Kina zaobilazni VPN zabrana: VPN-ovi koji i dalje rade u Kini

Kineski vatrozidKineski internetski vatrozid je legendaran. Toliko da je Geremie Barmé, australijski sinolog, skovao termin Great Firewall of China (skraćeno GFW) 1997. To predstavlja jednu od naj restriktivnijih internetskih politika na svijetu. Globalizacija otežava kineskoj vladi da čvrsto drži svoje građane. Jedan od načina na koji su ljudi počeli zaobilaziti ta ograničenja je pomoću VPN-a. Kineske tvrtke koriste VPN-ove za poslovanje izvan zemlje, tako da su ključne za gospodarstvo.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75PIA80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 4,87IPVanish76potvrdni okvir

Umjesto da izgubi kontrolu, vlada je odlučila ponovno uništiti zemlju. Blokirali su sve neovlaštene VPN usluge od travnja 2018. Nažalost, ozbiljno poduzimaju provedbu. Kinezi se ne boje trošiti novac na provođenje tih zakona. Ako vas uhvate ako privatno koristite međunarodnu mrežu ili upotrebljavate “ilegalne kanale” ili srodne usluge bez odobrenja, novčano će vam kazniti do 15 000 Yuana (2.178 USD). Oni koji od toga profitiraju i dobit će novčane kazne, a dobitak im oduzeti u skladu s tim, rečeno je.

Srećom, postoje neki poznati VPN pružatelji koji će vam pomoći da zaobiđete zabranu. Postoje već duži niz godina, pa su svoje sustave preusmjerili da odgovaraju potrebama VPN korisnika u Kini. Ukratko ćemo razgovarati o njima. Zapamtite, riskirate da će vas vlada uhvatiti. Moguće su dodatne posljedice koje nismo naveli, zato budite oprezni. Pogledajmo sada najbolje opcije.

1. Najbolji VPN za kineske zabrane: ExpressVPN

ExpressVPN

S ExpressVPN-om, brzi VPN pristup i MediaStreamer djeluju kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa cenzuriranom sadržaju. Usluga će vam pomoći kodirati vašu vezu i olakšati vam obilazak Velikog kineskog vatrozida.

ZemljeLokacijeServerProtokoliSoftwareMonth15 Mo.Refund
941603000OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTPVPN softver$ 12,9599,95 $30 dana

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. To uključuje lokacije poput Hong Konga (jer je najbliža u regiji). Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i uživanje u sadržaju na koji ste navikli vidjeti. Ne postoje određene postavke koje morate dodatno postaviti.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada. Budući da pokušavate zaobići zabranu u Kini, vaša je najbolja opcija korištenje poslužitelja koji se nalazi u Hong Kongu. Tamo će vam poslužitelji vjerojatno pružiti najbolje brzine s kopnene Kine. Da biste ga odabrali, morat ćete odabrati karticu “Sve”, otvoriti Asia Pacific, a zatim otvoriti Hong Kong. Možete kliknuti i na karticu “Sve” i u okvir za pretraživanje upišite riječi “Hong Kong”. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Hong Kongu i brzina je izašla na 57,33 Mbps.

ExpressVPN test brzine u Pekingu

Iako ExpressVPN ima višu cijenu od nekih drugih poslužitelja na popisu, oni će vas definitivno zaobići zabranom VPN-a. Ako to kombinirate s ostalim značajkama koje nude i njihovom velikom mrežom, usluga ima visoku vrijednost. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno uz 30-dnevno jamstvo.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za kineske zabrane: NordVPN

NordVPN

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost jer ima poslužitelje koji se nalaze diljem svijeta. Članovi imaju puni pristup njihovoj mreži širom svijeta po vrlo povoljnoj cijeni.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
59703300OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 11,95$ 69.0030 dana

Ustanovit ćete da NordVPN ima jednu od najboljih kombinacija usluga po cijeni. Naravno, cilj je da vam pomogne da zaobiđete VPN zabranu u Kini. Za najbolje cijene, želite pretplatiti se na račun veće duljine. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju za jednostavno korištenje i za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

NordVPN domaćin je niz poslužitelja u Hong Kongu. Najlakši način za odabir određenog broja poslužitelja je odabir kartice “Servers” u aplikaciji, a zatim sortiranje rezultata po abecednom redu. Zatim se možete pomaknuti prema dolje i odabrati bilo koji od navedenih poslužitelja. Možete vidjeti postotak učitavanja i udaljenost do svakog poslužitelja. Testirali smo hongkonški poslužitelj i utvrdili smo da je učinkovitost 34,51 Mbps.

NordVPN test brzine u Shenzhenu

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Neograničeno VPN i SmartDNS uslugu možete prijaviti samo od tvrtke 2,99 dolara mjesečno uz 30-dnevno jamstvo.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za kineske zabrane: IPVanish

IPVanish

Zbog zaštitne značajke IPVanish-a u prometu, trebali biste biti u mogućnosti koristiti njihovu uslugu kako biste se zaobišli zabranom VPN-a. Da biste postigli najbolje brzine za zemlju, predlažemo da se povežete na poslužitelj u Hong Kongu (budući da je Kini najbliži glavni grad). Kad to učinite, ustanovit ćete da su veze u gradu brze i da bi trebale dobro funkcionirati za ono što želite raditi. Ova značajka IPVanish čini dobrim izborom za korištenje u Kini.

ZemljeLokacijeServersProtokoliSoftwareMonth12 Mo.Refund
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN softver$ 7,50$ 58.497 dana

Uz brojne poslužitelje u Aziji, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža nam uspijeva kad za svoje testove brzine izaberemo poslužitelje u Aziji. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama širom regije. Možete odabrati određeno mjesto ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish domaćin je 19 poslužitelja u Hong Kongu (najbliži poslužitelj u regiji) i možete se povezati s bilo kojim od njih. Čudno je što oni u Hong Kongu popisuju servere na 2 različita načina. Iako ih možete pronaći odabirom Kine, a potom Hong Konga, možete pronaći i drugu postavku ako za zemlju odaberete Hong Kong. Testirali smo IPVanish server u Hong Kongu, hkg-c18, i otkrili da brzina iznosi 35,70 Mbps.

IPVanish Chengdu test brzine

Kada je riječ o vrijednosti, IPVanish je teško pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva pravedno 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. Članovi su pokriveni 7-dnevnim jamstvom povrata novca.

Posjetite IPVanish

4. Najbolji VPN za kineske zabrane: VyprVPN

VyprVPN

Ekipa VyprVPN temelji se na Austin u Teksasu i ima dugu povijest borbe za internetsku privatnost korisnika. Oni su nekoliko godina bili domaćini panela o privatnosti na SXSW-u, a čak su i proveli u Washingtonu, DC, lobirajući za reforme privatnosti. Pronaći ćete da VPN usluga bude u skladu s njihovim vrijednostima.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
4757700OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 14,99$ 74,9930 dana

Primijetit ćete neke značajke sa VyprVPN, ovisno o tome koji ste račun odabrali. VyprVPN Premium plan uključuje 5 simultanih veza, VyprVPN Cloud i Chameleon protokol. Njihova značajka Cloud omogućuje vam kontrolu nad vlastitim VPN poslužiteljem u oblaku dok će vam Chameleon protokol pomoći da zaobiđete kinesku zabranu VPN-a..

VyprVPN klijent vam ne daje mogućnost odabira određenog poslužitelja dok se povezujete na jedan u Hong Kongu. Umjesto toga, lokaciju želite prebaciti u Hong Kong. Odatle. klijent će vas automatski povezati s najboljim VPN serverom u Hong Kongu. Budući da možete odabrati određeni protokol, oni predlažu da se njihov vlasnički protokol zove Chameleon. Uspjeli smo postići brzinu za preuzimanje od 19,68 Mbps nakon povezivanja s serverom u Hong Kongu.

VyprVPN Wuhan test brzine

VyprVPN je ljubazan što nudi našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i VyprVPN Cloudu za samo 12,95 USD mjesečno ili 60 USD godišnje. Godišnji račun funkcionira na pravedan način 5,00 USD mjesečno. Novi korisnici pokrivaju trodnevnu garanciju povrata novca.

Posjetite VyprVPN

I tamo imate najbolje mogućnosti za rješavanje zabrane VPN-a u Kini. Svi ti izbori trebali bi funkcionirati u vaše svrhe. Jednostavno budite oprezni kada upotrebljavate uređaj u zemlji zbog zabrane VPN-a.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map