Za upotrebu Android aplikacije potreban vam je CyberGhost prijava. Ako već niste korisnik, možete se prijaviti na neograničen VPN pristup samo za 2,75 dolara mjesečno. Instaliranje aplikacije CyberGhost VPN Android je jednostavno. Jednostavno otvorite CyberGhost VPN web mjesto na svom uređaju. Dodirnite gumb za prenošenje u Google Play Store. Kad tamo dođete, možete odabrati “Install” za prijenos aplikacije na svoj Android uređaj. Nakon što se instalacija završi, dodirnite gumb “Otvori” da biste pokrenuli aplikaciju.

Instalacija aplikacije CyberGhost VPN AndroidProvjera autentičnosti aplikacije CyberGhost za Android

Ako već imate premium račun, samo dodirnite vezu “Povratak za prijavu”. Otvara se zaslon za prijavu na koji možete unijeti svoje vjerodajnice kako biste potvrdili svoj račun. Možda ćete vidjeti zaslon kako bi CyberGhost omogućio potrebne dozvole za uspostavljanje svoje VPN mreže na vašem uređaju. Samo napred i dajte mu dozvole koje su mu potrebne.

Prijava za CyberGhost VPN AndroidUnesite svoje vjerodajnice za autentifikaciju: “Adresa e-pošte” i “Lozinka”. Nakon što to učinite, dodirnite gumb “Prijava” da biste dovršili provjeru svog računa. Nakon toga će se otvoriti glavna nadzorna ploča aplikacije. Prije nego što razmotrimo kako se povezati na CyberGhost VPN mrežu, prvo pogledajmo postavke aplikacije.

Postavke za CyberGhost VPN Android aplikacije

Postavkama aplikacije može se pristupiti dodirom na ikonu zupčanika, u gornjem desnom kutu nadzorne ploče. Podijeljeni su u nekoliko različitih kategorija. Neki su informativnog karaktera, dok drugi mogu pomoći povećati vašu ukupnu sigurnost tijekom korištenja CyberGhost VPN usluge.

Prva kategorija je “Račun”. To vam omogućuje provjeru podataka vašeg računa kako biste ih mogli lako pratiti sa svog Android telefona. Prikazuje vaše korisničko ime, podatke o planu, broj istodobnog uređaja koji ste instalirali i datum isteka. Postoji i veza do računa vaše web stranice koja vam omogućuje izmjenu uz samo nekoliko dodira. Napokon, možete se odjaviti odavde. Budite svjesni da to radite, morat ćete unajmiti svoje vjerodajnice za upotrebu usluge u budućnosti.

Druga kategorija omogućuje vam da iskoristite značajke koje pruža usluga CyberGhost kako bi poboljšali vaše online iskustvo dok koristite njihovu uslugu. Aktiviranje ovih značajki pomoći će vam u održavanju vaše privatnosti i sigurnosti na mreži. Oni uključuju sljedeće:

  • Blokada oglasa – pomoći će u blokiranju mnogih invazivnih i neugodnih oglasa. To može smanjiti vrijeme učitavanja web stranica i pomoći u uklanjanju neželjenih nereda na zaslonu.
  • Zaštita od zlonamjernih web stranica – štiti od zlonamjernog softvera štiteći korisnike na strani poslužitelja tako da nikad ne dođu do njihovih uređaja.
  • Kompresija podataka – komprimira slike i neke druge podatke koji korisnicima mogu uštedjeti novac s plaćenim podatkovnim planovima tijekom korištenja CyberGhost VPN usluge.
  • Spriječite mrežno praćenje – mogu spriječiti internetske tragače da prate vaše internetsko ponašanje i razvijaju profile vaših mrežnih trendova.

Postavke za CyberGhost VPN Android aplikacijeSljedeća je kategorija dizajnirana za pružanje bolje zaštite na mreži kad se povežete s Internetom na raznim vrućim mjestima. Ako uključite Wi-Fi zaštitu, aplikacija će pratiti kada vaš Android telefon pokušava povezati neku od tih bežičnih mreža. Možete postaviti radnje za sljedeće vrste bežičnih mreža.

  • Sigurni Wi-Fi – odnosi se na mreže koje su zaštićene lozinkom.
  • Nezaštićen WiFi – mreže su otvorene mreže ili mreže s lošom zaštitom lozinke.
  • Više – omogućuje vam spremanje poznatih mreža i njihovih postavki.

Opcije koje možete odabrati za svako od njih uključuju Pitaj, Zaštiti, Onemogući zaštitu i Zanemari. Preporučujemo da za ovo koristite ili Pitajte ili Zaštitite. Ovo kasnije možete onemogućiti ako trebate. Nikada nemojte zanemariti vezu s pristupnom točkom jer biste to mogli ostaviti ranjive na zlonamerne aktere i izložiti vam informacije. Volimo imati aplikaciju Pitajte nas kako bismo znali mreže s kojima dolazimo u kontakt tijekom svakodnevnog života.

VPN postavke uključuju samo jednu preklopnicu, ali je važna. Omogućuje softveru da koristi slučajni priključak za svaku sigurnu vezu. To otežava ISP-u ili drugima da vas blokiraju ili cenzuriraju tijekom pretraživanja interneta. Rasponi priključaka se po potrebi mogu lako promijeniti. Također pomaže njihovim uslugama da ostanu ispred pružatelja sadržaja poput Netflixa, Hulu i drugih.

Postavke za CyberGhost VPN Android aplikacije (nastavak)Kategorija About je mešavina podrške i različite informacije o aplikaciji. Kontakt podrška otvara upit o tome kako usmjeriti upit. Ovisno o vašem odgovoru, ili otvorite “Prijavi problem” ili “Predloži poboljšanja” gdje zatim možete navesti svoj slučaj i stvoriti kartu e-pošte da biste je riješili..

Pomoć otvara mali popis vodiča koje možete koristiti unutar aplikacije kako biste lakše iskoristili prednost CyberGhost VPN usluge. O programu sadrži i informacije o verziji aplikacije i veze na TOS, Pravila o privatnosti i ostala korisna često postavljana pitanja.

Osiguravanje vašeg mrežnog prometa s CyberGhost VPN-om

To su različiti načini pomoću kojih možete koristiti Androidovu zaštitu kako biste osigurali internetski promet ovisno o svojoj namjeni za korištenje Interneta. Ako samo želite anonimnu vezu za opće surfanje, možete jednostavno dopustiti aplikaciji da odabere brzi poslužitelj za vas. Ako vam treba poslužitelj u određenoj zemlji lokacije, opcija Sve zemlje mogao bi biti bolji izbor. Ako vam je cilj pristup globalnom medijskom sadržaju, vjerojatno želite koristiti popis meadova za strujanje. Konačno, ako želite stvoriti vlastiti profil veze za različite web stranice koje posjetite, stvaranje popisa favorita moglo bi vam pomoći u pojednostavljivanju svih vaših veza.

Korištenje CyberGhost VPN aplikacije za povezivanje s najboljim poslužiteljem

Sad kad smo vidjeli postavljanje iza kulisa za aplikaciju, neka je vidimo na djelu. Najlakši način za uspostavljanje brze anonimne veze s CyberGhost VPN mrežom jest omogućavanje povezivanja s najboljom lokacijom. Prema zadanim postavkama ova postavka će vas pokušati povezati s najbržim poslužiteljem s vaše trenutne lokacije. Prilikom određivanja uzima se u obzir udaljenost, ping i opterećenje poslužitelja.

Povezivanje s najboljim serverom pomoću aplikacije CyberGhost AndroidUspostavljanjem ove veze potrebno je samo jednim dodirom prebaciti vezu. Ako ste se prethodno povezali s drugim poslužiteljem, postojat će gumb za resetiranje trenutne veze na najbolje mjesto. Ako je to slučaj, morat ćete dvaput dodirnuti da biste osigurali internetsku privatnost.

Povezivanje sa popisom svih zemalja

Ako želite veću kontrolu nad položajem vašeg VPN poslužitelja. možete dodirnuti strelicu prema dolje s desne strane trenutne lokacije veze na nadzornoj ploči. Otvorit će se niz popisa lokacija. Prva od njih je Popis svih zemalja. Odabirom zemlje s ovog popisa povezati ćete se s CyberGhost VPN serverom u toj zemlji. To ilustrira naša veza s serverom u Kanadi. Spajanje na ovaj način omogućit će aplikaciji da odredi najbrži poslužitelj za vas, slično kao u prethodnom primjeru najbolje lokacije.

Pristupanje u Kanadu sa popisom svih poslužiteljaZa prekid veze isključite vezu ili odaberite drugo mjesto poslužitelja. Primijetite da je Kanada sada zamijenila najbolju lokaciju i stoga je sada naša zadana veza. Najbolju lokaciju možete vratiti u zadanu postavku tako da dodirnete njen gumb. Otvaranje ponovnog popisa Svih zemalja omogućit će nam da pogledamo druge načine kako možemo kontrolirati preciznost lokacije našeg VPN poslužitelja. Dodirom na tri vodoravne točke pored zemlje otvara se zaslon s informacijama za poslužitelje u toj zemlji. To uključuje broj poslužitelja, trenutni broj korisnika i ukupno učitavanje% poslužitelja u toj zemlji. Također možete omiliti zemlju i povezati se s njom odavde.

Upotreba popisa svih poslužitelja za povezivanje s lokalnim poslužiteljem TorontoKonačno, dodirom na vezu “Prikaži poslužitelje” proširit ćete se položaj države u njenoj pojedinačnoj banci poslužitelja. To će vam omogućiti da odaberete lokalni poslužitelj na mjestu na koje se želite povezati. Slično kao i u zemlji, dodirivanjem tri horizontalne točke pored pojedinog poslužitelja otvorit će se informativni ekran za njega. Ovaj će vam zaslon omogućiti da Favorite pojedinačni poslužitelj bude lakši za povezivanje u budućnosti. U ovom primjeru povezali smo se s poslužiteljem Toronto-S01-i10 dodirom na vezu “Poveži se na poslužitelj”. Ako se tada isključimo s poslužitelja, zaista možemo vidjeti da je aplikacija povezana s našim odabranim poslužiteljem.

Spajanje na CyberGhost poslužitelj optimiziran za US-Netflix

Još jedna stvar koju vam omogućuje CyberGhost VPN Android aplikacija jest pristupanje streamingu medijskog sadržaja iz različitih geografskih regija. To možete učiniti otvaranjem zaslona lokacije i dodirom na popisu Streaming friendly. Prikazuje se popis VPN poslužitelja koji su optimizirani za pomoć u pristupu odabranom sadržaju.

Spajanje na CyberGhost VPN poslužitelj optimiziran za US-Netflix putem Android aplikacijeU ovom smo primjeru odabrali lokaciju Sjedinjene Države – Netflix za koju smo se povezali sa serverom u Atlanti u SAD-u. Prestajanjem veze s VPN poslužitelja, možemo vidjeti da se radi o zemlji, a ne o pojedinačnom poslužitelju. To se potvrđuje ponovnim povezivanjem koje nas je povezalo s drugim VPN serverom.

Korištenje favorita za povezivanje s CyberGhost VPN mrežom

Napokon, nakon što napravite favorite za web stranice koje najčešće posjetite, njihovo povezivanje možda je vaš najučinkovitiji način povezivanja na CyberGhost VPN mrežu. Favoriti se mogu uspostaviti za države i pojedine poslužitelje, kao i web mjesta za streaming medije koje najčešće koristite. To znači da sve to možete držati na jednom malom popisu kako biste olakšali prebacivanje između njih kad trebate. Na primjer, na svoj popis dodali smo poslužitelj Atlanta-S01-i04 jer smo otkrili da nam on pruža najbolju brzinu za surfanje. Sada ga možemo povezati s nekoliko slavina.

Povezivanje s mrežom CyberGhost pomoću omiljenih lokacijaNa primjer, na svoj popis dodali smo poslužitelj Atlanta-S01-i04 jer smo otkrili da nam on pruža najbolju brzinu za surfanje. Sada se na njega možemo prebaciti s drugih VPN poslužitelja uz samo nekoliko taktova.

Posjetite CyberGhost

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me