Kako igrati World of Tanks s VPN-om

Svijet tenkovaSvijet tenkova je popularna internetska timska tenkovska igra. Igra ima milijune igrača širom svijeta. Ako se ova igra samo igra na mreži, možda biste imali više zaostajanja, sporog povezivanja i DDoS napada. Da biste to riješili, preporučio bih VPN. VPN će promijeniti vašu IP adresu u bilo koji drugi IP po vašem izboru. Ovo će vam pomoći u sprječavanju DDoS napada. Ako odaberete IP blizu poslužitelja na kojem igrate, tada ćete imati bržu vezu i manje zaostajanja.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje World of Tanks-a

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje World pf Tanks-a na mreži. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći do sada, dobar VPN poboljšat će vaše igranje putem interneta i otvorit će pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Istaknuti igra igre World of Tanks

World of Tanks je igra koju igrate na timovima protiv drugih timova. Kad se to kaže, sa prijateljima se također možete pridružiti kako biste pobijedili druge timove. Igra se može igrati na Xbox 360, Windows, Mac, aplikaciji za Android uređaje i aplikaciji na IOS uređajima. Za Android i IOS uređaj igra se zove World of Tanks Blitz i besplatna je. Xbox 360 je plaćena verzija igre. Windows i Mac su besplatni. Svi Windows, Mac, Android uređaji i IOS uređaji trebaju i članstvo koje je besplatno.

Nakon što to učinite, imat ćete mogućnost podizanja spremnika za jedan od početnih spremnika iz dostupnih zemalja. Sjedinjene Države, Njemačka, SAD, Francuska, Velika Britanija, Kina, Japan i tenkovi dostupni su na Mac i Windows. Ostale verzije nemaju sve spremnike koje ima PC verzija, ali bliže su im se svi. Tenk koji dobijete zaradit će EXP igrajući s njim. Nakon što zaradi dovoljno bodova može se nadograditi. Kad dobijete dovoljno bodova EXP da zaradite još jedan tenk u nadogradnji, možete ga dobiti sa kovanicama i EXP.

Broj spremnika koje možete posjedovati je ograničen tako da možda želite prodati tenkove koje ne volite. Kada prodajete tenkove shvatit ćete da možete prodati samo dva dnevno. Kad prodajete tenkove, također možete primijetiti da postoje različite klase spremnika. Te klase uključuju laku, tešku, artiljeriju, razarače tenkova i tenkove srednje težine, ovisno o državama tenkova koje trenirate. Svaki tenk u razredima imat će čin. Redovi uključuju: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10. Redovi 1, 2 i 3 su okrenuti u boj, 3 i 4 povremeno, 4, 5, 6 bitka. povremeno 6 i 7, i posljednje, ali ne najmanje bitko 7, 8, 9 i 10.

Tenkovi također mogu imati različito streljivo, statistiku, brzinu, vatrenu snagu i veličinu. S nadogradnjom možete poboljšati spremnike na bilo koji način koji smatrate prikladnim. Možda želite veću eksplozivnost i manje snage probijanja u svojim hicima, a promjenom spremnika ili streljiva tenkova moći ćete to učiniti. Također možete nabaviti opremu koja će stajati na spremniku onoliko dugo koliko je imate. Oprema uključuje kamuflažnu mrežu, kutiju za alat, srednje vretenastu oblogu, dvogledni teleskop, obloženu optiku, pojačanu torzijsku šipku 3 t klase, dodatne glodalice, „bili su“ strelice za municiju, poboljšanu ventilaciju, srednji kalibar TankGun Rammer i poboljšani pogon za postavljanje pištolja. Nisu svi dostupni ili po istoj cijeni za svaki spremnik, jer se predmeti mijenjaju prema državi i rangu spremnika. Predmeti će također dodati težinu spremniku što ga čini sporijim, ali to donosi veliku korist.

Potrošni materijal su predmeti koje kupujete u svakoj bitci, ali ne dodaju težinu i mogu vam stvarno pomoći. Potrošni materijal, kao i oprema, dostupan je za određene rezervoare i koštaju različite količine, ovisno o regiji i kategoriji spremnika. Neki od njih uključuju ručni aparat za gašenje požara, komplet za prvu pomoć, komplet za popravak, pojačanje motora, višenamjenski paket za obnavljanje, čokoladu, adrenalin, kućište s borbenim obrocima ColaExtra, te puding i čaj.

World of Tanks je igra koju zajedno sa vama i vašim prijateljima borite tenkove. Svi tenkovi imaju različite nadogradnje. Oni također imaju različite zemlje, klase i redove. Spremnike možete prilagoditi vlastitim željama. Ukupni World of Tanks je vrlo zabavna, besplatna za igranje online igrica za koje sam siguran da će vam se svidjeti.

Još jednom preporučujem korištenje VPN usluge za igranje WoT-a na mreži. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Poboljšat će performanse i smanjiti zaostajanje. Elitni igrači također će cijeniti dodatnu zaštitu od DDoS napada.

Uživajte u svim akcijama dok igrate World of Tanks online. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u WoT-u sa bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map