MLBMožda će ispadi MLB.tv-a biti stvar prošlosti u godinama koje dolaze. MLB ove godine planira ponuditi dodatak “Single Team” koji će vam pomoći gledati vašu omiljenu ekipu. Međutim, morat ćete se provjeriti autentifikacijom putem vašeg davatelja kabela ili satelita. To je problem s rezačima kabela svuda. To se uopće ne čini poštenim obzirom da je MLB.tv vrhunska usluga struje. Oni koji se pretplate trebali bi moći gledati svaku utakmicu, bez obzira na lokaciju. To nije slučaj iako na gledatelje u Sjedinjenim Državama i Kanadi utječu pravila zamračenja. Srećom postoji zaobilazno rješenje. Problem zamračenja možete riješiti pomoću VPN-a.

Najbolje VPN za streaming MLB.tv igara za crtanje

Prvo ćete htjeti pronaći pouzdanu i solidnu VPN uslugu. U ovom ćete slučaju poželjeti brzi VPN poslužitelji u bilo kojoj regiji u kojoj planirate gledati. Ponovo preporučujemo Veliku Britaniju. Budući da želite brzu i pouzdanu uslugu izbora, podijelit ćemo neke vodeće VPN davatelje velikim mrežama.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za gledanje MLB-a kod bata

Kvarenje ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje svojih omiljenih MLB timova. Prvo ćete htjeti preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

ExpressVPN UK poslužitelji

  • Odaberite lokaciju poslužitelja. Odabrali smo London, ali ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja širom svijeta.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i IKEv2. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada se nalazimo u Londonu, koliko bilo tko može putem interneta reći. Kao takvi možemo doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedi u Londonu. Isto bi bilo kad bismo se povezali na poslužitelj u SAD-u ili bilo gdje drugdje u svijetu.

Povezivanje s VPN-om je tako jednostavno. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u Ujedinjenom Kraljevstvu, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje. Spajanje na poslužitelj u Ujedinjenom Kraljevstvu također će vam omogućiti pristup BBC Sportsu radi pokrivanja engleskog jezika ili bilo kojeg drugog kanala koji želite odabrati.

Nadamo se da do sada možete vidjeti da dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. Naravno, još uvijek će vam trebati račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći pri gledanju američkog programa. Možete uživati ​​u TV emisijama i filmovima na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama. To je slučaj i s bilo kojom drugom regijom kojoj želite pristupiti.

Objašnjen MLB.TV Zatamnjenja

O čemu se zapravo radi u otkazivanju bejzbol lige Major League? Evo objašnjenja iz MLB.com web stranica:

Redovni sezonski prekid uživo u SAD-u i Kanadi: Sve igre uživo koje se emitiraju na MLB.TV-u i dostupne su putem MLB.com At Bat podložne su lokalnim, regionalnim ili nacionalnim prekidima. Osim određenih MLB regularnih sezonskih i postsezonskih igara kako je dolje opisano ili na određenim teritorijama MLB Club kućne televizije za koje MLBAM može ponuditi usluge pretplate na tržištu, sve igre uživo bit će isključene na svim primjenjivim teritorijalnim klupskim teritorijima. Ako je igra zatamnjena na nekom području, ona nije dostupna za gledanje igara uživo. Ako ste pretplatnik MLB.TV na području koje je podložno otkazivanju, primjenjiva igra bit će dostupna kao arhivirana igra otprilike 90 minuta nakon završetka igre..

Kao što možete vidjeti, navijači bejzbola u SAD-u i Kanadi podliježu lokalnom, regionalnom i nacionalnom nestanku. To znači da se ne možete uvijek osloniti na MLB.com Na Batu i gledati svoju omiljenu ekipu kako igra uživo. Blackout igre dostupne su sat i pol nakon završetka igre. To je vrlo antiklimatsko. Većina navijača želi gledati utakmice uživo, a ne na zahtjev nakon toga. Do tada ste vjerojatno vidjeli ishod. Odgovor na problem je VPN. Ako se povežete s VPN serverom u drugoj zemlji, zaobići će se prekidi rada. Izbjegavajte sva nestanka pomoću VPN usluge.

Ključno za uklanjanje ograničenja isključivanja je povezivanje s VPN serverom izvan Sjedinjenih Država i Kanade. MLB At Bat i druge usluge streaminga koriste tehnologiju koja se naziva geoblokiranje da bi utvrdili možete li pristupiti njihovom sadržaju ili ne. U slučaju nestanka aplikacija traži lokaciju vaše IP adrese. Ako padne u SAD ili Kanadu, primjenjuju se pravila zamračenja. Ako se povežete s VPN serverom u drugoj zemlji, promijenit će vašu IP adresu. To će vam omogućiti gledanje bilo koje MLB igre bez zamračenja.

Uživajte u svim uzbuđenjima tijekom sezone Major League Baseball. Pratite nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče i podijelite ovaj post sa svojim prijateljima. I oni mogu uživati ​​u sezoni bez ikakvih MLB.tv igara zatamnjenja s bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om.

Pogledajte ExpressVPN ponude

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me