McAfee Safe Connect VPN pregled

McAfee Safe Connect VPNMcAfee Safe Connect VPN je korak popularne antivirusne tvrtke dalje u područje sigurnosti. Podružnice u druga područja sigurnosti postale su uobičajene za tvrtke. Nudi softver za PC, Android i iOS. No čini se da isključuje podršku za OSX i Linux operativni sustav. Kao što možete očekivati, web stranica je oštrog izgleda jer iza sebe ima financiranje antivirusnog softvera. Ovaj VPN ima troškove o kojima ćemo u trenu razgovarati više. Također smo primijetili da Android verzija ima nešto više od 500 tisuća preuzimanja. U ovom ćemo pregledu staviti McAfee Safe Connect VPN kroz korake i vidjeti kako drži.


cijena

Što se tiče cijena, McAfee Safe Connect VPN ima dva plana kao što možete vidjeti na slici ispod.

Cijene McAfee Safe Connect VPN-a

Možete dobiti mjesec dana usluge za 7,99 USD. Međutim, možete dobiti godinu dana usluge za 47,99 USD. To omogućuje uštedu od oko 50% u mjesečnoj verziji. To započinje nakon vašeg sedmodnevnog suđenja. Oni također nude 30-dnevnu garanciju povrata novca.

O tvrtki

Za razliku od nekih drugih tvrtki koje proizvode VPN-ove, McAfee je prilično poznat. Ime je dobio po osnivaču, Johnu McAfeeju, a vodi ga zaštitarska tvrtka kojoj je prodao. Nije iznenađujuće da se McAfee nalazi u SAD-u. To je zabrinjavajuće, jer to ostavlja otvorenim za “14 očiju” zemalja. To su zemlje koje međusobno dijele informacije. Ako jedna zemlja ima pristup njima, postoji i 13 drugih zemalja. To nas definitivno nervira.

sigurnosti

Sigurnost je nešto što nam se čini vrlo važnim. Međutim, pronalaženje podataka na VPN-u nije lako učiniti. Otkrili smo da on koristi 256-bitnu enkripciju AES banke. Ne postoje druge mogućnosti koje možete odabrati. Dok vam neke tvrtke kažu da ne nude trupce, McAfee nije jedna od njih. Ne prave kosti zbog činjenice da prikupljaju podatke o vama. Oni definitivno čuvaju evidenciju veza i aktivnosti, kao i druge informacije koje vas mogu lako identificirati. Njihova pravila također sugeriraju da informacije koje prikupljaju prodaju trećim stranama.

Značajke

Što se tiče značajki, McAfee Safe Connect VPN nudi vrlo malo. Nismo uspjeli pronaći popis svega onoga što čini, osim što ponudi članu AES-ove 256-bitne sigurnosti i ponudi 23 različite lokacije. Nudi do 5 različitih korisničkih kartoteka koji korisniku mogu deblokirati neke usluge struje. Naravno, McAfee govori o čuvanju svojih korisnika. Međutim, zbog informacija koje prikupljaju i čuvaju, teško je vidjeti da oni rade mnogo toga.

Lokacije i zemlje poslužitelja

Na temu lokacija i zemalja nalazi se popis od 23 lokacije. Međutim, bez obzira koju verziju koristite, čini se da aplikacija ne pokazuje u kojim se gradovima nalaze poslužitelji. Pogledajmo lokacije koje može ponuditi. To su Australija, Brazil, Kanada, Švicarska, Njemačka, Danska, Španjolska, Finska, Francuska, Velika Britanija, HongKong, Irska, Italija, Japan, Meksiko, Nizozemska, Norveška, Novi Zeland, Rumunjska, Švedska, Singapur i SAD. Kao što vidite, postoji niz županija kojima možete pristupiti.

Hands-on testiranje

Što se tiče McAfee Safe Connect VPN-a, jednostavan je za korištenje i ujednačen na svim platformama. Slijedite upute za početak.

 1. Prijavite se za uslugu.
 2. Preuzmite PC, iOS ili Android aplikaciju.
 3. Nakon prijave u konzolu, odaberite mjesto koje želite koristiti.
 4. Kliknite gumb s oznakom “Zaštita od pokretanja”

McAfee Console

Sad kad ste se povezali, vrijeme je za testiranje brzine. Imajte na umu da smo pokušali koristiti verziju sustava Windows, a dobili smo sljedeću poruku.

Zbog toga smo koristili verziju Androida kao što vidite niže. VPN pokazuje veliku razliku u brzini. Iako je to još uvijek velik gubitak, dovoljno je brz da radite gotovo sve što želite učiniti.

McAfee VPN Speedtest

Zašto biste trebali koristiti VPN

Budući da toliko mnogo ustanova sada nudi besplatni WiFi, pri povezivanju ćete htjeti koristiti VPN. Iako je WiFi sjajan, cyber-kriminalci smatraju da je i on sjajan. Spajanjem na poslužitelj po vašem izboru stvarate sigurnu i šifriranu vezu. Na taj način znatno smanjujete rizik da će kriminalci ili cyberthieves ukrasti vaše privatne podatke.

Drugi razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da zaobiđete geo-ograničenja. Povezivanje s tamo poslužiteljem pomoći će vam bez obzira gdje se nalazite. To je zato što softver za blokiranje misli da se nalazite negdje drugdje. To može biti prava prednost ako pokušavate pristupiti određenim regijama ili vam je onemogućeno gledanje sadržaja. Jednostavno se povežite s poslužiteljem i možete početi pregledavati ili pregledavati sadržaj kojem želite pristupiti.

Što je s curenjem?

Jedan od naših najdražih testova je test propuštanja. Bez obzira koliko VPN tvrdi da je dobar, neće vas zaštititi ako DNS procuri. Budući da je svrha VPN-a zaštititi vas, DNS curenje znači da se prava IP adresa ili lokacija mogu lako saznati. Zbog toga u našim recenzijama testiramo sve VPN-ove. Kao što možete vidjeti u testu koji smo proveli, McAfee VPN ne propušta. To je definitivno nešto što volimo vidjeti.

Trebam li koristiti ovaj VPN?

Konačno, ovaj VPN učinit će ono što on kaže da će učiniti i pomoći vam da zaobiđete geo-ograničenja. No, ako ste zabrinuti za privatnost, htjet ćete se držati podalje od ove. Priznaju da prodaju vaše podatke i definitivno vode zapise ne samo u vašim vezama, već i vašoj aktivnosti. Ako radite stvari za koje se može smatrati da su u „sivoj zoni“, to nije dobra opcija. Mnogo je drugih opcija koje ne vode evidencije ili ne prodaju vaše podatke.

Završne misli o McAfee sigurnom VPN-u

Nekoliko je stvari zbog kojih je ovaj VPN loš izbor. To uključuje čuvanje trupaca, lociranje sjedišta (SAD), obećanje da ćete u potpunosti surađivati ​​sa američkim zakonima, prodaju vaših podataka trećim stranama i još mnogo toga. Međutim, možda neće biti loše ako samo pokušavate deblokirati sadržaj ili zaštititi svoje računalo od hakera. Ima pristojnu brzinu, a trebali biste se zaobići za ograničenja ako želite koristiti nešto poput SoundCloud, Pandora ili drugih. Predlažemo da pogledate naše prvih 10 VPN-ova za druge opcije.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map