Pogledajte američki Netflix u Australiji

Netflix će u Australiji predstaviti njihov popularni streaming servis.  Netflix Australia lansira se 24. ožujka. Iako još nisu objavljeni službena cijena i povezivanje kanala, čini se da su procurili Imgur i Reddit ranije danas. Ako su curenja ispravna, Australci mogu očekivati ​​da će usluga biti dostupna od 9,99 do 14,99 dolara mjesečno. Jasno je da je biblioteka sadržaja ograničena. To će ostaviti mnogo korisnika koji žele više. Srećom možete gledati Netflix US iz Australije. Uživajte u više pokreta i TV emisija izvan SAD-a.


Australija

Evo kratkog pregleda procurjelih cijena. Ako se stvarna cijena ili značajke razlikuju, pobrinut ćemo se da ažuriramo objavu u skladu s tim. Sve cijene su prikazane u australskim dolarima.

 • Standardna definicija na jednom zaslonu u isto vrijeme – 9,99 USD
 • Visoka razlučivost (HD) na 2 ekrana odjednom – 11,99 USD
 • Ultra visoke razlučivosti (4K) na 4 ekrana odjednom – 14,99 USD

Slabost Netflixa Australije je broj dostupnih naslova. Prema onome što smo pročitali, očekivani broj naslova pri pokretanju iznosi oko 1600. To se uspoređuje s brojem bližim od 10 000 naslova za gledatelje u Sjedinjenim Državama. Odgovor na dobivanje pristupa više sadržaja je putem VPN-a. Spajanjem na VPN poslužitelj možete gledati američki Netflix sadržaj u Australiji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

Netflix nudi preko 15 000 naslova za strujanje između regija koje podržavaju. Trik je u mogućnosti prebacivanja između regija u bilo kojem trenutku. Korištenjem VPN-a možete odabrati VPN poslužitelj u zemlji u kojoj je film ili emisija dostupan u moreflicks.com pomoći će vam da pronađete sadržaj u svakoj regiji. Omogućuje vam pretraživanje sadržaja u nekoliko zemalja, uključujući Argentinu, Austriju, Belgiju, Brazil, Kanadu, Kolumbiju, Dansku, Finsku, Njemačku, Irsku, Luksemburg, Meksiko, Holandiju, Norvešku, Švedsku, Švicarsku, Veliku Britaniju i SAD. Sigurna sam da će na popis dodati Australiju i Novi Zeland.

Najbolji VPN za strujanje US Netflixa

Prvo ćete htjeti pronaći pouzdanu VPN uslugu. U ovom će slučaju biti potreban jedan sa brzim VPN poslužiteljima u SAD-u i drugim Netflix regijama za gledanje filmova i emisija u različitim zemljama. To sužava mogućnosti. Srećom postoje neki dobro poznati VPN-ovi s velikim mrežama i dobrim performansama.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za gledanje američkih Netflixa

Kvarenje IPVanish za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje Netflix SAD-a i drugih regija. Prvo želite preuzeti VPN klijent. IPVanish nudi besplatni softver za klijente za Windows, Mac i Linux. Osim besplatnih aplikacija za iOS i Android.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite IPVanish klijenta i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta.

IPVanish Windows klijent v2.0

 • Odaberite lokaciju poslužitelja. Odabrali smo Atlantu, ali IPVanish ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze širom svijeta.
 • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta poput YouTubea koristimo OpenVPN (UDP). Oni također podržavaju PPTP i L2TP. I dalje preporučujemo OpenVPN za najbolju zaštitu privatnosti.
 • Kliknite poveži. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete gumb na vrhu da se promijeni u zeleno i pokazati “Prekini”. Primijetit ćete i mjesto poslužitelja i IP adresu pri vrhu klijenta.
 • Sada se nalazimo u SAD-u, koliko god bilo tko može putem interneta reći. Kao takvi možemo doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedi u Atlanti. Isto bi bilo kad bismo se povezali na poslužitelj u Kanadi ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je sve. Sada kada imate IP adresu s poslužitelja IPVanish u Sjedinjenim Državama, možete pregledavati Internet kao da ste tamo stvarno. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje. Povežite se na poslužitelj u Ujedinjenom Kraljevstvu i gledajte BBC iPlayer ili neku drugu zemlju da biste gledali one regije Netflixa.

Kao što vjerojatno možete reći, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako živite izvan Sjedinjenih Država, usluga vam može pomoći u pristupu popularnim uslugama poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći da gledate američke televizijske emisije i filmove na Netflixu kao da sjedite u Sjedinjenim Državama ili bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Uživajte gledajući američki Netflix iz Australije. Obavezno pogledajte i druge regije. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u cjelovitom katalogu filmova i originalnih emisija Netflixa iz bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map