Najbolji VPN-ovi za gledanje Yahoo pogleda izvan Sjedinjenih Država

Yahoo ViewHulu je pokrenuo novu web stranicu u partnerstvu s Yahoo-om, pod nazivom Yahoo View. To Huluu omogućuje da iskrcava podržani oglas, besplatno programiranje koje je koristilo za nošenje. Hulu izbacuje sliku “freemium” stranice i ide samo na model pretplate kako bi se izravnije natjecao s Netflixom. Kao i Hulu, Yahoo View je ograničen na gledatelje u Sjedinjenim Državama. Oni koji putuju izvan SAD-a i dalje mogu gledati Yahoo View koristeći VPN ili Smart DNS. Evo najboljih VPN-ova za gledanje Yahoo View-a izvan Sjedinjenih Država.


RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 3,25IPVanish76potvrdni okvir

Prije ovog poteza, Hulu je promet na besplatnom dijelu njihove web stranice prilično pao. Nekoliko je razloga zašto se to moglo dogoditi. U nastojanju da dobije više plaćljivih kupaca, Hulu je počeo usmjeravati ljude od besplatnog sadržaja. Hulu je besplatni sadržaj također vrlo teško pronašao i uživao. Mogli su biti i drugi razlozi, ali svi su oni doveli do odluke Hulua.

Viši urednik Hulu-a, Ben Smith, izjavio je da emisije na temelju oglasa postaju ograničavajuće i više nisu usklađene sa svojom sadržajskom strategijom. Tu se slika pojavljuje Yahoo View. Yahoo View će se u novom sadržaju povezati s Tumblr-om, to je web mjesto za blogiranje. Žele da više ljudi koristi Tumblr istovremeno dok gledaju novi sadržaj na Yahoo Viewu.

Hulu je od početka 2007. godine održavao emisije koje su korisnici mogli gledati besplatno. Ako im se svidjelo ono što su vidjeli ili željeli vidjeti više, mogli su kupiti Hulu premium članstvo. Sada će Yahoo View raditi točno onako kako je djelovao besplatni dio Hulua. NBC, ABC, Fox, Hulu i drugi nude sjajne programe samo stanovnicima Sjedinjenih Država. Gledatelji besplatne verzije na Huluu dobro znaju za to ograničenje.

Cilj Yahoo Viewa je stvoriti snažno iskustvo gledanja televizije, a strujanje sadržaja dio je tog cilja. Pogledajmo dio sadržaja koji je dostupan preko Yahoo View-a.

Američki ratnik Ninja – Američka verzija popularnog japanskog reality showa. U showu sudjeluju elitni sportaši koji se natječu na vrlo teškoj stazi s preprekama za titulu američkog Ninja Warrior-a.

Majstor kuhar – Dugoročno natjecanje iz stvarnog kuhanja čiji je domaćin bio poznati engleski kuhar, Gordon Ramsay.

Naruto Shippuden – Japanski animirani serijal o mladoj nindži.

Američki talent – Reality American talent show koji je stvorio Simon Cowell. Emisija je strukturirana kao da je britanski kolega, britanski “Got Talent”.

Opća bolnica – Najpoznatija američka sapunica svih vremena. Dnevna drama odvijala se više od 50 godina.

Jednom davno – Američka drama iz ABC-a koja prepričava klasične bajke s drugačijim zaokretom.

Također možete pronaći klasične programe koji su u prošlosti bili na američkoj televiziji. Primjeri ovih emisija su Brady Bunch, Radost slikanja, Alf, Show Mary Tyler Moore, My Favorite Martian i drugi.

Kao i Hulu, i Yahoo View ima različite kategorije sadržaja. U tim kategorijama nude se korejska drama, britanska, latino, dječja predstava, komedija, drama, filmovi i još mnogo toga. To je samo vrlo malo njih. Yahoo View ima sjajne mogućnosti i možete ih gledati ako vam ne smetaju oglasi.

Pogledajmo pobliže najbolje VPN-ove za Yahoo View.

1. Najbolji VPN za Yahoo View: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete se povezati s njihovom VPN mrežom kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene streaming usluge s bilo kojeg mjesta.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno povežite radnu površinu i mobilni telefon s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je to slučaj, za postavljanje možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Yahoo View: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju mješavinu usluga za cijenu ako se pretplatite na račun na duže vremensko razdoblje. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Također imaju mobilnu aplikaciju koja se jednostavno koristi za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje. Možete koristiti proširenje preglednika NordVPN za Chrome, Firefox ili Safari. NordVPN nudi neke napredne značajke privatnosti kao što su dvostruki VPN, P2P poslužitelji i namjenski IP koji zaista pomaže usluzi da se istakne.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničene VPN i SmartDNS usluge već od 2,99 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Yahoo View: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

SAD je dom nekoliko popularnih VPN usluga, ali ništa brže od IPVanish-a. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish raditi prilično dobro bez obzira u kojoj se zemlji zemlje nalazite. Njihovi poslužitelji su brzi i VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego većina VPN pružatelja usluga.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Njihova VPN mreža dosljedno je bila najbrža u Sjevernoj Americi na našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili dobiti pojedinosti odabirom pojedinog poslužitelja. IPVanish je odličan za igranje, ali može biti hit i promašiti zbog deblokiranja popularnih streaming usluga.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

4. Najbolji VPN za Yahoo View: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,75 dolara mjesečno (popust od 79%)

CyberGhost osnovalo je 2001. godine 7 entuzijastičnih mladih članova tima u Bukureštu, Rumunjska. Od tog vremena tvrtka je izrasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu. Tim od 50 i više članova fokusiran je na zaštiti privatnosti korisnika. Robert Knapp, suosnivač i izvršni direktor, nastavlja voditi tim čak i nakon što su se 2017. pridružili grupi Crossrider. Od tada se mreža CyberGhost prilično proširila.

CyberGhost nudi lijep spoj lokacija poslužitelja, jaku enkripciju i mogućnost deblokiranja popularnih streaming servisa poput Netflixa, YouTube Reda i Amazon Prime. Neki od kanala čak omogućuju deblokiranje geografskih ograničenja za više regija. Na primjer, možete pristupiti Amazon Prime video sadržaju u SAD-u, Njemačkoj ili Velikoj Britaniji. Windows klijent vam nudi i mogućnost anonimnog surfanja, zaštitom WiFi-a, anonimnim torentom, deblokiranjem osnovnih web stranica (Google, Facebook Instagram, itd.) I odabirom poslužitelja..

CyberGhost VPN klijent jedan je od naših favorita. Vrlo je jednostavan za korištenje i uključuje niz naprednih značajki koje pomažu u zaštiti vaše internetske privatnosti. U Njemačkoj imaju razvojni tim koji kontinuirano dodaje značajke za klijenta i mobilne aplikacije. Za potpuni pristup mreži CyberGhost možete se prijaviti za samo 2,75 dolara mjesečno tijekom njihove trenutne promocije.

Posjetite CyberGhost

5. Najbolji VPN za Yahoo View: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 3,49 USD mjesečno (65% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Tim PIA-e organizirao je poslužitelje po regijama, državama i gradovima. Pronaći ćete brzinu kojom ćete biti brzi većinu vremena.

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA nudi Windows klijent i ostale aplikacije koje su jednostavne i jednostavne za korištenje. Međutim, nećete ga htjeti potcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja kako biste lakše pronašli pravu ravnotežu između privatnosti i brzine.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od 3,49 USD mjesečno, uz 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite privatni pristup internetu

Ako želite gledati Yahoo View izvan Sjedinjenih Država, korištenje VPN-a je važno. za one koji bi željeli više opcija od gore navedenih, naći ćete više pružatelja usluga na našoj top 10 VPN popis. Svi će oni biti uspješni, ali posebno smo odlučili da optimiziramo upotrebu gledatelja Yahoo View. Na taj način možete dobiti najbolju sigurnost i sigurnost tijekom korištenja stranice. Čitajući naš vodič, možete vidjeti najbolje dostupne opcije.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map