Kako igrati Team Fortress 2 s VPN-om

Tvrđava tima 2Igra, Tvrđava tima 2 ili ukratko TF2, popularna je internetska igra koja se nalazi na iOS-u, Mac-u, Windows-u, Linuxu i Androidu. Igra je dostupna na para i dostupan je u određenim zemljama. To znači da ako planirate putovati izvan podržanih regija i želite igrati ovu igru ​​na mreži, uskratit će vam se. Preporučio bih VPN da igrate TF2 putem Steam-a. VPN će vam omogućiti da prebacite IP adresu s bilo kojeg drugog IP mjesta koje odaberete. Dobar VPN pomoći će smanjiti zaostajanje i dovesti do bržeg igranja.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje Team Fortress 2 (TF2)

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za reprodukciju TF2 na mreži. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Team Fortress 2 Izdvajamo igre

Team Fortress 2 je besplatna igra na Steamu i plaća se na PS3 i Xbox 360. TF2 je internetski timski pucač koji podržava Mac, Windows i Linux na Steamu. Online pucač ima više načina igre i karte za više igrača. Načini mrežnih igara za više igrača uključuju:

 • Zauzmi zastavu: Vi i vaš tim pokušavate uhvatiti protivničku torbu iz baze i vratiti je svojoj, a pritom je branite svoju aktovku.
 • Kontrolne točke: Vaš tim ima dvije kontrolne točke poput neprijatelja. Obje momčadi imaju jedno neutralno mjesto. Prva ekipa koja kontrolira sve bodove, stojeći na njima dok vaše momčadi ne poprave boju, pobjeđuje.
 • Napad i obrana: Ista stvar kao kontrolna točka, osim samo jedna momčad ima sve kontrolne točke za početak, a druga ekipa pokušava ih sve odnijeti za pobjedu.
 • Kralj brda: Točno je isto kao i Kontrolna točka, osim što ima jedan bod koji vaš tim mora kontrolirati određeno vrijeme.
 • korisna nosivost: vi i vaš tim ćete za pobjedu gurnuti objekt u obliku bombe na željeznicu do baze neprijatelja ili ćete braniti svoju bazu određeno vrijeme za pobjedu.
 • Utrka s opterećenjem: To je ista stvar kao Payload, osim što svaka momčad mora gurnuti svoj objekt dalje od druge momčadi ili ga brže odvesti do baze drugih timova kako bi pobijedili.
 • Posebna dostava: To je kombinacija Uhvatiti zastavu i Kralja brda. Prvo se natječete s drugim timom da pokupite inteligenciju iz velike daljine. Zatim ćete je dovesti na platformu iza velike rakete i ostati na platformi dok ne dosegne vrh. Na platformi ćete također morati izbjegavati dolazne neprijatelje i ubijati neprijatelje. Znat ćete da je vaš tim osvojio kad platforma dosegne vrh i raketa ispalji.
 • Način treninga: Izvanmrežni način rada omogućuje vam trening.

Za sve ove zabavne načine igre pucač ima 9 klasa. Svaka klasa ima svoje prednosti i mane. Časovi su:

 • Teški: On je vrlo veliki Rus koji kutira, puca u sačmaricu, jede puno sendviča i ima svoj omiljeni mitraljez po nadimku Sasha. Prednosti: ima puno zdravlja, sendvič obnavlja zdravlje, vrlo je jak, puno obrane i ima puno streljiva. Nedostaci: vrlo spor, vrlo netočan strijelac, a on je veća meta koju treba pogoditi.
 • Medic: Ludi njemački liječnik bez ikakvog morala prema svojim pacijentima koji čuva golubove kao kućne ljubimce i liječi ljude. Prednosti: Liječi ljude medicinskim pištoljem, ima Ubercharge koji liječniku i osobi za koju je ljekovit imunitet daje neko vrijeme, a igle pištolj brzo puca. Nedostaci: Ubercharge treba dugo vremena da se napuni, imunitet ne traje dugo, lijek je prilično slab, a pištolj za iglu nije jako moćan.
 • Demoman: Nosi li se flaster za oči i pije alkohol. Prednosti: On je jedini lik s bombama, ima ljepljive bombe koje su bolesne za stvari i mogu eksplodirati Inženjerove kreacije. Nedostaci: On nema ništa osim bombi s ograničenjem vremena i raspona, Njegove ljepljive bombe eksplodiraju kada umre, a bombe mu mogu nauditi.
 • Izviđač: On je pretjerano samouvjeren i brz razgovorljiv muškarac iz Bostona, Massachusetts. Prednosti: Ima brzo oružje za pucanje / udaranje, najbrži član tima dugim hicem, nije lako pogoditi pri kretanju i ima dvostruki skok. Nedostaci: Slabo zdravlje, slaba obrana i nije vrlo jak.
 • The Pyro: To je fiziološki nestabilna osoba čije lice nikada nije viđeno. Prednosti: postavlja sve u vatru, osim suigrača sa vatrenim oružjem. Nedostaci: Ima samo oružje iz blizine.
 • Snajper: Lik iz lovaca koji je s Novog Zelanda. Prednosti: Možete snimati stvari s velikih udaljenosti u modusu opsega. Nedostaci: vrlo lako se ubija u režimu djelokruga, jer ne možete vidjeti svoju okolinu.
 • Špijun: Francuski špijun s puno maskiranja. Prednosti: Može se ogrnuti nevidljivim, obući se kao ostali neprijatelji i pokušati ih infiltrirati, te može uništiti konstrukcije Inženjera. Nedostaci: može se otkriti prilično lako, nevidljivi ogrtač traje kratko vrijeme, a on je prilično slab.         
 • Vojnik: Izdržljiv, ali sporiji američki vojnik. Prednosti: Ima raketni skok, može ispaliti rakete i polupriličan je karakter. Nedostaci: skok rakete boli i to je sporijeg karaktera. 
 • Inžinjer: Dobar je stari županijski momak iz Teksasa koji je vrlo muzikalan i pametan. Prednosti: može graditi straže za pucanje na ljude, uređaje za vraćanje zdravlja, ostatke i municiju, može stvarati teleportere za teleportiranje mjesta za njega i njegov tim, a on može premjestiti i uništiti svoje kreacije. Nedostaci: Sve stvari koje gradi i nadograđuje uzimaju bilješke, također trebaju puno vremena, a drugi znakovi mogu ih lako uništiti.

Svi se ti znakovi mogu prilagoditi. Jednom ste dobili stavku za taj lik trgovinom s drugima, kupnjom predmeta iz trgovine ili igranjem igre dok vam ta stvar na kraju ne bude data. Predmeti koje dobivate mogu biti šeširi, puške za određenu klasu ili sanduci koji trebaju otključavanje tipki.

Team Fortress 2 je internetska igra s puno sadržaja koja je besplatna na Steamu. Par je dostupan u odabranim zemljama širom svijeta. Team Fortress 2 je vrlo zabavna igra koju toplo preporučujem.

Još jednom preporučujem korištenje VPN usluge za reprodukciju TF2 VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Također će poboljšati performanse poboljšanjem vašeg pinga i zaštititi vas od DDoS napada.

Uživajte u svim uzbuđenjima dok igrate TF2 online. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u Team Fortress 2 s bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map