeg davatelja VPN-a možete dobiti potrebne informacije za uspostavljanje veze putem vašeg usmjerivača. Inače toplo preporučujem FlashRouters. FlashRouters tim uzima popularne usmjerivače marki i bljesne ih s DD-WRT ili Tomato firmware-om. To uređajima omogućuje znatno veće mogućnosti nego što bi imali instalirani tvornički firmver. Svi FlashRouteri dolaze unaprijed konfigurirani s podrškom za VPN.

Najzanimljiviji momci igre u Paladinsu

Paladins je internetski strijelac. Paladins ima dva velika načina igre. Oni su opsada i korisni teret. Opsada je tamo gdje se timovi bore za zauzimanje središnjeg mjesta, ubacuju teret u bazu neprijateljskog tima ili sprečavaju drugi tim da dođe do korisnog tereta u vašu bazu. Korisni teret je onaj gdje se jedan tim brani od ekipe koja prima teret do tamo baze, dok napadački tim pokušava dobiti teret do neprijateljske baze. Paladin također ima natjecateljske oblike svakog načina. Paladin ima u razvoju još više modova igre. Svaki način igre ima različite karte. Te karte uključuju:

Opsada:

 • Otok žaba, slapovi Jaguar, plaža zmija, ribarnica, mlin za drvo, smrznuta garda, ledene mine

nosivost:

 • Nadstrešnica, Skriveni hram, Zamrznute pećine

Ostalo:

 • Trening solo: Strelište
 • Skirmish Arena: Za novi način igre

U igri ima puno prvaka. Svaki prvak ima svoje posebne poteze. Stalno se dodaju prvaci, što znači da se način na koji igrate uvijek razvija. Nekoliko likova Paladina uključuju:

 • Sha Lin, Mal´Damba, Viktor, Bomb King, Drogoz, Ying, Androxus, Kinessa, Grover, Buck, Evie, Skye, Barik, Fernando, Grohk, Ruckus, Cassie, Pip

Možete dobiti kartice za prvake da povećaju svoje sposobnosti, promijene kozmetiku i pojačaju oružje. Postoje četiri različite vrste karata koje uključuju uobičajene, rijetke, epske i legendarne. Svaki znak ima svoj set karata. Predmeti su druga vrsta kartice, koju je moguće koristiti samo ograničen broj puta. Te kartice vam daju privremeni poticaj i postoje četiri vrste koje uključuju:

 • Napad: Buldožer, Cauterize, Wrecker, Agresija, spretne ruke
 • odbrana: Osvjetljavanje, otpornost, zaštitni udar, Haven
 • liječenje: Ubiti kako bi ozdravio, pomladio, veteran, životni otklon
 • komunalne usluge: Master jahanje, Morale Boost, Nimble, Chronos

Paladini prvaci kraljevstva je izvoz. Igra je vrlo nova za Esports i natjecatelji još uvijek polažu svoje vještine. Kao što je igra nova, bilo tko je pucao na nju profesionalno.

Paladins je internetski strijelac. Igra ima puno prvaka s različitim vještinama. Iza igre stoji puno strategije. Kartice i predmeti pomažu vam u pobjedi dajući vam buffa. Postoji više karata za zabavne načine igre. Paladins Champions of the Realm je popularna igra za koju mislim da ćete uživati ​​s vama i vašim prijateljima.

Još jednom preporučujem korištenje VPN-a za reprodukciju Paladina. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Također će poboljšati performanse smanjivanjem vašeg pinga i zaštititi vas od DDoS napada. To će vam pomoći da se proširite zemljopisnim ograničenjima i zaštitnim zidovima u školi ili na poslu.

Uživajte u svim uzbuđenjima dok igrate Paladins online. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u igranju s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map