Preporučuje: Gledajte Big Brother s bilo kojeg mjesta s našim najbolje ocijenjenim VPN-omExpressVPN

Big Brother USBig Brother je TV reality show koji je prvi put prikazan 1999. godine u Nizozemskoj. CBS je prava na emisiju kupio početkom 2000. godine i od tada ih drži u SAD-u. Od tada se show pretvorio u međunarodnu franšizu s više od 54 različite verzije. Zasnovan na knjizi George Orwell iz 1984. godine, pretpostavka emisije je izolirati skupinu ljudi poznatih kao “HouseGuests” iz vanjskog svijeta i koristiti kamere za gledanje i snimanje svega što se događa u kući. Izuzetak od ovog pravila je obiteljski hitni slučaj ili prolazak člana obitelji. Ove godine predstava će premijerno nastupiti 25. lipnja 2019. godine.

Najbolji VPN za streaming Big Brother

Prvo ćete htjeti pronaći pouzdanu VPN uslugu. U ovom slučaju, pobrinut ćete se s brzim VPN poslužiteljima u SAD-u. Budući da je ovaj kanal dostupan samo u zemlji, dijelit ćemo VPN davatelje s velikim mrežama. Sve tri usluge ljubazno su ponudile popust. Uštedite na neograničenom VPN-u za deblokiranje kanala i zaštitu privatnosti.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3CyberGhost$ 2,75PIA112potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za gledanje BB feeda uživo

Iskoristit ćemo ExpressVPN za primjer kako koristiti VPN uslugu za gledanje emisija i feedova uživo. Prvo ćete htjeti preuzeti VPN klijent. ExpressVPN nudi klijentski softver za Windows, Mac i Linux. Korisnici mobilnih uređaja mogu preuzimati aplikacije za iOS i Android. Možete čak i spojiti svoj usmjerivač da biste osigurali svaki uređaj u vašoj mreži. Poslat će svu vašu komunikaciju putem VPN-a koji pruža podršku na uređajima poput igraćih konzola i kutija za streaming. Čak imaju aplikaciju za uređaje Amazon Fire TV.

Sada kada ste imali priliku preuzeti i instalirati softver za koje je vrijeme da se povežete. Pokrenite ExpressVPN klijent i odaberite mjesto poslužitelja. Provest ćemo vas korak po korak pomoću njihovog Windows klijenta. Imajte na umu da koristimo slike s američkih poslužitelja s obzirom da je Big Brother ograničen na SAD.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

  • Budući da je CBS All Access dostupan samo u SAD-u, trebali biste odabrati poslužitelj u Sjedinjenim Državama. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem SAD-a.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada imate IP adresu u SAD-u, koliko bilo tko može reći putem interneta. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To je jednostavno tako jednostavno napraviti. Sada kada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u SAD-u, možete pregledavati Internet ili gledati Big Brother kao da ste tamo stvarno. Isto vrijedi iz bilo koje zemlje, ali želite se povezati s poslužiteljem u SAD-u i gledati feedove uživo.

Kao što vjerojatno možete znati do sada, dobar VPN otvara pristup sadržajima širom svijeta. Ako se koristite izvan SAD-a, usluga vam može pomoći da deblokirate popularne usluge poput Netflixa, Hulu i Pandore. I dalje vam je potreban račun za usluge poput Netflixa, ali VPN će vam pomoći gledati američke emisije i filmove na Netflixu kao da ste fizički tamo ili u bilo kojoj drugoj regiji kojoj želite pristupiti..

Istaknuti momci sezone Big Brother

Evo kratkog pregleda Raspored Big Brother 21 na CBS-u:

  • Utorak, 25. lipnja i srijeda, 26. lipnja – premijera u 2 noći u 20:00 EDT
  • Nedjeljom u 20:00 EDT
  • Srijeda u 9:00 EDT
  • Četvrtak u 9:00 EDT
  • Live feed započet će u srijedu, 26. lipnja u 21:00 PDT

Prva sezona Big Brothera US emitirana je 5. srpnja 2000. na mreži CBS. U ovoj verziji emisije HouseGuests se natječu za 500kn. Emisiju možete gledati na CBS All Accessu sve dok imate pretplatu i nalazite se u SAD-u. Ako želite gledati emisiju izvan SAD-a, trebate koristiti VPN.

Iako je premisa BB-a tijekom godina ostala ista, i sam show se promijenio. U pokušaju da emisiju održi svježom, ekipa za Big Brother uvijek dolazi do novih natjecanja i preokreta za domaće goste. Emisija obično ima zanimljive ljude i ove godine nije iznimka. Sa sezonom 20. godišnjice, kuća Velikog Brata potpuno se mijenja. Možete se kladiti da će ove godine biti inovativnih zaokreta.

Pogledajmo kućne goste za Big Brother sezonu 21:

NameAgeFromOccupation
Analizirajte Talvera22KalifornijaNogometna zvijezda
Christie Murphy28New JerseyVlasnik butika
Cliff Hogg III53TeksasNaftni inženjer
David Alexander29GruzijaFotograf
Holly Allen31KalifornijaVodič za vinske safari
Isabella Wang22KalifornijaAnalitičar za javno zdravstvo
Jack Matthews28FloridaFitnes trener
Jackson Michie23Kalifornijaserver
Jessica Milagros30ishIlinoisModel
Kathryn Dunn29TeksasMarketing egzec
Kemi Faknule25New YorkMarketinški strateg
Nick Maccarone27New JerseyTerapeut
Nicole Anthony24New YorkPomoćnik predškolskog uzrasta
Ovi Kabir22TennesseeStudent
Sam Smith31PensilvanijaVozač kamiona
Tommy Bracco28New YorkBroadway plesačica

Big Brother je u prošlosti imao premium live streaming feedove u kojima ste mogli gledati feedove 24/7 i imati pristup sadržaju koji je zrelije prirode nego onome što se obično prikazuje na TV-u. Također, možete gledati videozapise različitih gostiju na BB21 web stranica. Normalne epizode dostupne su na CBS.com nakon prijave.

Ako živite izvan SAD-a i želite pogledati kanal, bio bi vam blokiran bez VPN-a. Geoblokiranje je tehnologija koja se koristi za blokiranje pristupa izvan njihove ciljne publike. Drugim riječima, da ste bili u nekoj drugoj zemlji osim SAD-a, blokirali bi vas zbog ograničenja licenciranja. VPN usluga omogućit će vam da pogledate ovaj sadržaj i dodate sloj šifriranja u vaše podatke. Ako imate valjanu pretplatu na CBS All Access, mogli biste gledati kao da ste u SAD-u.

Ostanite u toku s najnovijim preokretima Big Brother 21 i gledajte kako se sva drama odvija uživo pred vašim očima. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli uživati ​​u BB21 s bilo kojeg mjesta na svijetu s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me