VRChatVRChat je nova igra za rani pristup. Postao je vrlo popularan zbog prilagođenih avatara i interakcija igrača. VRChat, kao što ime implicira, je igra u kojoj razgovarate i igrate se s drugima koristeći slušalice virtualne stvarnosti. VRChat ima način rada na radnoj površini koji vam omogućuje igranje bez slušalica. Možete igrati igru ​​besplatno preuzimanjem sa para ili njihov VRChat web stranica. Korisnike se potiče da uđu u igru ​​i druže se s drugima. Budući da igrate na mreži, vjerovatno je da ćete imati zaostajanje i sporo vrijeme povezivanja. Možda vam je čak i teško preuzeti igru. Da bih riješio ove probleme, preporučio bih VPN. Pomoću VPN-a možete IP adresu promijeniti u drugu IP odabirom s dostupnih poslužitelja. Ako odaberete IP lokaciju blisku ozbiljnosti na kojoj igrate, mogli biste produžiti vrijeme veze i manje zaostajanja. VPN pruža i zaštitu od DDoS napada za one koji se pokušavaju sačuvati tijekom igranja.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 Privatni pristup internetu $ 2,85 PIA 49 potvrdni okvir potvrdni okvir
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 potvrdni okvir potvrdni okvir

VRChat ima mnogo stvari koje igrači mogu učiniti. Prva od tih aktivnosti su mini-igre. Tu se ubrajaju Uhvatite zastavu, Studio skulptura, VR Karaoke, Battle Disc, kuglanje, Steel n ‘Gold i mnogi drugi. Sculpture Studio je slikarska igra u kojoj crtate s prijateljima, Steel n’Gold je natjecanje u stilu policajaca i razbojnika u kojem razbojnici pokušavaju ukrasti banku, dok ih šerifi pokušavaju uhvatiti. Battle Disc je izazov za bacanje diska jedan na jedan sličan Tronu. Sve su ove igre za više igrača i zabavne su za igranje s prijateljima. Ovo je samo nekoliko primjera koje su stvorili VRChat i zajednica. Možete očekivati ​​da će doći puno više.

Još jedna od aktivnosti u VRChat-u je druženje i chat. U igri možete ići na mnoštvo lokacija poput restorana brze hrane, jazz klubova, barova, ljetnikovaca i svemirskih stanica. Sva ova mjesta imaju mnogo urednih interaktivnih predmeta u njima. Imat će i puno drugih korisnika koji međusobno razgovaraju. Na mjestima poput sudske sobe možda ćete zateći ljude kako ismijavaju suđenja i igraju se sa sobom. Na pozornici ćete možda vidjeti skečeve komedije, pjevanje, čarobne trikove i mnoge druge stvari koje igrači rade na pozornici. Također možete gledati YouTube videozapise s drugima. VRChat ima brojne aktivnosti koje imaju veze sa svojom zajednicom. Možete ugostiti događaje i podučavati, zabavljati se ili mnoge druge stvari. Kroz događaje, VRChat je stvorio prvi talk show u VR-u. Emisija nosi naziv Gunter’s Universe i nalazi se na YouTubeu.

  Kako gledati Youtube TV izvan SAD-a

Kreacije su ogroman dio igre, Zajednica je vrlo kreativna i kao rezultat toga osmislili su mnoge avatare poput Knucklesa, carskih pingvina, Pokémona i Scooby Doa. Možete stvoriti i svoj avatar za igru. Možete ići u veliku dubinu koristeći SDK sustav u VRChat-u. Avatari u VRChat-u mogu se podudarati s vašim govorom dok razgovarate, a to uključuje i one koji su napravljeni u zajednici. Osim avatara možete stvoriti i svjetove. U tim svjetovima možete kreirati interaktivne predmete i prilagođavati ih kako želite. Možete pozvati prijatelje i druženje u svom domu i svjetovima koje stvarate. Zajednica je dizajnirala puno novih avatara i svjetova koje također možete koristiti. Igra je stekla dovoljno sljedećeg za neke popularne YouTubers da se mogu igrati na svojim poslužiteljima i družiti se sa svojim korisnicima. Baza i sadržaj igrača raste brzo.

VRChat podržava sljedeće VR slušalice:

  • HTC Vive i Oculus Rift

Kako koristiti VPN za reprodukciju VRChat-a (PC)

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN za VRChat. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

  • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.
  5 najboljih VPN-a za FIFA Svjetski kup 2023. godine

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Poboljšajte brzinu igre i blokirajte DDoS napade

Ako imate problema s zaostajanjem i DDoS napadima, ove bi preporuke trebale pomoći:

Načini rješavanja problema s zaostajanjem na prijenosnom računalu:

  • Provjerite svoju brzinu na speedtest.net. Ako je vaša brzina brza na POC-u koji je izravno povezan s vašim modemom ili usmjerivačem, ali vaše prijenosno računalo ima problema s zaostajanjem, tada vam to wifi veza možda usporava. U ovom slučaju preporučujem da laptop povežete na usmjerivač mrežnim kabelom ili premjestite bliže usmjerivaču kako biste testirali vezu..
  • Ako isprobate ove mogućnosti, a prijenosno računalo i dalje ne radi, preporučio bih vam VPN. Opet VPN može vam pružiti bolji put do igračkog servera što može pomoći u smanjenju zaostajanja.
  • Ako mislite da vaš ruter ima problema, onda bih vam preporučio da ga resetirate. To može riješiti puno problema s umrežavanjem. Ako vaš usmjerivač i dalje ima problema, razmislite o prilagođenom uređaju koji radi na bazi DD-WRT ili Tomato. Prilagođeni firmver dobro je prilagođen za visoke performanse i podržava VPN.
  Gledajte College Bowl igre s VPN-om

Kako izbjeći DDos napade:

  • Najbolji način da se izbjegnu DDos napadi je korištenje VPN-a. Još jednom preporučujemo ExpressVPN. Pokreću se preko iste mreže za isporuku igara kao Steam i druge popularne platforme za igre na mreži.
  • VPN će vam pomoći izbjeći DDos napade mijenjanjem vaše IP adrese. Možete se povezati s poslužiteljem u svojoj zemlji ili nekoj drugoj regiji svijeta. Ako to učinite, promijenit ćete vašu IP adresu koja će vas zaštititi od DDos napada jer napadač neće znati koju će IP adresu koristiti svaki put kad se povežete..

VRChat je nova nadolazeća igra s rastućom bazom obožavatelja. Ima mnogo mini igara koje treba igrati. Možete uživati ​​u igri i druženju s drugim korisnicima. Također možete stvoriti nevjerojatne avatare i svjetove. VRChat je zabavna, besplatna igra u kojoj sam siguran da ćete uživati ​​s vama i vašim prijateljima.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me