Za upotrebu iOS aplikacije potrebna vam je CyberGhost račun. Možete se pretplatiti na uslugu i uživati ​​samo neograničen VPN pristup 2,75 dolara mjesečno. Nakon što preuzmete i otvorite aplikaciju za iOS, CyberGhost VPN-u ćete morati dati pristup koji je potreban za uspostavljanje VPN mreže na vašem iOS uređaju. Također mu možete dopustiti da vas obavijesti kad je to potrebno za zaštitu javnih Wi-Fi mreža.

Potvrda CyberGhost VPN računa na vašem iOS uređajuKada naiđete na zaslon za stvaranje računa, odaberite vezu “Već imam račun” da biste otvorili zaslon za prijavu. Unesite “Korisničko ime / e-pošta” i “Lozinka” koje ste stvorili prilikom pretplate na svoj Premium račun. Dodirnite prijavu da biste otvorili glavnu nadzornu ploču aplikacije. Prije nego što vidimo koliko je jednostavno korištenje softvera za povezivanje s CyberGhost VPN mrežom, ispitamo njegov glavni izbornik koji uključuje i postavke aplikacije.

Postavke CyberGhost izbornika i aplikacija za iOS

Dodirnite ikonu izbornika (tri vodoravne linije) da biste otvorili izbornik aplikacije. Izbornik prikazuje sljedeće stavke:

 • Korisničko ime – od trenutno prijavljenog računa.
 • Odjavite se – omogućuje vam jednostavno prebacivanje računa.
 • Upravljaj računom – veza koja otvara stranicu vašeg računa na web mjestu CyberGhost VPN tako da možete izmijeniti svoj plan ili dodati i ukloniti uređaje.

CyberGhost VPN izbornik i postavke aplikacija za iOS

 • postavke – dijeli se na račune i, Wi-Fi zaštitu i informacije o verziji.
  • Informacije o računu – uključuje: korisničko ime, informacije o planu, broj povezanih uređaja i broj preostalih dana do obnove. Također ima vezu za upravljanje vašim računom.
  • Zaštita Wi-Fi-ja – omogućuje vam da automatski zaštitite Wi-Fi mreže. Možete izmijeniti kako softver reagira na otvorene, zaštićene lozinkom i poznate mreže. Opcije za sve uključuju: Pitajte, Uvijek se povežite, Prekini vezu i Nikad se ne štite. Preporučujemo da ih postavite tako da pitaju ili da se uvijek štite samo kako bi bili sigurni.
  • Informacije o podršci – prikazuje informacije o verziji aplikacije, TOS vezu i vezu o politici privatnosti. Također ima prekidač za slanje anonimnih podataka timu za podršku CyberGhost VPN-a kako bi im pomogao u održavanju mreže. Napokon odavde možete analizirati svoju vezu.
 • Pitanja – otvara bazu podataka o podršci za web mjesto i najčešća pitanja.
 • Povratne informacije – otvara upit kako bi vam omogućio da predložite poboljšanja aplikacija ili stvorite kartu za podršku za problem koji ste naišli.

Stvaranje veza s aplikacijom CyberGhost VPN iOS

Softver CyberGhost omogućava vam povezivanje na različite načine. Možete stvoriti veze s određenim zemljama ili VPN poslužiteljima s popisom svih poslužitelja. Uz to možete upotrijebiti poslužitelje za pristup listi za strujanje koji su optimizirani za različite izvore medija pare poput Netflixa. Konačno možete stvoriti popis svojih omiljenih VPN veza za brzo osiguranje internetskog prometa pomoću CyberGhost VPN usluge.

CyberGhost VPN najbolja veza

Najjednostavniji način povezivanja na CyberGhost uslugu je omogućiti da odabere najbolji poslužitelj za opće surfanje za vas. Ovo samo zahtijeva da dodirnete prekidač za vezu “Uključeno”. Softver će vas tada povezati s najbržim poslužiteljem s vaše trenutne lokacije. Koristi udaljenost, odgovor pinga i postotak učitavanja poslužitelja kako bi pronašao najboljeg poslužitelja.

Povezivanje s najboljim serverom s CyberGhost VPN iOS aplikacijomSpajanje po državama sa popisom svih poslužitelja

Odabir određene zemlje zahtijeva samo nekoliko dodira zaslona. Prvo isključite vezu s trenutne veze. Zatim odaberite zadnju vezu da biste otvorili popise poslužitelja. Na kraju dodirnite naziv zemlje da biste se povezali s VPN poslužiteljem na toj lokaciji.

Spajanje na određenu zemlju sa popisom svih poslužiteljaSoftver će automatski odabrati poslužitelj za vas. Ovdje smo se povezali na VPN poslužitelj u Kanadi, kao što je prikazano nakon prekida veze s njega.

Odabir VPN poslužitelja s Popisa svih poslužitelja CyberGhost

Odaberite našu zadnju vezu Kanada ponovno otvara zaslon odabira Sever. Drugi način na koji možete koristiti popis All Server je odabir određenog poslužitelja u odabranoj zemlji za pristup. Dodirnite ikonu proširenja poslužitelja (tri točke) s desne strane lokacije u Kanadi otvara se zaslon koji omogućuje odabir određenog poslužitelja iz Kanade.

Spajanje na CyberGhost VPN mrežu pomoću Popisa svih poslužiteljaMožete omiliti i određeni VPN poslužitelj kao što je Montreal-S01-i07. Primijetite bijelu zvijezdu. Također možete vidjeti da smo se zaista povezali s odabranim VPN poslužiteljem, što se sada pokazuje i kao poslužitelj naše posljednje uspješne veze nakon što dodirnemo vezu “Isključeno”.

Streaming s aplikacijom CyberGhost za iOS

Sada se povežemo s VPN-om optimiziranim za strujanje u određenim zemljama poput Sjedinjenih Država. Prvo dodirnite ikonu popisa (strelica prema dolje) s desne strane posljednje veze. Ovo otvara popise poslužitelja. Dodirnite popis strujanja. a zatim dodirnite Sjedinjene Države.

Odabir strujnog medijskog poslužitelja putem iOS CyberGhost aplikacijeTo nas je povezalo s VPN serverom u Dallasu, TX. Kad isključite vezu, možete vidjeti da je ovo poslužitelj optimiziran za strujanje u Sjedinjenim Državama.

Povezivanje pomoću vašeg omiljenog popisa VPN Sever

Posljednji način na koji se možete povezati s VPN poslužiteljem je da prvo napravite popis svojih omiljenih VPN poslužitelja i lokacija. Ovim popisima možete brzo osigurati internetski promet putem CyberGhost VPN usluge. Primijetite da se Montrealski poslužitelj koji smo postavili kao omiljeni sada može izravno povezati s našeg popisa favorita.

Povezivanje s omiljenim CyberGhost VPN poslužiteljimaTakođer možete vidjeti da su dostupne i Sjedinjene Države (streaming). Spajajući se s tim možete vidjeti da nas je ovaj put povezao sa serverom u New Yorku. Prekid veze pokazuje da je ovo još jedan poslužitelj u mreži CyberGhost koji je optimiziran za strujanje u Sjedinjenim Državama..

Posjetite CyberGhost

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me