AgarioAgar.io je vrlo popularna internetska igra. Igra je jednostavna, ali ima i složene aspekte. Igra je stvorena za PC i Mac, no prešla je i na Android i iOS. Agario se igra na mreži. Popularnost igre izazvala je programere da pronađu nove i kreativne načine za rješavanje problema s botovima i zaostajanjem. Iako VPN neće pomoći s botovima, definitivno može pomoći pri zaostajanju. Obožavatelji Agario znaju sve o problemima koje zaostajanje može prouzrokovati u igri. Da bi riješio problem, Agario tim dodaje veću propusnost i poslužitelje. To je sjajan početak, ali VPN će vam također pomoći u tome. VPN će vam omogućiti da odaberete poslužitelj koji će vam dati IP prema lokaciji poslužitelja. Ako odaberete lokaciju u blizini poslužitelja na kojem igrate, možete smanjiti zaostajanje i ubrzati igranje. Budući da se vaša javna IP adresa zamijenila, štiti vas i od DDoS napada. Budući da je igra toliko popularna, mnoge škole i radna mjesta blokiraju Agar.io ograničenjem firewall-a. Dobar VPN pomoći će vam da prođete vatrozid i druga geografska ograničenja.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvirpotvrdni okvir

Igra u agar.io je jednostavna, ali nekako složena. Počinjete kao krug koji jede druge manje krugove. Kako rastete postajete sporiji i možete ih vidjeti više. Natjecate se kao najveći krug na poslužitelju. Složen dio dolazi u sposobnostima koje su vam date. Razmaknicom se možete raspodijeliti u dva jednaka kruga. To vam omogućuje da uhvatite ljude i konzumirate ih jer otpustite taj dio sebe, ali to vas riskira jer neko vrijeme ostajete u tom obliku. Možete podijeliti u više od dva kruga, ovisno o vašoj masi. Q ključ se također koristi strateški. Omogućuje vam da nahranite druge protivnike nekom svojom masom, a može biti učinkovit ako igrate na timove. Zadnji vrlo teški dio igre su zelena nepomična sigurna mjesta. Kad budete dovoljno mali da se možete uklopiti, zaštitit ćete se od većih igrača. Ako ste preveliki da biste se uklopili, dodirivanjem će se izgubiti puno mase.

Postoji nekoliko načina igre koje se mogu igrati. Programeri stalno dodaju modove igre i svi su oni zabavni.

Izvorni načini igre uključuju:

  • Slobodan za sve: koji te ima prema svima. Kože su dopuštene
  • Tim: koji vas ima za tim koji se bori protiv drugih boja. Kožice nisu dopuštene.
  • eksperimentalan: Na njima se eksperimentiraju različiti načini. Kože su dopuštene.

Agar.io je započeo s imenovanjem svog lika. Možete ga imenovati gotovo bilo čime. Određena imena dat će vam posebne kože. Neka od tih imena uključuju:

  • 2ch.hk, 4chan, 8ch, 9gag, Argentina, Australija, Austrija, ayy Imao, mamac, Bangladeš, Belgija, Berlusconi, Blatter, Bosna, Boris, Bocvana, Brazil, Bugarska, Bush, Bizant, Kambodža, Cameron, Kanada, Chavez , Čile, Kina, cia, Clinton, Konfederacija, Hrvatska, Kuba, Danska, Dilma, Doge, ea, Zemlja, Estonija, Europska unija, Facebook, Facepunch, Finska, Francuska, Francusko carstvo, Njemačko carstvo, Njemačka, Grčka, Hillary, Hollande, Hong Kong, Mađarska, carski Japan, Indija, Indonezija, Iran, Irak, Irska, IRS, Italija, Jamajka, Japan, Kim Jong-Un, Latvija, Litva, Luksemburg, Maldivas, Mars, Merkel, Meksiko, Mjesec, NASA , Nizozemska, Nigerija, Sjeverna Koreja, Norveška, Obama, porijeklo, Pakistan, Palin, Peru, Pewdiepie, Piccolo, Pokerface, Poljska, Portugal, Prodota, Prussia, Putin, dinastija Qing, Quebec, kraljica, Reddit, Rumunjska, Rusija, Sanik , Škotska, Sealand, Sir, Steam, Stussy, Švedska, Švicarska, Tajvan, Teksas, Tajland, Trump, Tsipras, Tumbler, Turska, Ukrajina, Velika Britanija, SAD, SSSR, Venezuela, Vinesauce, Wojak, Yaranaika

Postoji više skinova, ali morate ih kupiti ili prikupiti u igri valute da biste ih dobili.

Možete uživati ​​u Agar.io na računalu, Mac-u, iOS-u ili Android uređaju. Besplatno je igrati. Ti si krug koji jede druge krugove da bi na kraju imao najviše mase. Postoje i besplatne i plaćene kože koje vam mogu pomoći u prilagođavanju kruga. Sve u svemu, agar.io je zabavna igra za koju sam siguran da ćete uživati ​​u poslu i školi ili kući.

Još jednom preporučujem korištenje VPN usluge za igranje Agar.io. VPN će vam dati IP adresu s odabranog mjesta poslužitelja. Također će poboljšati performanse smanjivanjem vremena pinga. VPN će vas zaštititi od DDoS napada. Omogućit će vam i prošlost geografskih ograničenja i zaštitne zidove u školi ili na poslu.

Kako koristiti VPN za igranje na Agar.io

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za igranje na Agar.io online. Prvo želite preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

  • Budući da se mnogi igrači vole povezivati ​​s poslužiteljima u SAD-u, tu smo zemlju iskoristili za naš vodič. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete igrati, pregledavati Internet ili gledati emisije kao da ste tamo zapravo. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji omogućit će vam i puni pristup tamo već blokiranim geološkim lokacijama. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Uživajte u svim uzbuđenjima dok igrate Agar.io online. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u Agar.io s bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me