Posjetite web mjesto IPVanish sa svog Android uređaja i dodirnite gumb “Preuzmi odmah”. Otvorit će se zaslon s vezom na aplikaciju u trgovini Google Play. Odatle možete instalirati aplikaciju na svoj uređaj. Nakon što se instalacija završi, dodirnite gumb “Otvori” da biste aplikaciju prvi put pokrenuli.

Instalirajte postupak za IPVanish Android aplikaciju

Kada se aplikacija otvori prvi put, morat ćete unijeti vjerodajnice za prijavu da biste potvrdili svoj IPVanish račun. Ovo su adresa e-pošte i zaporka pomoću kojih ste stvorili svoj račun osim ako ste ih promijenili. Nakon toga će uslijediti mali tutorial aplikacije Android. Dodirnite “Dalje” ili kliznite za napredak vodiča. Nakon što udžbenik završi prikazat će se zaslon za brzo povezivanje.

IPVanish Android App Prijava i Vodič

Postavke IPVanish Android aplikacije

Postavke aplikacije podijeljene su u dvije kartice. Te su kartice opće i postavke veze. Opće postavke određuju zadano ponašanje aplikacije. Dok postavke veza postavljaju protokol i druge aspekte VPN veze.

Opće postavke za IPVanish Android aplikaciju

Dotaknite ikonu izbornika (tri vodoravne crte) u gornjem lijevom dijelu nadzorne ploče otvara izbornik koji sadrži postavke. Opće postavke podijeljene su u tri kategorije:

 • Android pokretanje – određuje ponašanje pri pokretanju aplikacije.
  • Start IPVanish – je prekidač koji vam omogućuje pokretanje aplikacije prilikom ponovnog pokretanja Android telefona ili tableta.
 • Pokretanje IPVanish – omogućuje vam odabir načina učitavanja aplikacije.
  • Ne spajajte se automatski – povežite se s aplikacijom IPVanish samo ručno.
  • Spajanje na posljednji povezani poslužitelj – aplikacija zadržava posljednji povezani poslužitelj u memoriji.
  • Povežite se s najbržim serverom – na temelju ping-a i postotka učitavanja.
  • Koristite najbrži poslužitelj u državi – ako odaberete ovo, otvorit će se popis zemalja s kojima se možete povezati.

Opće postavke za IPVanish Android aplikaciju

 • Oko – sadrži informacije o aplikaciji, poveznicu na stranicu za podršku web mjestu i vezu za resetiranje.
  • Otvaranje vodiča – omogućuje vam pregled uvodnog vodiča.
  • Licence – zaslon koji prikazuje podatke o licenci aplikacije.
  • Uvjeti usluge – prikazuje TOS koji ćete pregledati u aplikaciji.
  • Informacije o verziji – omogućuju vam da budete u toku s najnovijom verzijom.

Postavke veze za aplikaciju IPVanish Android

Postavke veze za aplikaciju IPVanish podijeljene su u četiri kategorije. Ovi su

 • Rekonekcija – automatsko ponovno uspostavljanje veze ako padne veza pomaže povećati vrijeme trajanja veze. To nije isto što i prekidač kill, ali osigurat će vam brzo ponovno povezivanje kad god je to potrebno.
 • Protokol – odaberite protokol VPN veze. Aplikacija Android podržava samo OPenVPN.
  • OpenVPN (UDP) – ovo je zadani protokol, jer je najbrži i najbolje će raditi za većinu korisnika,
  • OpenVPN (TCP) – upotrijebite ovaj signal ako je signal slab ili ako osjetite nestabilnosti pomoću drugog protokola. To čini provjeru grešaka i omogućuje veću stabilnost veze, ali na štetu brzine.
  • Scramble – vlasnički protokol koji pokušava zbuniti njuškice za paket kako bi spriječio da ISP-ovi smanjuju brzinu vaše veze. Koristi pakete i port manipulacije. Ovo je dobar izbor za one u Kini.
 • Luka – omogućuje vam da promijenite priključni priključak.
  • 1194 – zadani OpenVPN port.
  • 443 – priključak povezan s HTTPS prometom.
 • Promjena IP adrese – omogućit će vam da povremeno mijenjate IP adresu u sesiji što može otežati praćenje.
  • Izbori – nikad, 45 minuta, 60 minuta i 90 minuta

Postavke IPVanish veze za Android aplikaciju

Postavljanje aplikacije IPVanish Android je jednostavno. Postoji samo nekoliko općih postavki pokretanja. Možete birati između OpenVPN TCP i UDP. Za najbolju izvedbu trebali biste koristiti UDP. Aplikacija također uključuje značajku kodiranja koja dodaje prigušivanje na OpenVPN. Ako živite u zemlji poput Kine, ovo vam može pomoći da pokušate prevariti njihovu dubinsku inspekciju paketa i omogućiti vam otvorenije internetsko iskustvo.

Spajanje na IPVanish VPN mrežu

Postoji nekoliko različitih načina na koje možete povezati IPVanish VPN mrežu. Oni uključuju brzo povezivanje, popis poslužitelja i popis poslužitelja za filtriranje.

Spajanje na IPVanish pomoću Quick Connect

Možete koristiti Brzo povezivanje i dopustiti softveru da odredi najbolji poslužitelj. Ovo se temelji na postotku ping-a i učitavanja poslužitelja u blizini vaše opće lokacije. Ovaj je postupak jednostavan za sve, bez obzira na vaše tehničke vještine.

Prihvatite zadani “Najbolje dostupan” za zemlju, grad i poslužitelj. Dodirnite zeleni gumb “Poveži”. Ako se prvi put povezujete na uslugu IPVanish, morate prihvatiti njegovo postavljanje na vašem uređaju.

Nakon povezivanja, status će se prikazati kao “Povezano”. Dobit će vam virtualnu javnu IP adresu. Prikazat će se vaša virtualna lokacija. Vrijeme veze se broji. Dobiva se graf podataka s vremenom učitanih i preuzetih podataka. Napokon, zeleni gumb “Poveži” zamjenjuje se crvenim tipkom “Prekini vezu”.

Kada dovršite upotrebu mreže, dodirnite gumb “Prekini vezu”. Kad se ovo završi, zadnja povezana županija i grad zamijenit će najbolje dostupne zadane vrijednosti.

Spajanje na IPVanish pomoću brzog povezivanja

Brzo povezivanje također će vam ručno odabrati zemlju, grad, pa čak i poslužitelj, a zatim će vas povezati s odabranim serverom. To prikazuje naša veza s poslužiteljem Ujedinjeno Kraljevstvo-London na IPVanish mreži.

Prvo dodirnite zadnju spojenu zemlju. To će prikazati potpuni popis zemalja. Možete se pomaknuti do Ujedinjenog Kraljevstva na popisu ili upotrijebiti responzivno pretraživanje da biste ga povukli na vrh popisa kao i mi. Odabirom Ujedinjenog Kraljevstva ponovno će se otvoriti ekran za brzo povezivanje. Primijetite kada smo odabrali novu zemlju, grad je resetiran na najbolje dostupne.

Dodirom na ovo otvorit će se popis dostupnih gradova. Dodirnite London koji će ponovo otvoriti ekran za brzo povezivanje. Možete dodirnuti “poslužitelj” da biste sami odabrali poslužitelj ili dopuštali softveru da odabere najbolje za vas na lokaciji Ujedinjeno Kraljevstvo-London kao i mi. Dodirnite “Poveži” da biste dovršili novu vezu.

Odabir vlastite lokacije za brzu vezu

Povezivanje pomoću izbornika popisa poslužitelja

Otvorite izbornik aplikacije i dodirnite stavku “Server”. To će prikazati potpuni popis lokacija IPVanish zemlje-grada abecedno prema zemlji. Dodirom na numerirani krug pored lokacije kao što je Melbourne, Australija će otvoriti popis poslužitelja na toj lokaciji s vrijednostima pinga i učitavanja koji su prikazani za svaki poslužitelj. Doticanjem lokacije “02” tražit će se veza s njom. Ako odaberete “Connect”, uspostavit ćemo vezu.

Spajanje pomoću izbornika popisa poslužitelja

Povezivanje pomoću sortiranog popisa poslužitelja

Otvaranje izbornika poslužitelja još jednom prikazuje potpuni popis lokacija. Dodirnite oblik lijevka u gornjem desnom kutu zaslona. Ovo će otvoriti vrstu prema svojstvu za popis. Popis možete sortirati prema rasponu ping vrijednosti ili prema određenoj zemlji. Odlučili smo sortirati po zemljama i filtrirati zemlje koristeći pretragu. Dodirom na Ujedinjeno Kraljevstvo odabrali ste ga kao lokaciju za razvrstavanje.

Spajanje na IPVanish mrežu pomoću sortiranog popisa

Vraćajući se na zaslon poslužitelja, možete vidjeti da su na našem razvrstanom popisu samo gradovi u Velikoj Britaniji. Dodirnite “opkoljeni 2” pored Liverpoola, Ujedinjeno Kraljevstvo prikazuje svoje poslužitelje kako bismo mogli ispitati njihove vrijednosti pinga i učitavanja. Odabirom poslužitelja “06” traži od nas da se povežemo s njim. Dodirivanjem veze dovršava se postupak. Kada završite, jednostavno dodirnemo „Disconnect“ („Prekini vezu“) i ispustimo IPVanish novovjeka.

Povezivanje pomoću filtriranog popisa poslužitelja

Aplikaciju IPVanish za Android jednostavno je instalirati. Povezivanje s njihovom VPN mrežom pomoću njega ne zahtijeva stručnost. Brzo povezivanje povezat će vas s najboljim poslužiteljem s vaše lokacije samo jednim dodirom zaslona. Prekid veze zahtijeva samo još jedan dodir. Ništa ne može biti lakše.

Postavke su jednostavne i jednostavne za postavljanje. Možete se povezati i pomoću popisa poslužitelja. Ovaj se popis može razvrstati po pingu ili zemlji. Značajka pretraživanja također vam može pomoći filtrirati popis kako biste brže i lakše učinili svoje veze.

Nakon povezivanja aplikacija će prikazati statistiku veze. Oni uključuju virtualnu IP adresu, preuzete podatke i prenesene podatke. Ovo može biti korisno za one koji imaju odmjerne račune u mreži. To im može pomoći da bolje prate svoje troškove.

Posjetite IPVanish

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me