Kako igrati Street Fighter V s VPN-om

Street FighterStreet Fighter V najnovija je serija Capcomovih Street Fighter serijala. S ovom novom verzijom treba do 16. veljače 2016. za PC na para a za PS4. Serija će u poslu ostvariti svoju 29. godinu. Street Fighter V je borbena igra koja će vam omogućiti da igrate online ili solo. Street Fighter V također je dodan u Capcom Pro Tour. Na turneji su najvještiji igrači koji se bore za novčanu nagradu. S internetskog aspekta igre vjerojatno će doći do nekih zaostajanja i sporih veza. Profesionalni igrači također su podložni DDoS napadima. Da bih riješio ove probleme, preporučio bih VPN. VPN će promijeniti vaš IP na bilo koje mjesto po vašem izboru. Ako odaberete IP blizu poslužitelja na kojem igrate, možete smanjiti zaostajanje i ubrzati svoje igračko iskustvo. Budući da VPN šifrira vaše podatke, to vam može pružiti veću zaštitu od DDoS-a. Također ako igrani vatrozid blokira igru ​​na poslu ili u školi, tada vam VPN može pomoći da to prođete.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje Street Fighter V (PC)

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje Street Fighter V na mreži. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Kako koristiti VPN za igranje Street Fighter V (PS4)

Još jednom upotrijebit ću ExpressVPN za primjer kako pomoću VPN usluge igrati Street Fighter V na vašoj igračkoj konzoli. Meni su najdraži VPN za igranje jer ExpressVPN upravlja vrlo velikom mrežom koja uslugu čini odličnim izborom za igrače.

Prvi korak za postavljanje putem ExpressVPN-a obično je preuzimanje klijentskog softvera za vaš sustav. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android. Očito je da to neće raditi za PS4, Xbox One ili Nintendo jer igraćim konzolama nedostaje izvorna podrška za VPN. Srećom, još uvijek postoji način da šifrirate svoj igrački promet i pošaljete ga putem VPN-a. Odgovor je pokretanje VPN-a putem vašeg usmjerivača. Napomena: ako vam ne treba šifriranje, možete koristiti značajku ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) bez potrebe za konfiguriranjem usmjerivača. Podržava širok raspon igraćih konzola.

Aplikacija ExpressVPN usmjerivač

Ovisno o tome koju marku i model usmjerivača koristite, mogao bi podržavati VPN usluge treće strane. Ako je to slučaj, od vašeg davatelja VPN-a možete dobiti potrebne informacije za uspostavljanje veze putem vašeg usmjerivača. Inače toplo preporučujem FlashRouters. FlashRouters tim uzima popularne usmjerivače marki i bljesne ih s DD-WRT ili Tomato firmware-om. To uređajima omogućuje znatno veće mogućnosti nego što bi imali instalirani tvornički firmver. Svi FlashRouteri dolaze unaprijed konfigurirani s podrškom za VPN.

Izdvajamo Street Fighter V igre

Street Fighter V je borbena igra u kojoj se borite protiv protivnika u igri jedan na jedan. Svi su likovi dobri, ali svaki od njih ima svoje prednosti i mane. U Street Fighter V likovi se temelje na 5 statistika: snaga, zdravlje, pokretljivost, tehnika i domet. Snaga je koliko teško lik pogađa, zdravlje koliko HP-a imaju, mobilnost je koliko su brzi, tehnika je nepoznata, a domet je koliko daleko mogu napasti borci. Maksimalni broj za svaki stat je 5, a najniži 1. Statistike znakova mijenjat će se ovisno o tome kako programeri igara moraju prilagoditi borca. Likovi koji se koriste su svi novi ili iz prošlih verzija igre. Borci i njihova dosad poznata statistika uključuju:

 • Ryu: Snaga 4, zdravlje 3, pokretljivost 3, tehnika 3 i raspon 2
 • Chun-Li: Snaga 2, zdravlje 2, mobilnost 5, tehnika 5 i raspon 4
 • Nash: Snaga 3, zdravlje 2, pokretljivost 3, tehnika 4 i raspon 2
 • M. Bison: Snaga 4, Zdravlje 3, Mobilnost 4, tehnika 3 i domet 3
 • Cammy: Snaga 3, Zdravlje 2, Mobilnost 5, tehnika 2 i područje 3
 • Ptičica: Snaga 5, Zdravlje 5, Mobilnost 1, tehnika 3 i raspon 4
 • znanje: Snaga 4, zdravlje 3, mobilnost 4, tehnika 4 i raspon 2
 • Necalli: Snaga 5, Zdravlje 2, Mobilnost 3, Tehnika 4 i Raspon 2
 • Vega: Snaga 3, Zdravlje 2, Mobilnost 5, tehnika 3 i raspon 3
 • R. Mika: Snaga 3, Zdravlje 3, Mobilnost 2, tehnika 3 i domet 1
 • Rashid: Snaga 2, Zdravlje 3, Mobilnost 4, tehnika 3 i raspon 2
 • Karin: Power 3, Health 2 Mobility 3, Technique 5 i 2
 • Zangief: Snaga 5, Zdravlje 5, Mobilnost 1, tehnika 2 i domet 3
 • Laura: Snaga 3, Zdravlje 3, Mobilnost 4, tehnika 3, raspon 1
 • Dhalsim: Snaga 3, Zdravlje 2, Mobilnost 1, Tehnika 3, Raspon 5
 • F.A.N.G: Snaga 2, Zdravlje 3, Mobilnost 1, Tehnika 3, Raspon 5

Kontrole u igri su različite, ovisno o karakteru koji odaberete. Svaki lik ima različite setove kretanja, a od svih različitih kontrola samo su udarci i udarci isti iz karaktera u lik. Svaki će znak imati najmanje jednu od sedam vrsta napada. Te su vrste uobičajena bacanja, V-vještine, V-okidači, V-preokreti, jedinstveni napadi, posebni napadi i posebni potezi.

Street Fighter V na vrhu će imati svoj HP-ov mjerač zajedno sa slikama i imenima boraca. U donjem kutu ima dvije stvari. Jedan je mjerač V-Triggera i kada se cijelo optereti, možete istovremeno koristiti tvrd udarac i udarce. To će osloboditi karakterni V-Trigger potez, što može dovesti do vrlo različitog ishoda. Drugi je EX mjerač. Kad se ovaj mjerač napuni možete koristiti posebne poteze. Svaki poseban potez uzima bar jednu traku iz čitavog kolosijeka. Ovi napadi mogu biti vrlo snažni i mogu vam pomoći.

Street Fighter V najnoviji je Capcom u nizu. Capcom je zajedno sa Sonyom sklopio igru. Grafika je nevjerojatna, igra izgleda sjajno, a za Windows je dostupna putem Steam-a i PS4. Likovi igara su jedinstveni i njihovi setovi za poteze vrlo su napredni. EX mjerač, V-Trigger mjerač i različite karakterne statistike čine za igru ​​koja će imati puno raznolikosti u igri. Sve u svemu, Street Fighter V je sjajna internetska igra u kojoj sigurno uživate vi i vaši prijatelji.

Još jednom bih preporučio VPN za Play Street Fighter V Online. VPN pomoći će smanjiti zaostajanje, povećati povezanost i proširiti geo ograničenja. profesionalnim igračima će se također svidjeti dodana zaštita od DDoS napada.

Uživajte u svim uzbuđenjima dok igrate Street Fighter V na mreži. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u igranju s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map