Naš Freedome VPN pregled započinje uviđajem da je riječ o novom proizvodu koji nudi F-Secure. ugledna europska zaštitarska tvrtka sa sjedištem u Švedskoj. Korištenje njihove VPN usluge osigurat će da će sav vaš mrežni promet biti osiguran od znatiželjnih očiju. To će vam pomoći da ostanete anonimniji dok surfate Internetom, omogućujući vam da se virtualno povežete s 27 različitih lokacija. Njihova usluga blokira zlonamjerni softver da dođe do vašeg uređaja. Freedome VPN omogućuje vam nadgledanje, praćenje i blokiranje programa za praćenje. To može dodatno povećati vašu anonimnost na mreži.

Freedome VPN pregled

Freedome VPN cijene i posebne ponude

F-Secure ima jedinstven način određivanja cijena njihove Freedome VPN usluge. Za razliku od većine pružatelja usluga, njihovu cijenu cijene samo u roku od 12 mjeseci. Imaju tri različita paketa s razlikom u broju uređaja koje možete povezati na VPN. Ljudi iz F-Secure velikodušno su ponudili našim čitateljima VPN Fan-a posebnu ponudu. Uživajte u 20% popusta s cijenama od samo 39,99 USD za godinu dana neograničenog VPN-a.

Freedome VPN cijene

Cijene ovih paketa uređaja i njihovih čitača VPN Fan su sljedeće:

 • 3 uređaja – 39,99 USD godišnje ili oko 3,33 USD mjesečno
 • 5 uređaja – 47,99 USD godišnje ili oko 4,00 USD mjesečno
 • 7 uređaja – 63,99 USD godišnje ili oko 5,33 USD mjesečno

Ako imate obitelj prosječne veličine, vjerojatno ćete se htjeti prijaviti za plan s 5 uređaja. Ovaj plan omogućuje povezivanje do pet uređaja na njihovu Freedome VPN uslugu za oko 4,00 USD mjesečno. Smatramo da je to razumna cijena i pruža najbolju opciju za većinu korisnika.

F-Secure nudi nekoliko različitih načina plaćanja za njihovu Freedome VPN uslugu. Možete je platiti kreditnom karticom. Kartice koje prihvaćaju su Visa, MasterCard, American Express i JCB. Ako želite zadržati sve svoje internetske kupnje na jednom mjestu, one vam omogućuju i pretplatu putem PayPala. Možete koristiti PayNearMe karticu na lokalnoj 7-Eleven u vašoj blizini ako je dostupna u vašem području. I na kraju prihvaćaju plaćanje bankovnim prijenosom, čekom ili novčanim nalogom.

Posjetite Freedome VPN

Besplatna Freedome VPN usluga

F-Secure nudi 5-dnevno besplatno probno razdoblje njihove usluge. Za prijavu na ovo besplatno probno razdoblje nije potrebna registracija. Samo preuzmite i instalirajte VPN softver s njihove web stranice. Na kraju probnog razdoblja usluga više neće raditi. Umjesto toga, od vas će tražiti da se prijavite za pretplaćenu pretplatu kad je otvorite.

Pored besplatne usluge, F-Secure ima 30-dnevno jamstvo povrata novca za svoje kupce koji plaćaju. Tako ćete osigurati dovoljno vremena kako biste bili sigurni da je usluga upravo ono što tražite. Da biste zatražili povrat novca, samo se obratite osoblju tvrtke F-secure tijekom uobičajenog radnog vremena.

Freedome VPN mreže i lokacije poslužitelja

Freedome VPN mreža je srednje veličine i još uvijek se širi. Sadrži 27 lokacija poslužitelja, ali kako je star samo godinu dana, još uvijek raste. Trenutne lokacije uključuju sljedeće zemlje:

 • Azija – Hong Kong, Japan, Singapur
 • Europa – Belgija, Danska, Finska, Francuska, Njemačka, Irska, Italija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Španjolska, Švedska, Švicarska, Velika Britanija
 • Sjeverna Amerika – Kanada (Montreal, Toronto i Vancouver), Meksiko, Sjedinjene Države SAD (istočna obala, sjeverozapad, jug, jugoistok i zapadna obala)
 • Okeanija – Australija

Iako Freedome VPN mreža nije najveća, ona ima lokacije u Aziji, Europi, Oceaniji i Sjevernoj Americi. Imaju VPN poslužitelje u Kanadi, Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji i drugim popularnim lokacijama za streaming medije. Njihovi poslužitelji u Danskoj, Finskoj, Irskoj, Norveškoj, Španjolskoj, Švedskoj i Švicarskoj omogućuju P2P promet.

Posjetite Freedome VPN

Privatnost, sigurnost i podrška Freedome VPN

F-Secure ima politiku nepojave, kada je u pitanju njihova Freedome VPN usluga. Ne vode nikakve zapise o vezama uspostavljenim preko njihove VPN usluge prema vanjskim adresama. Stoga se nijedno odredište preglednika ne može ponovno prijaviti svojim korisnicima. Njihova pravila o privatnosti za njihove VPN korisnike navode sljedeće:

Poštujemo vaše pravo na privatnost.
Enkriptiramo vaš podatkovni promet.
Ne dijelimo i ne prodajemo vaš promet.
Ne čitamo vaš promet.
Ne znamo koji je promet vaš.
Znamo sigurnost.
Nemamo stražnja vrata.

F-Secure održava privremene zapise nekih metapodataka iz razloga održavanja. Ti dnevnici uključuju sljedeće podatke: trajanje VPN sesija, količinu prenesenih podataka, ID uređaja i javnu IP adresu koju je VPN klijent koristio za povezivanje sa svojom uslugom. Uz to, prate neke dijagnostičke podatke za poboljšanje usluge, ali možete se isključiti iz toga. Kao i uvijek, trebali biste sami provjeriti njihov Freedome VPN TOS i politiku privatnosti da biste vidjeli da li vam je ugodno.

F-Secure koristi Advanced Encryption Standard (AES) da bi šifrirao sav vaš internetski promet dok ste povezani s njihovom uslugom. Upravljački kanal upravlja fazom stiskanja ruke VPN veze koja provjerava poslužitelj i udaljenu točku i uspostavlja siguran tunel kroz koji će prolaziti šifrirani promet. Također uspostavlja pravila i prenosi ključeve koje će VPN usluga koristiti za prijenos podataka. Kanal podataka koristi se za šifriranje podatkovnog prometa i za provjeru integriteta podataka.

Konkretno, Freedome VPN usluga koristi sljedeće tehničke detalje za uređaje Android, Windows i Mac OS X:

 • Upravljački kanal:
  • TLS, 2048-bitni RSA ključevi sa SHA-256 certifikatima, AES-256 + HMAC-SHA1
 • Kanal podataka:
  • AES-128 + HMAC-SHA1

Koristi ugrađenu IPSec sigurnost za iOS uređaje koji koriste sljedeće:

 • Upravljački kanal:
  • IKE: 2048-bitni RSA ključevi sa SHA-256 certifikatima, AES-256 + HMAC-SHA1
 • Kanal podataka:
  • AES-128 + HMAC-SHA1

Njihova usluga koristi Diffie-Hellman razmjenu ključeva kako bi se osigurala savršena tajna naprijed (PFS). AES je jedan od najboljih algoritama za šifriranje VPN-ova ako se pravilno provodi. Kao što biste očekivali od dobro uspostavljene zaštitne kompanije poput F-Secure, gore navedene specifikacije pokazuju da oni to razumiju. Stoga će vaši podaci biti dobro zaštićeni od nepozvanih trećih strana tijekom korištenja Freedome VPN usluge.

F-Secure ima internetsku zajednicu i bazu FAQ-a kojoj svi korisnici mogu pristupiti zbog općih pitanja i tehničkih problema. Pretplatnici također imaju pristup besplatnoj tehničkoj podršci putem internetskog chata tijekom uobičajenog radnog vremena. Također možete pozvati probleme tokom ovih sati. Ove sate i brojeve možete pronaći na njihovoj web stranici. Također imaju web mjesto o blogu o sigurnosti i prisutnost na društvenim mrežama na Facebooku, Twitteru i YouTubeu.

Posjetite Freedome VPN

Hands-on testiranje slobodnog VPN-a

F-Secure je razvio prilagođeni softver koji će vam pomoći da najbolje iskoristite njihovu VPN uslugu. Imaju klijente za Windows i Mac OS X. Također imaju mobilne aplikacije za iOS i Android. Specifikacije za ove platforme su sljedeće:

 • Slobodni VPN za
  • Android 4.0.3 i novije verzije
  • iOS 8 ili noviji
  • Windows 7 i novije verzije
  • OS X 10.9 ili noviji

F-Secure je dizajnirao slična sučelja za sav svoj prilagođeni VPN softver. Ujedno su olakšali instalaciju i korištenje njihovog softvera na svim glavnim OS platformama. Ovo će skratiti vašu krivulju učenja za Freedome VPN. Kao rezultat toga, bit ćete povezani s jednim od njihovih sigurnih poslužitelja u samo nekoliko minuta.

Instaliranje Freedome VPN prilagođenih klijenata i aplikacija

Instalacija njihovog prilagođenog softvera je jednostavna i započinje prvo posjetom njihovoj web stranici i preuzimanjem na uređaj odabirom gumba za vaš uređaj. Time ćete otvoriti odgovarajuću instalacijsku datoteku ili je spremiti na svoje računalo. Pokretanje ove datoteke na računalu ili otvaranje aplikacije na Mac računalu omogućit će vam da dovršite instalaciju vašeg Freedome VPN klijenta.

Gumbi za iOS i Android odvest će vas do njihovih trgovina (iTunes ili Google Play trgovina). Kad tamo stignete, dodirnite gumb “Instaliraj” da biste dovršili instalaciju aplikacije Freedome VPN na svoj uređaj. Zatim ga možete otvoriti pritiskom na gumb “Otvori” ili ga kasnije pokrenuti iz mape aplikacija.

Korištenje Freedome VPN Windows klijenta

Pokretanje datoteke koju ste preuzeli kao administrator omogućit će vam da dovršite instalaciju VPN klijenta na računalu ili prijenosnom računalu. Taj je postupak prikazan u nastavku.

Instalacija Freedome VPN Windows klijenta

Obavezno proučite pravila o korištenju i privatnosti. Nakon što ste sigurni da su vam prihvatljivi, kliknite gumb “Prihvati” kako biste pokrenuli instalaciju klijenta. Nakon kratkog vremena vidjet ćete zaslon za instaliranje virtualnog adaptera, kliknite gumb “Instaliraj” na ovom zaslonu kako biste nastavili postupak instalacije..

Nakon što instalacija završi, vidjet ćete glavni zaslon za povezivanje Freedome VPN klijenta. Ovaj zaslon s lijeve strane ima izbornik funkcija. Proučit ćemo ih detaljnije kada pogledamo Androidovu aplikaciju kasnije u našem Freedome VPN pregledu. Značajke uključuju sljedeće:

 • Zaštita preglednika – Upotrebom ovoga upozorit će vas na nesigurne web stranice.
 • Zaštita od praćenja – Ovo će nadzirati i blokirati internetske tragače što će umanjiti ciljano oglašavanje i omogućiti vašim web lokacijama brže učitavanje.
 • Privatno pretraživanje – Ako ovo uključite, spriječit ćete davatelja internetskih usluga i drugih trećih strana da bilježe vaše pretraživačke aktivnosti.
 • Tracker mapper – Ovo je grafičko sučelje koje vam omogućuje praćenje web stranica koje posjećujete radi pronalaska softvera i blokira ih.
 • postavke – Ovo sadrži neke opće postavke pokretanja za vašu VPN uslugu.
 • Pretplata – Odavde se možete pretplatiti na uslugu ili se prijaviti pomoću svog registriranog koda.
 • Pomozite – Ovo će otvoriti stranicu podrške za Freedome VPN na njihovoj web stranici.

Klijent Freedome VPN WindowsKlikom na gumb za uključivanje / isključivanje na sredini ekrana povezati ćete se s odabranom virtualnom lokacijom. U ovom slučaju će vas povezati s najbližom lokacijom. Ovo je zadana postavka prilikom prvog otvaranja klijenta. Klikom na trenutnu lokaciju otvorit će se popis zamjenskih lokacija na koja se možete povezati. Na ovom se zaslonu prikazuju i širina pojasa zaštićena u kilobajtima, štetna mjesta koja je blokirala i broj pokušaja praćenja koje je blokirao na prvi pogled..

Kao što vidite, F-secure je svima olakšao instalaciju i upotrebu Windows klijenta. Samo ćete se nekoliko klikova povezati s odabranim poslužiteljem i omogućiti vam zaobići cenzuru, strujati sadržaj s omiljenog web mjesta i osigurati sav svoj internetski promet od znatiželjnih očiju. Također će blokirati zlonamjerni softver, dosadne tragače i pomoći vam da postanete anonimniji tijekom pregledavanja weba.

Posjetite Freedome VPN

Korištenje aplikacije Freedome VPN Android

Nakon što završite instaliranje aplikacije Freedome VPN na svoj Android uređaj i otvorite je, vidjet ćete mali pregled nekih od prednosti i značajki. Donja slika prikazuje ovaj obilazak kojem pristupite klizanjem ulijevo po zaslonu. Prva dva ekrana govore o tome zašto je kreiran Freedome VPN i kako može povećati vašu internetsku sigurnost. Treća pokazuje značajku mapiranja tragova.

Freedome VPN turnejaNa kraju ovog obilaska, vidjet ćete zaslon za prijavu / pretplatu. Ako imate ukupni kôd sigurnosnog paketa, dodirnite gumb „Iskoristi kod“ i unesite ga da biste aktivirali uslugu. Ako ste se pretplatili na Freedome VPN i primili vjerodajnice za prijavu, dodirnite gumb “Prijava” i unesite ih. Inače, dodirnite gumb “Početak korištenja Freedome” da biste otvorili besplatnu probnu inačicu i počeli koristiti uslugu.

Kada prvi put otvorite aplikaciju Freedome VPN, prvo ćete vidjeti sažetak Uvjeta pružanja usluge, zajedno s vezama na TOS i Pravila o privatnosti. Nakon što ste ih pregledali i ustanovili da vam je ugodno, dodirnite gumb „Prihvati“. Na ovom se zaslonu nalazi i okvir koji omogućuje F-Secure-u da prikuplja anonimne podatke za poboljšanje usluge.

Freedome VPN prva vezaNakon što prihvatite TOS, otvorit će se glavni zaslon za povezivanje aplikacija. Aplikacija automatski bira najbliže mjesto VPN poslužitelja. Ako se želite povezati tamo, prebacite zaštitni gumb kako je prikazano gore. Kad prvi put upotrebljavate aplikaciju, tražit će vas da dobijete dopuštenja za uspostavljanje VPN usluge na vašem uređaju. Nakon što to omogućite, bit ćete povezani s najbližim mrežnim poslužiteljem Freedome VPN.

Glavni zaslon veze također prikazuje vaš trenutni status zaštite aplikacija, tragača i preglednika. To se može proširiti dodirom iznad gumba za prebacivanje veze ili klizanjem prema dolje kao što je prikazano u nastavku. Dotaknite jednu od tih zaštita na zaslonu proširenih slojeva omogućit ćete vam da tu zaštitu prebacite kao što je prikazano dodirom na sigurnost aplikacija. Uključivanjem različitih zaštita pružit će se sljedeće prednosti:

 • Sigurnost aplikacije – sve se trenutno instalirane aplikacije skeniraju i označavaju kao pouzdane. Prije instalacije skeniraju se nove aplikacije.
 • Zaštita od praćenja – ovo će blokirati većinu softvera za praćenje, što će omogućiti nekim web stranicama brže učitavanje i spriječiti ih da ciljate.
 • Zaštita preglednika – onemogućiti da zlonamjerni softver i drugi zloćudni softver dođu do vašeg uređaja. Također će vas upozoriti na opasna ili sumnjiva mjesta i blokirati ih.
 • Zaštita od veze – vaš status VPN veze.

Prekid veze s Freedome VPN onemogućit će sve ostale zaštite osim zaštite aplikacija koja je uvijek uključena. Uvijek ćete biti zaštićeni od komplimentnih komplimenta F-Secure, čak i ako se ne pretplatite na Freedome VPN uslugu.

Status zaštite slobodnog VPN-aPodručje ispod prekidača veze na glavnom zaslonu prikazuje povijest zaštite tijekom korištenja VPN usluge. Slično statusu zaštite, ove se povijesti mogu proširiti i detaljnije ih istražiti. Jednostavno dodirnite ispod prekidača veze ili kliznite prema gore da biste ih prikazali. Dotaknite jedan od proširenih slojeva otvorit će se zaslon s još više pojedinosti kao što je prikazano u nastavku pomoću sigurnosne značajke aplikacije u kojoj su navedeni programi koji su skenirani i kojima se sada vjeruje. Prikazane povijesti uključuju sljedeće:

 • Prometno zaštićen – Podaci zaštićeni u MB.
 • Broj blokiranih štetnih mjesta – dodirom na ovo otvorit ćete primjer demonstracije značajke.
 • Blokirani su pokušaji softverskog praćenja – dodirivanjem ovoga omogućit ćete ga proširiti i grafički prikazati pomoću preslikača tracker-a. To će biti ilustrirano kasnije u ovom odjeljku.
 • Aplikacije su osigurane – Popis pouzdanog programa i kada su skenirane.

Povijest zaštite slobodnog VPN-aDodirnite blokirane pokušaje praćenja omogućit ćete otvaranje grafičkog preslikača pratilaca kao što je prikazano u nastavku. Nakon što se preslikač otvori, dodirom na jedan od malih numeriranih krugova prikazat će se web lokacija povezana s tim tragačem. Veliki krug s slovima u njemu predstavlja mjesta koja ste posjetili. Dotaknite ga prikazat će se sve web lokacije za praćenje koje su povezane s tim. Informacije za web lokaciju dictionary.com upotrebljavaju se za ilustraciju istih u mapi za praćenje u nastavku.

Freedome VPN Tracker MapperDotaknite ikonu izbornika (3 vodoravne crte) u gornjem desnom dijelu preslikača otvorit će se izbornik za mapiranje. Ovaj izbornik sadrži sljedeće elemente:

 • Praćenje top 5 – pokazati pet web stranica s najviše tragača.
 • Započnite novi dnevnik – stvoriti novi dnevnik koji će automatski automatski izbrisati i trenutni.
 • Središnji ekran – središte grafičkog prikaza tragača.
 • Udio – priložite datoteku e-pošti ili drugom izvoru i pošaljite je drugima.
 • Izvoz Spremite dnevnik i izvozite ga u drugi program.
 • Izbrisati – ručno izbrisati trenutni dnevnik.

Novi dnevnici prikupljat će podatke o trackeru na web lokacijama koje posjetite 24 sata i čuvat će se tri dana, osim ako ih ručno ne izbrišete ili ne pokrenete novi zapisnik mapera.

Posljednje što želimo ispitati na glavnom zaslonu veze jest izbornik aplikacija kojem se može pristupiti dodirom na ikonu izbornika u gornjem lijevom kutu. Ovo je prikazano u nastavku. Izbornik sadrži sljedeće elemente:

 • Pretplate – omogućit će vam unos kodova paketa, prijavu vjerodajnica ili pretplatu na uslugu
 • postavke – sadrži parametre koje možete kontrolirati u aplikaciji o kojoj ćemo razgovarati.
 • Povratne informacije – omogućit će vam da ocijenite aplikaciju, pošaljete povratne informacije osoblju ili napravite anketu.
 • Pozvati prijatelje – kôd pošaljite prijateljima putem e-pošte, Facebooka ili Twittera koji će im omogućiti da isprobaju Freedome VPN tijekom 14 dana.
 • Pomozite – prikazat će mali vodič o tome kako koristiti aplikaciju ili pristupiti mrežnoj zajednici.
 • Oko – prikazuje najnovije informacije o verziji za aplikaciju Android.
 • Prestati – prikazuje se zaslon za potvrdu koji vam omogućuje izlaz iz aplikacije.

Postavke slobodnog VPN-a

Zaslon s postavkama prikazan gore ima neke opće postavke za aplikaciju koja se može prebaciti. To uključuje pokretanje uređaja za napajanje, prikazivanje ikone za Freedome VPN u traci aplikacija na vrhu vašeg Android uređaja i omogućavanje F-Secureu da prikuplja anonimne podatke o vašem VPN korištenju. Omogućit će vam i postavljanje pouzdanih Wi-Fi mreža kojima je dopušteno zaobići VPN i izravno se povezati s Internetom.

Sada kada smo pregledali sve značajke i postavke aplikacije Freedome VPN, pogledajmo aplikaciju u akciji. Imajte na umu da vezu možete uključiti i isključiti jednostavnim dodirom na zaštitni gumb koji smo prethodno koristili za spajanje na našu najbližu lokaciju.

Ako želite odabrati drugu lokaciju VPN poslužitelja, dodirnite trenutačnu lokaciju. To će prikazati kartu s trenutnom lokacijom označenom ikonom zastave koja predstavlja zemlju u kojoj se nalazi, najbliži poslužitelj do vaše trenutne lokacije i najnovije veze. To olakšava vezu s prethodno povezanim zemljama. Dodirom strelice usmjerene udesno pored nedavnih lokacija otvorit će se popis svih lokacija na koje se možete povezati. Kada dodirnete Ujedinjeno Kraljevstvo i vratite se na glavni ekran, tamo ćete se povezati. To je prikazano na slici ispod.

Freedome VPN poslužiteljKao što možete vidjeti iz našeg pregleda njihove Android aplikacije, F-Secure je dizajnirao prilagođeni softver za Freedome VPN kako bi prikazao sve potrebne informacije kako bi se osigurala vaša internetska sigurnost na prvi pogled. Prikazuje se na glavnom zaslonu zajedno sa statusom vaše VPN veze. Instalacija aplikacije je brza i jednostavna. Sučelje je intuitivno i jednostavno za korištenje. Izmjena ovih postavki može se postići sa samo nekoliko dodira zaslona. Povezivanje s njihovom uslugom zahtijeva vrlo malo napora. Za isključivanje je potreban samo jedan dodir gumba za prebacivanje zaštite. Ništa ne može biti lakše.

Posjetite Freedome VPN

Freedome VPN test brzine

Brzina Freedome VPN usluge bila je dobra. Rezultati pokazuju da ćete ga moći transparentno koristiti s većinom svojih internetskih aplikacija. Došlo je do gubitka brzine dok ste bili povezani na njihov VPN poslužitelj. To je uzrokovano dodatnim troškovima potrebnim za osiguranje i šifriranje svih vaših internetskih aktivnosti.

Freedome VPN test brzine

Ispitivanje brzine pokazuje da je šifrirana veza smanjila brzinu za preuzimanje našeg osnovnog ISP-a sa 26,45 Mb / s na 22,03 Mb / s. Ovo je pad od oko 16,7% na server u Tonkawa OK. Korištenje Freedome VPN usluge osigurat će vam internetske transakcije, omogućiti vam svladavanje cenzure i deblokirati streaming sadržaja koji vam inače ne bi bio dostupan. Smatramo da je taj gubitak brzine vrijedan duševnog mira koji su pruženi ovim blagodatima.

Zaključci

Freedome VPN nova je usluga koju je pružila tvrtka F-Secure, dobro poznata internetska softverska tvrtka koja se nalazi u Švedskoj i Sjedinjenim Državama. Na taj se način primjenjuju odgovarajući zakoni tih zemalja. Pružaju VPN uslugu manje od godinu dana, tako da se još širi. Trenutno imaju 27 lokacija poslužitelja i traže druge. To znači da imaju mrežu srednje veličine koja je pokrivena na četiri od sedam kontinenata, a iznimka su Afrika, Antarktika i Južna Amerika.

VPN usluga koristi algoritam temeljen na AES-u s 256 ili 128 bitnim tipkama za šifriranje. AES zasnovana enkripcija široko se smatra jednom od najboljih za strukturiranje VPN-ova. Freedome je usluga bez evidentiranja s obzirom na web mjesta koja posjećuju kupci. Prikupljaju neke metapodatke za održavanje usluge. Možete pročitati njihov TOS i pravila o privatnosti da biste saznali više.

Njihov softver podržava većinu OS platformi, a jednostavan je za instaliranje i upotrebu. Korisničku podršku putem FAQ-a, internetskih foruma zajednice i društvenih medija. Pretplaćeni pretplatnici također dobivaju pristup chatu i telefonskoj podršci tijekom uobičajenog radnog vremena.

Ono što nam se najviše svidjelo u usluzi:

 • Imaju prilagođeni softver za Windows i Mac sustave.
 • Freedome VPN ima mobilne aplikacije za iOS i Android uređaje.
 • Sav prilagođeni softver jednostavan je za instaliranje i upotrebu.
 • Imaju slična softverska sučelja za sve svoje softverske platforme što minimizira njegovu krivulju učenja za različite uređaje.
 • Dodatne značajke za blokiranje zlonamjernog softvera i pratilaca.

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Dodajte još poslužitelja i lokacija, možda u Južnoj Americi i Africi.
 • Konsolidirajte područja na njihovoj web stranici kako bi se lakše kretala po proizvodima.
 • Razmislite o ponudi mjesečne opcije plaćanja za VPN uslugu.

F-Secureov Freedome VPN mogao bi biti onaj koji tražite. Oni nude 5-dnevno besplatno probno razdoblje, kao i 30-dnevno jamstvo povrata novca kako biste mogli testirati njihovu uslugu. Ovo bi vam trebalo priuštiti više nego dovoljno vremena da ga u potpunosti testirate i provjerite odgovara li vašim potrebama. Isprobajte njihove VPN servere za sebe i pogledajte što mislite. Ako vam se sviđa Freedome VPN usluga, možete se prijaviti za nju od samo 4,00 USD mjesečno i pristupiti VPN-u na čak pet uređaja.

Posjetite Freedome VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me