Kako igrati za čast s VPN-om

Za častZa čast je igra za više igrača. Ova igra međusobno postavlja neke od najžešćih boraca u povijesti. Vitezovi, samuraji i vikinzi testirani su da vide tko će pobijediti i steći više časti. Honor ima internetsku igru, tako da mora imati zaostajanje i sporo povezivanje. VPN bi vam mogao pomoći u tim problemima. VPN vam omogućuje promjenu IP adrese na drugu IP na mjestu odabranog poslužitelja. Ako odaberete mjesto poslužitelja u blizini poslužitelja igara na kojem igrate, tada biste trebali imati manje zaostajanja i bržu povezanost. Elitni igrači uživat će dodatnu zaštitu od DDoS napada koje pruža VPN.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za igranje za čast (PC)

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje na mreži Honor. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

 • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
 • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
 • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Kako koristiti VPN za igranje za čast (Xbox One i PS4)

Još jednom upotrijebit ću ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje For Honor na vašoj igračkoj konzoli. Meni su najdraži VPN za igranje jer ExpressVPN upravlja vrlo velikom mrežom koja uslugu čini odličnim izborom za igrače.

Prvi korak za postavljanje putem ExpressVPN-a obično je preuzimanje klijentskog softvera za vaš sustav. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android. Očito je da to neće raditi za PS4, Xbox One ili Nintendo jer igraćim konzolama nedostaje izvorna podrška za VPN. Srećom, još uvijek postoji način da šifrirate svoj igrački promet i pošaljete ga putem VPN-a. Odgovor je pokretanje VPN-a putem vašeg usmjerivača. Napomena: ako vam ne treba šifriranje, možete koristiti značajku ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) bez potrebe za konfiguriranjem usmjerivača. Podržava širok raspon igraćih konzola.

Aplikacija ExpressVPN usmjerivač

Ovisno o tome koju marku i model usmjerivača koristite, mogao bi podržavati VPN usluge treće strane. Ako je to slučaj, od vašeg davatelja VPN-a možete dobiti potrebne informacije za uspostavljanje veze putem vašeg usmjerivača. Inače toplo preporučujem FlashRouters. FlashRouters tim uzima popularne usmjerivače marki i bljesne ih s DD-WRT ili Tomato firmware-om. To uređajima omogućuje znatno veće mogućnosti nego što bi imali instalirani tvornički firmver. Svi FlashRouteri dolaze unaprijed konfigurirani s podrškom za VPN.

Za najvažnije igre u kategoriji Honor

Za Honor je opsežna igra s puno načina, prilagođavanjem junaka i kartama. Igra se dobro koristi u načinima rada. Igra se uglavnom nalazi na mreži, ali postoji i kampanja za jednog igrača izvan mreže. Načini igre uključuju:

Jednostrani igrač / ko-op offline

 • Način priče: U načinu priče igrate kao jedna od frakcija. Ovaj je način rada offline i može se igrati sam s jednim drugim igračem.
  • Oroči: U ovom načinu igre igrat ćete kao atentator u frakciji samuraja.
  • Jahač: U ovom načinu igre igrat ćete kao raider koji pokušava ujediniti vikinšku frakciju.
  • Upravnik: U ovom načinu igre igraćete kao nadolazeći vitez.
 • Više igrača na mreži
  • Svađa: Suočit ćete se kao ekipa dva u odnosu na drugu momčad od dvije bitke u najboljem od pet mečeva.
  • Vlast: U ovom načinu igranja ćete igrati u 4v4 ​​meču. Morat ćete razbiti moral drugih timova hvatajući područja i ubijajući ih. Jednom kada budete osvojili 1000 bodova, neprijateljska ekipa neće se moći ponovno raštiti ako ne ubije nekog od vas ili ne povrati područje. Ako ubijete cijeli njihov tim u tom trenutku, pobijedit ćete.
  • Dvoboj: Suočite se s drugim igračem jedan na jedan u najboljem od pet mečeva.
  • eliminacija: Suočit ćete se kao ekipa dva u odnosu na drugu momčad od dvije bitke u najboljem od pet mečeva.
  • čarka: Ovo je igra veće dominacije. Glavna je razlika što je ubijanje drugih igrača jedini način postizanja bodova.

Za čast ima tri glavne frakcije. Te su frakcije glavna saveza pod kojima heroji potpadaju. Frakcije se ne bore i bile su jake, ali otkad je katastrofa gotovo, svaka se frakcija gotovo izbrisala. Sada se već tisućljećima bore za izgradnju tamošnjih starih zemalja, ali borbe među frakcijama su intenzivne. Oni također imaju svoje karte temeljene na njima. Svaki je junak drugačiji zbog frakcije na kojoj se temelji stil borbe. Fakcije i heroji uključuju:

 • Vitezovi: Ova frakcija dom je Ashfelda. Ashlandovi vitezovi štite tamo zemlju od ostalih frakcija dok ih grade nazad. Samuraji i vikinzi napadaju Ashfeld u čast svojih predaka. Rat nije prestao. Karte koje posjeduju su Vrata i katedrala Citadela.
  • Osvajači: Ovi vitezovi su teško oklopljeni. Oružje koje koriste je Nogometni mlaz. Ima i štit. Sve u svemu, ovaj heroj je stvoren za više obrambene uloge.
  • Lawbringer: Ti vitezovi su vrlo dobri u zapanjujućem i suprostavljanju neprijateljima. Koriste poleaxe. Protivpadanje je ono što ćete htjeti raditi dok igrate kao ovaj junak.
  • Mirotvorci: Ti vitezovi su vrlo brzi i smrtonosni. Koriste mač i bodež. ovo održava njihovu borbu izbliza. S ovim likom ćete htjeti ući, brzo suprostaviti napad, a zatim izaći.
  • Vrtovi: Ovi vitezovi koriste dugačak mač. Dodatni raspon dugog mača i njegovih obrambenih i ofanzivnih sposobnosti čini ovog viteza dobrom junakom.
 • Samuraji: Ova se frakcija već godinama kreće. Otkad ih je izvorno zavičaj odnijelo more koje su odnijeli u njihov dom prije tisućljeća. Blizu je domovina vikinga i viteza. Još su u ratu za svoju novu domovinu. Karte koje posjeduju su Overwatch i Forest.
  • Kensei: Ovi samuraji koriste nodachi. To ih čini dobrim u obrani i duljim dometom za napade. Ukupno gledajući, ovaj heroj je dobar i u obrani i u napadu.
  • Nobushi: Ovi samuraji koriste nagine. Odlični su na duge staze, jer imaju najduži domet. Korisni su za pomaganje u timu.
  • Oroči: Ovi samuraji koriste katanu. Brzi su i dobri u protunapadima, ali to je po cijenu obrane. teže se braniti. Kao ovaj lik, poželjet ćete brzo ući u protunapad, a zatim izaći.
  • Šugoki: Ovi samuraji su veliki hitovi. Oni su spori, ali vrlo moćni. Koriste kanabo. Sveukupno ovaj lik se najbolje igra kao tenk jer nanose veliku štetu, dok ga još uvijek uzimaju.
 • Vikinzi: Ova je frakcija odavno napustila zavičaj. Oni su napustili svoje zemlje nakon što ih je katastrofa razbila. Prije više stoljeća vratili su se ponovo u svoje krajeve. Ima ih većinu, ali vitezovi su tvrdili nešto od svoje stare zemlje. To također ne pomaže da brojni klanovi unutar vikinške frakcije imaju građanske ratove. Karte koje posjeduju su River Fort i Canyon.
  • Berzerkeri: Ovi vikinzi koriste dvije vikinške ručne osi. To im daje kratki domet, ali oni to nadoknađuju svojim brzim napadima. Ovaj lik je dobar u ostajanju u bitci i izvođenju mnogih napada.
  • The Raiders: Ovi vikinzi koriste dugu sjekiru. To im daje dug domet i veliku štetu. Sve u svemu, ovi junaci su dobri za ometanje protivnika zbog velikog dometa.
  • Valkirija: Ovi vikinzi koriste koplje i štit. Ovaj heroj drži protivnike u svojim rukama. To zato što se mogu boriti u dugim i bliskim dometima. Oni koriste štit za udaranje protivnika iz blizine, a koplje se koristi za duži domet.
  • Warlords: Koriste gladija i štit. Ovi vikinzi koriste snažne napade i učinkovite kontre. Možda su spori, ali nadoknađuju štetu u obrani štete, obrani i protunapadima.

Dok igrate kao ovi heroji, otkrit ćete što vam djeluje bolje. Svaki je junak izgrađen za podršku različitog tipa igrača. Svaki heroj ima i svoje slabosti koje ćete morati naučiti raditi. Jednom kada odaberete svog omiljenog heroja, svidjet će vam se prilagođavanje koje možete dodati heroju. Na primjer, izgled različitih dijelova oklopa i spola trenutno su prilagodljiva svojstva.

For Honor je internetska igra za više igrača koja se bori za čast. Igra međusobno gomila vitezove, vikinge i samuraje. Te frakcije imaju heroje ispod sebe i svaki heroj ima posebne sposobnosti i puno mogućnosti prilagodbe. Načini igara koje možete igrati raznoliki su i izvrsni za igru ​​stila borbe koja je For Honor. Sveukupno mislim da će For Honor biti sjajna igra u kojoj ćete vi i vaši prijatelji uživati ​​u igranju.

Još jednom preporučujem korištenje VPN usluge za igranje na čast. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Također će poboljšati performanse poboljšanjem vašeg pinga i zaštititi vas od DDoS napada. Također će vam pomoći da se domognete prošlih geografskih ograničenja i zaštitnih zidova u školi ili na poslu.

Uživajte u svim uzbuđenjima dok igrate za Honor 2 na mreži. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u igranju s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map