SuperVPN LogoNavodno su korisnici preuzeli SuperVPN aplikaciju više od 50 milijuna puta. Programer je SuperVPN dizajnirao kao besplatnu mobilnu VPN uslugu usmjerenu na oglase. Unatoč popularnosti, imamo nekoliko pitanja o tome. Međutim, ući ćemo u to uskoro. Postoje tvrdnje da radi na OSX, iOS, Windows Mobile 5 & 6, Linux i neki drugi uređaji, ali Android je najčešći. Izbor poslužitelja za besplatnu verziju je ograničen. Uključuju Francusku, Njemačku, Kanadu i SAD. Budući da postoji i „VIP“ inačica ove usluge, ona nudi i lokacije u Japanu i Engleskoj. U našem pregledu SuperVPN-a raspravljat ćemo o usluzi kako bismo vam pomogli da odlučite odgovara li vama.

SuperVPN glavni

O tvrtki

SuperVPN je svjesno neodređen po ovom pitanju. Međutim, otkrili smo da je ta aplikacija razvijena u Kini i da programer tamo živi. Ako se odlučite za korištenje ove VPN usluge, imajte to na umu. Ako VPN tvrtke žele uspjeti, moraju biti transparentne. Činjenica da su bila potrebna neka istraživanja kako bi se to otkrilo znači da nisu.

Cijene i mogućnosti plaćanja

Alat za plaćanje SuperVPNU ovom VPN klijentu postoji mnogo oglasa. Kako bi ih izbjegli, neki se odlučuju za korištenje VIP verzije. Cijena za ovu verziju je sljedeća. Kao i neke druge usluge, možete platiti putem svog Google novčanika.

  • 1 mjesec – 5,00 USD
  • 3 mjeseca – 14,00 dolara
  • 6 mjeseci – 27,00 dolara
  • 12 mjesec – 52,00 USD

Cijene za SuperVPN prema današnjim standardima djeluju malo visoko. Pogotovo kad postoje poznate tvrtke s razumnijim uvjetima. Zanimljiv dio dobivanja usluge je da morate preuzeti zasebnu aplikaciju da biste je kupili. To nije uobičajena metoda kupnje u zajednici i teže je nego što bi trebalo biti. Umjesto da to učinimo, mi bismo preporučili Privatni pristup internetu kao alternativa. Za pravedno 2,50 dolara mjesečno možete uživati ​​u sigurnom VPN pristupu na svim svojim uređajima od pouzdane tvrtke. U odjeljku za komentare primijetili smo nekoliko pritužbi na to da SuperVPN ne radi onako kako treba. Navodno je dobiti povrat sredstava teško, a neki smatraju da je tvrtka prijevara.

Značajke

SuperVPN poslužiteljiJedan plus SuperVPN-a je izuzetno jednostavno i osnovno korisničko sučelje. Vidjet ćete ga nakon što prođete kroz oglase i dugački popis dozvola kojima traži pristup. Također traži da onemogućite optimizaciju baterije kako bi se mogla izvoditi u pozadini. Jedino postavljanje koje smijete mijenjati je mjesto koje možete vidjeti na slici. Nakon što odaberete onaj koji želite, kliknite gumb za povezivanje i koristite uslugu. Nismo uspjeli pronaći način za promjenu protokola, razine enkripcije ili čak način da odaberemo određenu lokaciju poslužitelja.

Izvođenje

Naravno da je brzina važna kada koristite VPN. Budući da ne možete odabrati lokaciju poslužitelja izvan zemlje, izabrali smo SAD. Dok smo bili povezani s američkim serverom, dobili smo brzinu od 65,12 Mbps. Usporedite to s našom normalnom brzinom od 68,57 Mbps. To pokazuje da je ili poslužitelj brz, s malim troškovima, šifriranje je malo ili davatelj komprimira podatke kako bi postigao bolje brzine..

Test brzine Supervpn

Hands-on testiranje

Budući da SuperVPN nema mnogo, jednostavno ga je povezati i koristiti. Započnite klikom na ikonu s vašeg glavnog zaslona. Kada je spreman, dodirnite nastavi. Sada samo pritisnite tipku za spajanje i spremni ste za korištenje njihove VPN mreže. Naravno, i dalje možete promijeniti poslužitelj dodirom na 3 okomite točke u gornjem desnom kutu.

SuperVPN priključna ploča

Zašto biste trebali koristiti VPN

Kako sve više i više ustanova nudi besplatni WiFi, vrlo je važno koristiti VPN. Iako je WiFi sjajan, cyber-kriminalci smatraju da je i on sjajan. Spajanjem na poslužitelj po vašem izboru stvarate sigurnu i šifriranu vezu. Na taj način uvelike smanjujete vjerojatnost da će kriminalci ukrasti vaše osjetljive podatke.

Drugi razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da zaobiđete geo-ograničenja. Povezivanje s tamo poslužiteljem pomoći će vam bez obzira gdje se nalazite. To je zato što softver za blokiranje misli da se nalazite negdje drugdje. To može biti prava prednost ako pokušavate pristupiti određenim regijama ili vam je onemogućeno gledanje sadržaja. Jednostavno se povežite s poslužiteljem i možete početi pregledavati ili pregledavati sadržaj kojem želite pristupiti. Ako i dalje imate problema s blokiranjem, provjerite je li u vašem pregledniku onemogućen WebRTC. To će biti teško ako koristite preglednik Chrome za Android. Predlažemo korištenje Firefoxa i preuzimanje proširenja za blokiranje. U suprotnom, sve što pokušate deblokirati, i dalje će vidjeti vašu originalnu IP adresu.

Pušta li?

Jedno veliko pitanje bilo kojeg VPN pružatelja je da li proizvod curi? Odgovor na to pitanje često možete pronaći pomoću sveobuhvatne web stranice za testiranje propuštanja, www.doileak.com. Vodi uslugu kroz brojne testove. Neki se testovi odnose na preglednik, dok se drugi odnose na VPN uslugu. Kada smo testirali SuperVPN, otkrili smo brojne propuste. Ako pogledate sliku ispod, DNS definitivno curi. To je loše jer pobija svrhu upotrebe VPN-a. Ako vaš cilj nije vidjeti, ne biste trebali računati na SuperVPN da biste bili sigurni.

SuperVPN najkraća ploča

Trebam li koristiti ovaj VPN?

Ako želite koristiti ovu VPN, možda ćete moći deblokirati neke web stranice. Međutim, možda neće raditi sa svima njima. SuperVPN je razvijen u Kini, ali oni tu informaciju ne čine lako. To smo uspjeli saznati samo dodatnim istraživanjem. Njihova pravila dnevnika nisu jasna, pa je vjerojatno da se vaša upotreba prati i prodaje. Ne možemo vam po dobroj savjesti predložiti da koristite ovu.

Završne misli o SuperVPN-u

Ovaj VPN je izuzetno popularan. Jasno je da mnogi korisnici koriste ovu besplatnu uslugu. To je rečeno, prepun je problema.

Oni uključuju nedostatak:

  1. Jasna politika privatnosti.
  2. Odabir protokola.
  3. Jednostavan način plaćanja.
  4. Ostali izbori na platformi.
  5. DNS zaštita od curenja na bilo kojoj razini.

Ako se možete nositi s tim problemima, SuperVPN može biti i bolji od ničega. Međutim, neki se ne mogu složiti s tom tvrdnjom. Sveukupno, usluga nas nije impresionirala. SuperVPN imao je brojna izdanja. Sjetite se samo ako planirate koristiti ovaj VPN, vrlo ste ograničeni u onome što možete, a što ne možete. Također, budite svjesni i drugih mogućih negativnih učinaka. Mogućnosti plaćanja možda neće raditi dobro. Možda biste željeli pogledati i našu Top 10 VPN-a za usporedbu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me