Raketna ligaRaketna liga je nogometna i vozačka igra visokog intenziteta. Igra je toliko porasla na popularnosti da je sada dobro poznat eSport i igra se globalno. Na Windows, PS4 i Xbox One. Tijekom igranja na mreži možda ćete doživjeti sporo povezivanje, kašnjenje i DDoS napade. Da bih spriječio ove probleme, preporučio bih VPN. VPN će promijeniti vašu IP adresu u bilo koji drugi IP koji odaberete. Ako odaberete IP blizu poslužitelja na kojem igrate, tada ćete moći smanjiti zaostajanje i ubrzati vezu. Profesionalni igrači također će cijeniti dodani bonus DDoS zaštite.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje Rocket League (PC)

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Rocket League online. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

  • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Kako koristiti VPN za igranje Rocket League (Xbox One i PS4)

Još jednom upotrijebit ću ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Rocket League na vašoj igračkoj konzoli. Meni su najdraži VPN za igranje jer ExpressVPN upravlja vrlo velikom mrežom koja uslugu čini odličnim izborom za igrače.

Prvi korak za postavljanje putem ExpressVPN-a obično je preuzimanje klijentskog softvera za vaš sustav. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android. Očito je da to neće raditi za PS4, Xbox One ili Nintendo jer igraćim konzolama nedostaje izvorna podrška za VPN. Srećom, još uvijek postoji način da šifrirate svoj igrački promet i pošaljete ga putem VPN-a. Odgovor je pokretanje VPN-a putem vašeg usmjerivača. Napomena: ako vam ne treba šifriranje, možete koristiti značajku ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) bez potrebe za konfiguriranjem usmjerivača. Podržava širok raspon igraćih konzola.

Aplikacija ExpressVPN usmjerivač

Ovisno o tome koju marku i model usmjerivača koristite, mogao bi podržavati VPN usluge treće strane. Ako je to slučaj, od vašeg davatelja VPN-a možete dobiti potrebne informacije za uspostavljanje veze putem vašeg usmjerivača. Inače toplo preporučujem FlashRouters. FlashRouters tim uzima popularne usmjerivače marki i bljesne ih s DD-WRT ili Tomato firmware-om. To uređajima omogućuje znatno veće mogućnosti nego što bi imali instalirani tvornički firmver. Svi FlashRouteri dolaze unaprijed konfigurirani s podrškom za VPN.

Najzanimljiviji momenti igre raketne lige

Igrate nogometnu utakmicu u kojoj ćete vi i vaši suigrači morati zaštititi svoj cilj, dok također pokušavate postići gol. Sve ćete to raditi dok vozite svoje vlastite raketne automobile. Tijekom igre možete koristiti brojne strategije. Možete pokušati biti golman i obraniti mrežu od zračnih i zemljanih hitaca. Također možete pokušati igrati prekršaj pomoću antena i zemljanih snimaka kako biste bili sigurni da ćete moći protivnike nagađati dok još uvijek boduju. Možete i igrati sredinom pokušavajući se obraniti i igrati uvredu. Druga strategija je da srušite svoj automobil u protivnika u blizini lopte kako biste ih spriječili da postignu pogodak, ili možete izvaditi branitelja da vaš protivnik bolje puca u mrežu.

Ova igra ima više načina, uključujući mrežni način rada, podijeljeni zaslon, pa čak i sezonski način rada. Opisi načina:

  • Sezona: ovo je način jednog igrača koji ne zahtijeva pristup internetu.
  • Podijeljeni ekran: vi i prijatelj možete igrati protiv ili međusobno na istom zaslonu, ali to je prepolovljeno. Ovo radi s do četiri osobe odjednom.
  • Na liniji: Ovaj mod će vas uporediti s drugim ljudima iz cijelog svijeta. Vi i vaš nasumično generirani tim suočit ćete se s još četvero. Svi mogu igrati ovaj način, ali on je intenzivniji od ostalih načina. Toplo preporučujem korištenje VPN-a ako se želite povezati s poslužiteljem u drugoj zemlji.

Još jedan zanimljiv dio o Raketnoj ligi su automobili. Možete prilagoditi svoj raketni automobil i poboljšati ga prilikom podizanja predmeta i otključavanja vozila. Igra ima toliko značajki za prilagodbu da je svatko mogao pronaći odgovarajući automobil za sebe. Rocket League također ima sadržaj za preuzimanje. DLC obično uključuje više prilagodbi ili čak pune automobile poput DeLoreana od Povratak u budućnost.

Igra će imati vlastiti Rocket League Series. Serija ima nagradni fond od 75.000 dolara. Njihovi će biti otvoreni kvalifikacijski i tromjesečna sezona. Prijave počinju 25. ožujka 2016. Ako želite gledati turnir, možete ga streaming Trzaj.

Još jednom preporučujem korištenje VPN usluge za igranje Rocket League. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Također će poboljšati performanse smanjujući vaše vrijeme pinga (manje zaostajanje) i zaštititi vas od DDoS napada.

Uživajte u svim uzbuđenjima dok igrate Rocket League na mreži. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u igranju s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me