Istraživanjem za naš pregled Troid VPN utvrđeno je da je to jedna od Andriod VPN aplikacija koje nudi TunnelGuru. TunnelGuru VPN je u poslu s privatnošću Interneta već oko pet godina, a Troid VPN prvi put je predstavljen u rujnu 2013. TroidVPN je VPN proxy alat. Njegovim zapošljavanjem pomoći ćete u zaštiti vaše internetske privatnosti, osigurati promet i zamračiti svoju lokaciju dok pregledavate Internet na Android uređaju.

Troid VPN pregled

Cijene i posebne ponudeBesplatni TunnelGuru Android Proxy

Troid VPN je besplatna aplikacija i pomoću nje možete dobiti 100 MB propusnosti po danu VPN usluge. Za upotrebu besplatne VPN aplikacije nije potrebna registracija. Ovo je mala količina propusnosti, ali možda je u redu za povremenu upotrebu poput provjere e-pošte. Međutim, to bi bilo neprihvatljivo za one koji redovito koriste VPN. Ova se besplatna usluga financira oglašavanjem, tako da ćete također morati pretrpjeti skočne oglase TunnelGuru VPN-a i njihovih sponzora dok ga koristite..

TunnelGuru VPN

Za one koji vole aplikaciju Troid VPN Android, TunnelGuru nudi i plaćenu VPN uslugu koja vam omogućava pristup svim njihovim poslužiteljima, uključujući premium premium. Vaša pretplata će vam također dati neograničenu propusnost prema Troid VPN mreži, kao i dopustiti vam da koristite sav njihov prilagođeni softver za povezivanje uređaja na njihovu mrežu.

Cijena za tunelGuru VPN

Oni ovu uslugu prodaju na tržištu kao pojedinačni paket za 4,25 USD mjesečno. U vrijeme našeg pregleda ovo je bio jedini paket koji su imali na raspolaganju. Značajke i prednosti koje nudi plaćena usluga TunnelGuru su sljedeće:

 • Poslužitelji – Omogućuje vam pristup premium Gbps mreži premium poslužitelja.
 • protokoli – TunnelGuru nudi izbor UDP, TCP, ICMP, DNS, SSH i AntiDPI – UDP protokola za tuneliranje podataka.
 • Luke – Omogućuju vam odabir više priključaka za prolazak kroz tunele.
 • proxy – Možete postaviti VPN da koristi proxy sa uslugom TunnelGuru.
 • Ubrzati – Omogućuje vam neograničenu brzinu bez ograničenja propusnosti.
 • Aplikacije – Možete koristiti njihov Windows klijent i sve četiri Android aplikacije pomoću njihove VPN usluge.
 • sigurnosti – Pruža virtualni vatrozid koji štiti vaš uređaj i na taj način pomaže u zaštiti vaše privatnosti na mreži.
 • Zaštita – Troid VPN štiti vas na omiljenom WI-FI žarišnom mjestu osiguravajući i šifrirajući sav vaš mobilni promet.

TroidVPN jedna je od četiri aplikacije TunnelGuru Android. Osnovni je klijent i radi s UDP, TCP i ICMP protokolima. Ostale Androidove aplikacije koje TunnelGuru imaju su sljedeće: Hammer VPN: AntiDPI VPN; VPN preko HTTP tunela: WebTunnel; i VPN preko DNS tunela: SlowDNS. Svaka je dizajnirana tako da popunjava nišu u VPN krajoliku i omogućava im da podržavaju razne internetske protokole. Zajedno vam pružaju mnoštvo različitih tunela koje možete koristiti za povezivanje s njihovom mrežom.

Androidove aplikacije omogućuju vam postavljanje tunela preko HTTP-a (S), DNS-a, UDP / TCP-a, ICMP-a. Aplikacija Hammer VPN čak vam omogućuje stvaranje VPN tunela koji koristi Anti-DPI tehnologiju za prevladavanje cenzure vašeg prometa skrivanjem činjenice da ponovno koristite VPN uslugu. Njihov Windows softver uključuje sve ove protokole u sve-u-jednom klijentu. Ovaj softver, ako se koristi kolektivno, omogućit će gotovo svakome da koristi svoju VPN uslugu. O njima ćemo više raspravljati u našem pregledu TunnelGuru VPN.

Možete platiti za svoju uslugu i primati mjesečni vaučer putem Paypala ako želite zadržati sve svoje internetske uplate u središnjoj bazi podataka. Prihvaćaju kreditne kartice Visa, MasterCard, American Express i otkrivaju kreditne kartice kojima se rukuje koristeći anonimnu značajku Paypala. Svoj pretplatni pretinac možete platiti i putem Paymentwall-a. Konačno, možete kupiti njihovu VPN uslugu koristeći CashU, Boleto, TrustPay i razne novčane resurse koji su specifični za ostale zemlje. Na kraju, možete ga kupiti bankovnim prijenosom.

Probno razdoblje bez rizika

Kao što smo već rekli, Troid VPN uslugu možete koristiti besplatno. Svakodnevno dobivate 100MB propusnosti za testiranje njihove VPN mreže. To bi vam trebalo omogućiti da provjerite njihovu uslugu i vidite možete li na nju spojiti svoj uređaj.

Uz sve to nude i 3-dnevnu garanciju povrata novca ako niste zadovoljni s njihovom VPN / Cloud uslugom nakon što je kupite. Morate ih obavijestiti pismenim putem e-poštom u prva tri dana od vaše pretplate koju želite otkazati. Vratit će vam otkupnu cijenu bez pitanja.

Troid VPN poslužiteljska mreža

Troid VPN mreža sastoji se od 1 Gbps poslužitelja u Brazilu, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Meksiku, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Sjedinjenim Državama, Singapuru, Južnoj Africi i Turskoj. Iako je ovo mali broj VPN lokacija, on obuhvaća široko geografsko područje. Njihova VPN usluga pruža nazočnost na pet od sedam kontinenata: Africi, Aziji, Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi.

Njihova VPN mreža ne dopušta upotrebu Torrenta ili bilo kojeg drugog P2P softvera dok koristi njihovu uslugu. Oni također ne prodaju svoju uslugu kako bi se zaobišli geo-ograničenja. Također možete istovremeno pristupiti samo jednom uređaju koristeći TunnelGuru VPN račun. Konačno, pristup njihovoj VPN mreži nije dostupan u Nigeriji, Pakistanu, Gani, Kini, Indiji, Senegalu i Siriji.

Privatnost Troid VPN-a & sigurnosti

Nismo sigurni u privatnost onoga što radite dok koristite uslugu TunnelGuru na temelju vlastitih pravila o privatnosti i TOS-u. U najboljem je slučaju dvosmisleno. Mali izuzev ovoga slijedi:

Trudimo se zaštititi vašu privatnost tako da na naše poslužitelje ne pohranjujemo više detalja nego što je tehnički ili zakonski potrebno – i dopušteno. U stvari, sami poslužitelji ne čuvaju zapisnike koji bi mogli zanimati bilo koga osim programera i operatera; Međutim, surađivat ćemo s nadležnim tijelima u mjeri u kojoj je potrebno da nas zaštite od odgovornosti za svoje nezakonite radnje. To znači da možemo otkriti vaš račun i podatke o plaćanju kao i izvornu IP adresu koja se koristi za registriranje ako ste prekršili pravila.

Za svoje mobilne aplikacije navode sljedeće:

> Mobilne aplikacije:
Ne čitamo, ne pratimo i ne prikupljamo nikakve podatke ili bilo koje osobne osjetljive podatke putem mobilnih aplikacija koje koristite na svojim mobilnim uređajima. Potrebna su samo minimalna dopuštenja za rad koja se spominju na popisu dozvola i mogu se provjeriti dok instalirate mobilne aplikacije. Mobilnim aplikacijama uglavnom je potrebna trenutna lokacija, ID uređaja ako su dostupni, informacije o gradnji, dozvolu pristupa mobilnoj pohrani i mreži.

Bili smo u mogućnosti saznati da evidentiraju minimalnu količinu informacija svojih VPN korisnika: početak veze, kraj veze i IP adresu koja se koristi za povezivanje. Budući da podrazumijevaju da rade u sudskim zatvorima zemlje u kojoj se nalaze, a ne u jednoj jurisdikciji, u nekim slučajevima bi mogli biti prisiljeni nadzirati podatke o korisnicima. Nadalje, podrazumijevaju da će to učiniti kako bi se oslobodili bilo kakvog pogrešnog činjenja s vaše strane. Prepuštamo vam da to odlučite sami.

Bili smo u mogućnosti saznati vrlo malo o algoritmima koji se koriste za šifriranje vaših podataka s web stranice TunnelGuru. Naši upiti otkrili su da koriste svoj vlastiti prilagođeni VPN koji kombinira više protokola i tehnologija tuneliranja. Njihov VPN koristi 128-bitnu snagu enkripcije za internetski promet.

Tehnička podrška

Podrška za Troid VPN uslugu je putem e-pošte. Poslali smo nekoliko pitanja podrške osoblju iz TunnelGurua i od tada smo se čuli za 1 do 2 dana u većini slučajeva. Bili su od pomoći u postavljenim pitanjima. Oni također imaju Twitter i Facebook prisustvo gdje također možete vidjeti probleme i postavljati pitanja. Nismo sigurni koliko će vremena trebati da dobijemo odgovor iz ovih izvora jer nije izgledalo kao da ih se svakodnevno nadgleda. Konačno, imaju nekoliko YouTube videozapisa koji će vam pomoći da se prijavite za njihovu uslugu. Nemaju internetsku bazu pitanja i odgovora koja bismo mogli pronaći, a mnoge napredne značajke njihovog VPN-a dizajnirane su za one s više tehničkog iskustva.

Troid VPN pregled: instalacija i uporaba

Prije nego što se možete prijaviti za vaučer s plaćenom pretplatom na VPN uslugu TunnelGuru, prvo morate stvoriti račun. Na početnoj stranici TunnelGuru VPN kliknite vezu “Registracija”. Otvorit će se stranica za registraciju na kojoj otvorite svoj račun.

Stvaranje računa TunnelGuru

Kako biste registrirali račun, unesite “Korisničko ime”, “Važeća adresa e-pošte”, “Zemlja” i kôd za potvrdu da niste robota. Zatim kliknite gumb “Registriraj”. Zatim će tražiti da im se svidite na Facebooku kako biste dobili najnovije preuzimanje. Osoblje iz TunnelGuru će vam poslati e-poštu na adresu koju ste unijeli i koja će sadržavati zaporku vašeg računa za prijavu na vaš račun. Imajte na umu da je to dug brojčani niz i to trebate kopirati i zalijepiti kad se prvi put prijavite na svoj račun. Jednom kada se prijavite na nadzornu ploču svog računa, možete generirati manju lozinku ako želite. Preporučujemo da napravite ono što ćete morati ručno unijeti u aplikaciju Troid VPN kako biste potvrdili svoj račun.

Troid VPN Android aplikacija

Montaža

Nakon što ste stvorili TunnelGuru račun, možete preuzeti i instalirati Troid VPN softver na svoj Android uređaj. Prvo odaberite “Besplatno preuzimanje” iz glavnog izbornika web mjesta.

Stranica za preuzimanje Aceess

Zatim dodirnite ikonu za Android. Time će se otvoriti stranica GooglePlay koja prikazuje sve aplikacije TunnelGuru Android.

Android aplikacije TunnelGuru na GooglePlayu

Ovdje odaberite onu koju želite otvoriti njezinu stranicu za instalaciju na GooglePlayu. Dodirnite gumb “Instalacija” kako biste instalirali aplikaciju na svoj Android uređaj. Morate pregledati i zatim dodirnuti gumb “Prihvati” za dopuštenja koja su aplikaciji potrebna prije nego što će se pokrenuti postupak instalacije. Nakon što aplikacija završi s instaliranjem, dodirnite gumb “Otvori” da biste je pokrenuli prvi put.

Instalacija Troid VPN-a

Droid VPN u akciji

Troid VPN aplikacija prvi će se put otvoriti s besplatnim korisničkim ID-om i zaporkom. Ako ste stvorili TunnelGuru račun i pretplatili se na uslugu, promijenite ih u korisničko ime i lozinku za svoj račun kako biste pristupili poslužiteljima premium mreža. Inače možete započeti sa svakodnevnom upotrebom 100MB VPN-a. Međutim, ovo će vam pružiti pristup besplatnim VPN poslužiteljima, a oglašavački će se oglasi pojaviti kad se spojite i isključite iz mreže ili napustite aplikaciju i otvorite Internet. Sljedeća slika prikazuje glavni zaslon, približno zaslon i napredni zaslon za Troid VPN Android aplikaciju.

Primijetite besplatni korisnički ID i zaporku. Jedan od besplatnih poslužitelja automatski se bira prilikom prve prijave kao i UDP protokol. Također ćete morati imati na umu da biste trebali koristiti Rport: 500 i Lport: 0 s UDP-om i to je ono što je odabrano po zadanom prilikom prve prijave. Međutim, ako se promijene za drugu vrstu veze, morat ćete je ručno promijeniti njih natrag. Te bi postavke trebale biti dobre za većinu vaših veza. Okvir Zapamti me je označen prema zadanim postavkama i trebali biste ga ostaviti na taj način osim ako ručno ne želite unijeti svoje vjerodajnice svaki put kada se prijavite na mrežu TunnelGuru. Doticanje strelice prema dolje pored vašeg trenutnog poslužitelja omogućit će vam odabir drugog.

Troid VPN nadzorna ploča i značajke

Oko zaslona pokazuje da Troid VPN podržava UDP, TCP i ICMP tunele. To možete promijeniti tako da dodirnete strelicu prema dolje pored trenutnog odabira protokola. Također vas obavještava gdje nabaviti VPN za DNS tunele i Windows klijent. Zaslon Advanced omogućuje vam odabir DNS poslužitelja koji će se koristiti za upite i postavljanje proxyja za vašu TCP vezu ako ga imate. Za upotrebu ICMP postavke morate imati ukorijenjen uređaj i pristup računu “Superuser”.

Kada imate poslužitelj koji želite povezati i odabrani protokol, jednostavno dodirnite gumb “Poveži”. Pri prvom povezivanju na TroidVPN mrežu morat ćete joj dopustiti postavljanje VPN-a. Zatim će vas strogo izvijestiti da su Torrent aplikacije zabranjene i upozoriti vas na posljedice njihove uporabe. Korištenje torrenta trajno će vam biti zabranjeno. Nakon što pristanete na to, bit ćete spojeni na VPN poslužitelj.

Prvi put priključen Troid VPN

Pogledajmo svakodnevno korištenje aplikacije Troid VPN Android. Kao što vidite, sada koristimo plaćeni Premium račun i unijeli smo svoje vjerodajnice za potvrdu kako bismo mogli koristiti premium poslužitelje. Odabrali smo poslužiteljski poziv “Premium-USA1”, koji je američki poslužitelj koji omogućuje povezivanje UDP-om i ICMP-om. Budući da koristimo UDP, Rport je postavljen na 500, a Lport 0, što označava slučajno. Jednostavno dodirnite gumb “Poveži” i nakon malo vremena vidjet ćete drugi zaslon.

Na ovom zaslonu su prikazani poslužitelj na koji ste povezani, vrijeme vaše sesije i širina pojasa koji ste koristili u ovoj sesiji. Da biste prekinuli vezu s trenutnog poslužitelja i povezali se s drugim, samo dodirnite gumb “Prekini vezu”. Aplikacija će vas zatražiti da prekinete vezu. Dodirnite “U redu” i vratit ćete se na zaslon nadzorne ploče gdje možete odabrati drugi poslužitelj na koji ćete se povezati.

Troid VPN u uporabi

Kao što vidite, aplikacija Troid VPN olakšava vam povezivanje s njihovom mrežom. Većina će korisnika samo koristiti prethodno postavljenu UPD postavku za svoje veze. Budući da je ovo zadana postavka, potrebno je samo nekoliko dodira za povezivanje ili prekid veze s odabranim poslužiteljem. Za one s više tehničkog iskustva imaju DNS i proxy postavke koje možete iskoristiti koristeći TCP protokol. Konačno za više avanture s korijenjenim uređajima, možete koristiti ICMP za tuneliranje internetskog prometa.

Troid VPN test brzine

Budući da Troid VPN usluga ima i besplatne i premium servere, odlučili smo vidjeti kako se uspoređuju u brzini s neupotrebljivom VPN. Ovo su rezultati pomoću mobilne aplikacije. Rezultati s lijeva na desno nisu VPN, premium VPN i besplatni VPN. Primijetit ćete da je njihov umjereni gubitak brzine zbog samog VPN-a. To je zbog troškova koji nastaju kodiranjem cjelokupnog internetskog prometa. Također možete vidjeti da je u našem slučaju gubitak brzine bio ozbiljniji za besplatnu VPN uslugu. To se obično događa prije svega velikim brojem korisnika na besplatnim VPN poslužiteljima i obično varira tijekom dana. Iz našeg prethodnog iskustva, takvi su rezultati očekivali.

Troid VPN test brzine

U kvantitativnijem obliku, naša brzina pala je s 29,53 Mbps na 21,74 Mbps prilikom korištenja Troid VPN poslužitelja. Ovo je smanjenje od oko 26,3 posto na poslužitelju u gradu Tucker, GA. Imajte na umu da je 21,74 Mbps i dalje dovoljno brzo za većinu vaših potreba za Internetom. Osim toga, dodatna privatnost i sigurnost pružit će vam duševni mir. Besplatni VPN poslužitelj smanjio je našu baznu ISP brzinu sa 29,53 Mbps na 6,82 Mbps. Ovo je pad od gotovo 80%. Ovo zajedno sa dnevnim ograničenjem od 100 MB pokazuje da možda nije najbolji izbor za Power VPN korisnike. Kao i uvijek, trebali biste dobiti najbolji VPN koji si možete priuštiti.

Troid VPN pregled: zaključci

Troid VPN besplatna je Android aplikacija koju pruža TunnelGuru i koja će omogućiti vaš mobilni uređaj da se poveže s njihovom mrežom. Omogućit će vam 100 MB besplatnog propusnog opsega po danu na VPN mreži. To će vam omogućiti da njihovu uslugu koristite u povremene svrhe, poput provjere e-pošte. TunnelGuru nudi i plaćenu premium VPN uslugu koja će vam omogućiti korištenje svih njihovih prilagođenih aplikacija (uključujući Troid VPN) i njihov Windows klijent bez ograničenja propusnosti. Omogućit će vam i pristup njihovim premium premium VPN poslužiteljima.

Troid VPN mreža sastoji se od poslužitelja na pet od sedam kontinenata: Sjeverna Amerika, Južna Amerika, Europa, Afrika i Azija. Imaju 1 Gbps poslužitelj u Brazilu, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Meksiku, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Sjedinjenim Državama, Singapuru, Južnoj Africi i Turskoj. Oni koriste vlastiti VPN koji koristi 128-bitnu enkripciju. Podrška je prvenstveno putem e-pošte. Također imaju prisutnost društvenih medija na Twitteru i Facebooku. Morate sami ispitati njihove TOS i pravila o privatnosti kako biste provjerili jesu li ti prihvatljivi.

Ono što nam se najviše svidjelo u usluzi:

 • Imaju prilagođeni softver za sustav Windows.
 • Tunnelguru ima aplikacije za Android uređaje.
 • Nude 100 MB dnevno besplatne VPN usluge.
 • Dodatna trodnevna garancija povrata novca nakon što se pretplatite na uslugu.
 • Višestruki načini za kupnju premium VPN pretplate koji uključuju kripto-valute poput Bitcoin.

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Dodajte vodiče za značajke njihovog Troid VPN-a i drugog prilagođenog softvera.
 • Veća propusnost za besplatne korisnike
 • Brži poslužitelji za besplatne korisnike
 • Dopustite više od jedne istodobne veze.
 • Dodajte još VPN lokacija.

Možete koristiti njihovu besplatnu uslugu kako biste testirali uslugu provjerite hoće li raditi za vaše uređaje. Uz to, nude 3-dnevnu garanciju povrata novca nakon što se prijavite na pretplaćenu pretplatu na njihovu premium uslugu. Dakle, samo napred i testirajte to. Ako mislite da može odgovarati vašim VPN potrebama, na njega se možete pretplatiti za 4,25 USD mjesečno.

Posjetite Troid VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me