Već ste član Cyberghosta? Ako ne, možete se prijaviti na neograničen VPN pristup samo 2,75 dolara mjesečno. Nakon što instalirate program za instalaciju na svoj Mac, trebat ćete ga otvoriti da biste dovršili njegovu instalaciju. Zatim će vas voditi korak po korak kroz ovaj postupak. Odabirom opcije “Nastavi” preći će na vas sljedeći korak. Ovo započinje dočekom u CyberGhostu, a zatim vam predstavlja kopiju njihovog TOS-a koju ćete ispitati. Ako je zadovoljan TOS-om. kliknite “Nastavi”.

Pregledajte CyberGhost VPN Uvjete pružanja uslugeZatim odlučite gdje želite instalirati CyberGhost VPN softver. Zadovoljstvo možete prihvatiti ako nemate određeno mjesto na kojem ćete instalirati aplikaciju.

Instalacija CyberGhost VPN Mac aplikacijeTada možete odabrati vrstu instalacije, ali preporučujemo da instalirate zadane vrijednosti. Kad ste zadovoljni svojim odabirom, kliknite “Instaliraj”

Otvorena je CyberGhost VPN Mac aplikacijaNakon kraćeg razdoblja vidjet ćete poruku o uspješnoj instalaciji. Kliknite zatvori i vidjet ćete zaslon za provjeru autentičnosti aplikacije. Nakon provjere vašeg računa prikazuje se nadzorna ploča aplikacije.

Autentifikacija vašeg CyberGhost VPN računa

Prije nego što počnete koristiti CyberGhost VPN uslugu, morate potvrditi svoj račun. Trebali ste stvoriti račun kao dio ranijeg postupka pretplate na Premium. Zato odaberite vezu “Povratak na prijavu” kako biste unijeli svoje vjerodajnice. Oni će se sastojati od vašeg “Email / korisničkog imena” i “Password” koji ste odabrali prilikom pretplate.

Provjera autentičnosti VPN računa za CyberGhostNakon što ih unesete, kliknite na gumb “Prijava”. Nakon toga će se otvoriti glavna nadzorna ploča za Mac OS X aplikaciju. Na trenutak ćemo ispitati značajke nadzorne ploče.

CyberGhost Mac App glavna nadzorna ploča

CyberGhost VPN nadzorna ploča dizajnirana je za jednostavniju upotrebu. Sastoji se od nekoliko osnovnih komponenti. To su sljedeće:

  1. Kontrola aplikacija – vraća aplikaciju na traku izbornika Mac. To ćemo vidjeti kada pogledamo kako se brzo povezati pomoću aplikacije.
  2. Glavni izbornik aplikacije – omogućuje vam kontrolu postavljenih postavki aplikacije, pregled računa, stvaranje ulaznice, odjava ili izlaz iz aplikacije.
  3. Prekidač za vezu – olakšava povezivanje i isključenje s odabranog VPN poslužitelja.
  4. Stanje veze – omogućuje vam da vidite da li ste zaštićeni na prvi pogled.
   Nadzorna ploča aplikacije CyberGhost VPN Mac OS X za aplikacije
  5. Trenutna ili zadnja veza – olakšava ponovno povezivanje s prethodno korištenim VPN serverom.
  6. Brzo povezivanje lokacija – uključuju najbolje, trenutne ili posljednje i sve izrađene favorite.
  7. kartica – koji proširuje nadzornu ploču aplikacije CyberGhost kako bi vam omogućio pristup drugim VPN poslužiteljima i naprednim značajkama veze.

Vaša prva CyberGhost VPN veza

Vaša prva CyberGhost VPN veza ne može biti lakša. Jednostavno prebacite vezu “Uključeno”. Prema zadanim postavkama ovo će vas povezati s najboljom (najbržom) lokacijom s vašeg trenutnog mjesta za općenito Internet surfanje. To određuje na temelju udaljenosti od vas, ping vrijednosti i učitava% VPN poslužitelja koji su vam najbliži.

Vaša prva CyberGhost VPN vezaBudući da je ovo vaša prva veza, morat ćete dopustiti CyberGhostu da uspostavi VPN uslugu na vašem Mac uređaju. Morat ćete unijeti i lozinku sustava ako je ne želite ručno unijeti za svaku vezu koju uspostavite. Nakon što pružite ta dopuštenja, veza je završena. Prije nego što ispitamo ostale načine na koje se možete povezati s CyberGhost VPN uslugom, pogledajte pregled njenog glavnog izbornika, ostale postavke i dodatne postavke veze.

CyberGhost VPN Mac OS X izbornik aplikacija

Izborniku se može pristupiti odabirom ikone zupčanika na glavnoj nadzornoj ploči. Ovaj izbornik sadrži sljedeće elemente:

 • Postavke – koji otvara zaslon s postavkama. Ovaj je zaslon podijeljen na tri kartice: Općenito, Račun i Veza.
 • Račun – prikazuje podatke o vašem računu, omogućuje vam upravljanje njime i omogućava vam da se odjavite ako je potrebno. To je isti zaslon prikazan na kartici VPN postavki računa.
 • Pošalji povratne informacije – otvara obrazac ulaznice koji vam omogućuje dopisivanje s CyberGhost VPN timom za podršku. Možete poslati korisne povratne informacije ili stvoriti kartu za podršku.
 • Pomoć za CyberGhost i najčešća pitanja – otvara stranicu internetske stranice kako biste pronašli odgovore na pitanja koja imate.
 • Odjavite se – omogućava vam da se odjavite s jednog računa na drugi račun ako je potrebno.
 • Zatvorite CyberGhost VPN – zatvara aplikaciju Mac OS X i uklanja je s trake izbornika aplikacije.

Sada ćemo detaljnije istražiti Postavke (Postavke). Kao što smo ranije naveli, ovaj zaslon ima tri kartice: Općenito, Račun i Veza. Kartica Općenito podijeljena je u dvije kategorije: vrijeme izvođenja i podrška.

CyberGhost VPN Mac OS X izbornik aplikacija

Kategorija izvršavanja omogućuje vam da odaberete pokretanje aplikacije pri pokretanju tako da uvijek budete zaštićeni kad ste povezani s Internetom s pravilnim postavkama mrežne veze. Također vam omogućuje automatsko provjeru ažuriranja kako biste imali najnoviju verziju softvera. Inače, možete ručno provjeriti i instalirati nova ažuriranja. Alternativno, možete instalirati Beta izdanja, ali budite svjesni da mogu biti nestabilni.

Druga kategorija je podrška. To će vam omogućiti otvaranje CyberGhost VPN FAQ i baze znanja. Također će vam omogućiti izradu karte za podršku da biste dobili odgovore na svoje probleme ako je potrebno. Ova kartica također prikazuje informacije o verziji i sadrži veze na CyberGhost-ov TOS i Pravila o privatnosti. Konačno, ako ste izmijenili položaj ili veličinu prozora aplikacije, odavde ga možete vratiti u zadani položaj.

Druga kartica jednaka je stavci izbornika Račun. Prikazuje vaš račun “Korisničko ime”. “Adresa e-pošte”, “Plan”, “Datum isteka” i “Broj instaliranih simultanih uređaja. Njihova je veza i na web mjestu CyberGhost za upravljanje vašim računom. Konačno, odavde se možete odjaviti sa svog računa. Imajte na umu da ćete se, ako to učinite, morati ponovno prijaviti prilikom sljedećeg korištenja usluge.

Postavke i testiranje veze CyberGhost VPN računaPosljednja kartica omogućuje vam da pokrenete test veze kako biste postavili imate li problema s povezivanjem s CyberGhost VPN mrežom. Ona provjerava možete li doći do njihove mreže, stabilnosti vaše internetske veze i imate li problema s CyberGhost API vezom. Ako prođete sve ove testove, ne biste trebali imati problema s povezivanjem s CyberGhost VPN uslugom.

Dodatne značajke za CyberGhost VPN Mac App

Dodatnim značajkama aplikacije Mac OS X dostupne su tako da proširite glavnu nadzornu ploču pomoću male kartice s donje lijeve strane. Oni su podijeljeni u dvije kategorije: Povezivanje i Pravila pametne mreže.

Značajke veze

Značajke veze su opcije na strani poslužitelja koje možete postaviti koje će vam pomoći povećati vašu ukupnu sigurnost i privatnost tijekom korištenja CyberGhost VPN mreže. Oni uključuju sljedeće:

 • Blokiraj oglase – zaustavlja dosadne skočne oglase i videozapise što može dovesti do manje zbijenih web stranica i bržeg učitavanja.
 • Blokirajte zlonamjerne web lokacije – filtrira web mjesta prije dosega koristeći pravila vatrozida kako biste bili sigurniji kada koristite mrežu CyberGhost.
 • Kompresija podataka – komprimira neke slike i druge velike elemente za smanjenje upotrebe internetskog prometa. Ovo je korisno ako se nalazite na plaćenom podatkovnom planu.
 • Blokiraj mrežno praćenje – sprečava poznate pratioce da stvaraju profile vaših internetskih preferencija i prometa prometa.
 • Automatizirano HTTPS preusmjeravanje – osigurava krajnje kriptiranje odredišnih URL-ova kada su dostupni.

Dodatne značajke za CyberGhost VPN Mac AppVjerojatno biste trebali iskoristiti većinu ovih stvari, jer svi oni mogu poboljšati vaš opći doživljaj dok koristite CyberGhost VPN uslugu. Izuzetak može biti šifriranje koje ne biste trebali postaviti ako imate neograničeno korištenje interneta putem svog davatelja internetskih usluga.

Pravila pametne mreže

Pametna pravila implementirana su na vaš uređaj kako bi se osiguralo da ćete uvijek biti povezani s uslugom CyberGhost dok koristite Internet. Prvo od njih je automatsko povezivanje pri pokretanju. Postavljanje ovog i automatsko pokretanje osigurava da će se prilikom pokretanja vašeg Maca usluga CyberGhost pokrenuti i povezati s vašom posljednjom spojenom VPN lokacijom.

Smart pravila za CyberGhost VPN Mac AppOstala pravila odnose se na mrežne veze. Možete odabrati način na koji softver upravlja Open Wi-Fi, lozinkom Šifrirani Wi-Fi i poznatim mrežama. Vaš izbor je sljedeći:

 • Zanemarite vezu – nikad se ne preporučuje jer uvijek možete ručno isključiti kad god trebate.
 • Uvijek se povežite – dobar je izbor za nezaštićene Wi-Fi mreže.
 • Pitaj me – i dopustite mi da odlučim o pojedinačnoj mreži.

Radije biramo pitaj me jer volimo nadzirati divlje Wi-Fi mreže kojima naš uređaj može pokušati pristupiti. Stoga preporučujemo pitati ili se uvijek povezivati ​​za sve te, posebno otvorene, nezaštićene Wi-Fi mreže.

Spajanje na CyberGhost uslugu s Mac aplikacijom

Istražili smo izbornik aplikacija, dodatne sigurnosne značajke i mrežne postavke. Sada, pogledajmo različite načine na koje možemo koristiti uslugu CyberGhost za surfanje Internetom, kao i ostvarenje drugih svrha korištenja. Prvo napominjemo da se u bilo kojem trenutku možete vratiti na najbolji poslužitelj tako da ga odaberete s maim nadzorne ploče ili iz izbornika za brzo povezivanje. To znači da brzo možemo pronaći i povezati se s brzim poslužiteljem za opće surfanje Internetom sa samo nekoliko klikova. Prvo odaberite vezu “Najbolja lokacija”. Zatim uključite VPN vezu.

Ponovno postavljanje najbolje veze kao trenutno odabranog mjesta u CyberGhost VPN Mac aplikacijiS vašim favoritima se možete povezati i putem izbornika lokacije za brzo povezivanje. Favoriti su podijeljeni u kategorije Općenito (Svi poslužitelji), Preuzimanje i Streaming. da biste olakšali pristup brzom poslužitelju u vašu VPN svrhu. Oni odgovaraju popisima poslužitelja koje možete odabrati na proširenoj nadzornoj ploči aplikacije CyberGhost VPN.

Proširivanje CyberGhost VPN Mac nadzorne pločeOni podrazumijevaju sljedeće:

 • Općenito (svi poslužitelji) – uključuju VPN poslužitelje u Francuskoj, Njemačkoj i Sjedinjenim Državama.
 • streaming – poslužitelji uključuju one optimizirane za BBB – iPlayer u Ujedinjenom Kraljevstvu i Netflix u Sjedinjenim Državama.

Ovdje smo se povezali s općim poslužiteljem u Sjedinjenim Državama koristeći naš popis favorita.

Povezivanje s brzim serverom Sjedinjenih Država pomoću FavoritaNaše ćemo favorite pogledati kasnije u ovom pregledu nakon dodavanja novih da bismo vidjeli kako stvaranje novih favorita može pojednostaviti upotrebu CyberGhost VPN mreže..

Odabir nove lokacije veze sa svih poslužitelja

Ne možete se povezati samo s određenom državom koristeći popis svih poslužitelja, već i s pojedinačnim lokalnim poslužiteljima u vašoj odabranoj zemlji. Još jedna prednost odabira naše lokacije putem popisa svih poslužitelja je ta što možemo vidjeti dodatne mrežne podatke. Ovi podaci uključuju: broj korisnika, udaljenost od nas, postotak učitavanja lokalne mreže i status favorita za zemlju, kao i pojedine poslužitelje u zemlji.

Spajanje na lokalni poslužitelj unutar određene zemlje

Za pristup pojedinačnom popisu poslužitelja za neku zemlju, odaberite zemlju za koju želite vidjeti popis poslužitelja i kliknite desnu strelicu desno od nje. Ovo će otvoriti popis proširenih poslužitelja za tu zemlju.

Spajanje na određeni albanski VPN poslužitelj: Korak 1Evo proširenog popisa za Albaniju. Sada možete vidjeti udaljenost, postotak učitavanja i omiljeni status svakog pojedinog poslužitelja u albanskoj poslužiteljskoj banci. Vidimo da su serveri na istoj udaljenosti i da poslužitelj Tirana-S02-i06 trenutno ima najmanje opterećenje, pa smo ga odabrali za povezivanje.

Spajanje na određeni albanski VPN poslužitelj: Korak 2Ova veza može se uspostaviti dvostrukim klikom na odabir poslužitelja, a zatim prebacivanjem veze na “Uključeno”. Također, kliknite zvijezdu pored Tirane – S02-i01 da biste je odabrali kao novu omiljenu. Postat će siva što ukazuje na to da je sada omiljena. Na kraju odaberite Natrag ili Svi poslužitelji da biste se vratili na popis svih zemalja.

Spajanje na novi VPN poslužitelj u drugoj zemlji

Odavde se možete povezati sa državom po vašem izboru. Softver će za vas odabrati pojedinačnog poslužitelja u vašoj odabranoj zemlji. To se događa na isti način s povezivanjem s najboljim poslužiteljem sa vaše lokacije. Ovdje smo se povezali s australijskim VPN poslužiteljem odabirom dvostrukog klika na njega. Primijetite da je zamijenio naš albanski VPN poslužitelj. Ovo je jedna prednost popisa što olakšavaju prebacivanje poslužitelja bez potrebe za prekidom veze s trenutnog.

Spajanje na novi VPN poslužitelj u drugoj zemljiPogledajmo sada neki drugi popis koji olakšava odabir brzog poslužitelja u VPN svrhu. Ciljeve koje CyberGhost VPN usluga podržava su preuzimanje datoteka i strujanje različitih medijskih knjižnica koje se temelje na geoteksturu.

Spajanje na poslužitelj optimiziran za preuzimanje datoteka

Klikom na popis za preuzimanje otvorite popis zemalja kroz koje CyberGhost dopušta preuzimanje datoteka (P2P). To su općenito zemlje s manje restriktivnim pravilima u vezi s (P2P) prometom. Evo, za promet smo odabrali Nizozemsku. Softver će tada odabrati brzi poslužitelj optimiziran za preuzimanje na Nizozemskoj bankovnim lokacijama VPN poslužitelja i dovršava našu mrežnu vezu CyberGhost. Kliknite zvijezdu pokraj Nizozemske da biste je favorizirali za preuzimanje datoteka.

Povezivanje s Nizozemskim VPN serverom optimiziranim za preuzimanje datotekaSpajanje na poslužitelj optimiziran za streaming medijske usluge

Povezivanje za stream media usluge jednako je jednostavno kao i odabir zemlje za preuzimanje datoteka. Razlika je u tome što biramo i zemlju i uslugu za medije (tj. US – Netflix) koje želimo strujati. Ovdje smo odlučili spojiti se na BBC – iPlayer u Ujedinjenom Kraljevstvu. Primijetite da je softver zamijenio naš poslužitelj za preuzimanje datoteka s onim koji je u Ujedinjenom Kraljevstvu optimiziran za BBC – iPlayer. Također primijetite da su i favoriti za SAD – Netflix i UK – BBC iPlayer. Na to ukazuju sive zvijezde pored njih.

Spajanje na VPN poslužitelj optimiziran za strujanje medijaRanije smo spomenuli da ćemo još jednom pogledati naš popis favorita nakon što smo ispitali različite načine na koje se možete povezati s CyberGhost VPN mrežom. Možete vidjeti da naš popis favorita sada uključuje dva nova favorita koja su stvorena dok smo pregledavali veze s mrežom CyberGhost.

CyberGhost VPN Mac PriljubljeneTirana-S02-i01 sada se pojavljuje u našoj općoj kategoriji. To znači da možemo uključiti i omiljene pojedinačne poslužitelje, kao i države. Vidimo i da na popisu trenutno postoji omiljena država za preuzimanje datoteka, Nizozemska.

Uspostavite brze veze s mrežom CyberGhost

Stvaranje novih favorita omogućava vam korištenje prednosti Mac izborne trake za brzo stvaranje veza s CyberGhost VPN uslugom. Primijetite da je naša posljednja veza bila na poslužitelju optimiziranom za BBC -iPlayer, što pokazuje i ček pored njega. Pretpostavimo da smo se htjeli povezati s serverom u Njemačkoj. Sve što moramo učiniti je odabrati ga na našem popisu za brzo povezivanje.

Brze veze s CyberGhost VPN mrežom

Preklapanje veze “Uključeno” dovršava promjenu našeg poslužitelja. a obavijest naše ikone za aplikaciju na traci postaju žute. Ako ga odaberete, prikazujemo našu trenutnu vezu. Jednostavno se možemo isključiti s njemačkog poslužitelja i odabrati brzi poslužitelj za preuzimanje ili strujanje SAD-a – Netflix pomoću ikone aplikacije izbornika.

Posjetite CyberGhost

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me