5 VPN Terbaik untuk BlazBlue: Cross Tag Battle

BlazBlue: Cross Tag BattleBlazBlue: Cross Tag Battle (BBCTB) adalah permainan baru yang dibuat oleh Arc System Works. Ia akan diluncurkan pada PC, PS4, dan Nintendo Switch pada hari Selasa, 5 Jun 2018. BBCTB adalah pesawat tempur 2D yang menyatukan empat siri popular. Setelah mengasah kemahiran anda, anda boleh bertarung dalam talian melawan orang lain dalam pertempuran yang sengit. Lag dan ping tinggi boleh mengakibatkan kerugian kerana permainan ini berorientasikan kepantasan. Untuk mengatasi masalah ini, saya akan mengesyorkan VPN.


VPN terbaik untuk BlazBlue: Cross Tag Battle – Ringkasan

Berikut adalah senarai 5 perkhidmatan VPN teratas untuk BlazBlue.

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. Akses Internet Peribadi

VPN akan membolehkan anda menukar alamat IP anda ke alamat lain di lokasi yang disediakan. Sekiranya anda memilih IP yang hampir dengan putaran yang anda mainkan maka anda dapat mengurangkan ketinggalan, menurunkan ping, dan menyelesaikan pelbagai masalah sambungan. Manfaat tambahan dari VPN adalah hakikat bahawa ia melindungi dari serangan DDoS. Kerana bukan IP anda, mereka yang berusaha untuk melambatkan kelajuan anda akan lebih sukar untuk melakukannya.

Blazblue: Crosss Tag Battle adalah pejuang 2D yang mempunyai grafik yang menakjubkan. Ini juga merupakan persilangan antara empat siri: BlazBlue, Persona, Under Night In-Brirth, dan RWBY. BlazBlue adalah siri pertempuran berusia sepuluh tahun yang mempunyai pangkalan peminat yang kuat hingga hari ini. Persona adalah permainan gaya RPG hebat yang telah wujud lebih dari dua puluh tahun. Under Night In-Birth adalah siri terbaru buatan French Bread yang telah mendapat populariti. RWBY adalah rancangan terkenal yang dibuat oleh Rooster Teeth. Ini telah menjadi fandom besar dan ini akan menjadi salah satu permainan pertarungan pertama yang pernah dimasukkan dalam siri ini. Karakter dan siri dari mana ia termasuk:

 • BlazBlue – Ragna, Jin, Rachel, Hazarna, Noel, Azrael, Tager, Makoto, NU, Es, Platinum (DLC), Jubei (DLC), Hakumen (DLC)
 • Persona – Yu, Chei, Yukiko, Kanji (DLC), Aegis (DLC), Naoto (DLC)
 • Kelahiran Di Bawah Malam – Hyde, Linne, Waldstein, Gordeau, Orie (DLC), Carmine (DLC), Vatista (DLC)
 • RWBY – Ruby, Weiss, Blake (DLC), Yang (DLC)

BBCTB mempunyai pelbagai mod yang berbeza untuk dimainkan. Di luar talian anda mempunyai beberapa pilihan. Episod adalah mod cerita pemain tunggal. Taktik adalah mod pertempuran di mana anda memperoleh kemahiran baru. Survival melihat sejauh mana anda boleh mencapai kejayaan ketika pencabar muncul satu demi satu. Latihan menolong anda menjalankan kawalan. Galeri membolehkan anda melihat karya seni dan filem. Akhirnya, Replay Theatre membolehkan anda melihat perlawanan yang telah anda rakam.

Pilihan dalam talian adalah mod VS, yang juga dapat dimainkan di luar talian berbanding CPU. Ini meletakkan anda menentang pemain lain dalam satu lawan satu, masing-masing mempunyai dua watak. Anda mesti mengasah kemahiran anda untuk menaklukkan lawan. Untuk memilih mod permainan, anda akan dimasukkan ke lobi. Anda dapat menukar pemain lobi anda bersama dengan perkara lain di luar pertempuran. Casual Lobby adalah tempat penyesuaian dan pemilihan permainan terdapat di dalam dan luar talian.

Sekali lagi saya mencadangkan VPN untuk bermain BBTBC. Ini akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan terpilih. VPN juga dapat menurunkan waktu ping dan mengurangkan lag. Ini akan melindungi anda dari serangan DDoS juga. Anda juga boleh mengharapkannya untuk membantu anda mengelakkan sekatan geografi dan tembok api di sekolah atau tempat kerja. Berikut adalah cadangan saya untuk VPN terbaik untuk BlazBlue: Cross Tag Battle.

1. ExpressVPN

ExpressVPNBerpusat di: Pulau British Virgin | Bilangan pelayan: 3.000 orang+ | Lokasi pelayan: 160 | Sambungan serentak: 3

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke kota, tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Untuk mencari yang tertentu, anda ingin memilih tab “Semua”, buka Amerika Utara, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA. Sekali lagi, kami menguji pelayan di NYC, Chicago, dan LA. Seperti yang anda lihat, ExpressVPN menunjukkan prestasi yang cukup baik.

Ujian kelajuan ExpressVPN US

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. IPVanish

IPVanishBerpusat di: Amerika Syarikat | Bilangan pelayan: 1,100+ | Lokasi pelayan: 89 | Sambungan serentak: 10

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 58.49 ($ 4.87 sebulan)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi banyak perkhidmatan VPN teratas, dan itu termasuk IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada banyak penyedia VPN. Itulah sebabnya kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan utama kami untuk permainan.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau bahkan lebih spesifik dengan memilih pelayan individu.

IPVanish mengehoskan beberapa pelayan di beberapa lokasi Amerika dan anda boleh memilih untuk menyambung ke salah satu dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya lemah-a01.ipvanish.com untuk Los Angeles dan nyc-a01.ipvanish.com untuk New York. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di New York, Chicago, dan Los Angels dan mendapati kelajuannya sangat cepat di setiap bandar.

Ujian kelajuan IPVanish US

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

3. CyberGhost

CyberGhostBerpusat di: Romania | Bilangan pelayan: 3,000+ | Lokasi pelayan: 80 | Sambungan serentak: 7

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 99 ($ ​​2.75 sebulan)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Sekali lagi kami menyambung ke pelayan VPN yang terletak di New York City, Chicago, dan Los Angeles untuk menguji rangkaian CyberGhost. Seperti yang anda lihat di bawah, prestasi adalah pantas di ketiga-tiga bandar. Ini adalah salah satu sebab kami mengesyorkan perkhidmatan VPN untuk pelbagai tujuan.

Ujian kelajuan CyberGhost AS

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lawati CyberGhost

4. NordVPN

NordVPNBerpusat di: Panama | Bilangan pelayan: 5,000+ | Lokasi pelayan: 78 | Sambungan serentak: 6

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 107.55 ($ 2.99 sebulan)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Kami menguji prestasi pelayan di New York, Chicago, dan Los Angels. Seperti yang anda lihat pada gambar di bawah, jumlahnya bagus. Anda seharusnya tidak mempunyai masalah untuk melakukan apa sahaja yang anda mahu lakukan semasa bersambung ke NordVPN.

Ujian kelajuan NordVPN AS

Kami mengesyorkan anda memilih bandar yang paling dekat dengan anda. Malangnya NordVPN tidak menyenaraikan nama bandar dalam pelanggan mereka. Walau bagaimanapun, mereka cukup baik untuk memberikan senarai untuk dikongsi dengan pembaca kami. Anda ingin menyambung ke salah satu nombor pelayan berikut:

 • Bandaraya New York, NY – # 20, 24, 327-330, 373-376, 413-414, 435-438, 475-478, 657-664, 722-729, 801-808, 844-847, 916-919;
 • Chicago, IL – # 80, 82, 108-111, 137-140, 166-169, 195-198, 224-227, 253-256, 282-285, 311-314, 365-368, 645-656, 718-721, 734-745, 754-757, 777-780, 781-784, 789-792;
 • Los Angeles, CA – # 318-320, 326, 357-360, 459-466, 483-490, 538-541, 554-557, 621-628, 714-717, 746-753;

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

5. Akses Internet Peribadi

Akses Internet PeribadiBerpusat di: Amerika Syarikat | Bilangan pelayan: 3,000+ | Lokasi pelayan: 53 | Sambungan serentak: 5

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 59.95 ($ 2.50 sebulan)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara. Sebaik sahaja anda memilih lokasi, anda boleh berhubung dengan mudah ke lokasi di Los Angeles.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Kami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah perkhidmatan ini. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat di bawah, rangkaian PIA cukup pantas di lokasi utama di seluruh Amerika Syarikat.

Ujian kelajuan PIA US

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari hanya $ 2,50 sebulan.

Lawati Akses Internet Peribadi

BlazBlue: Cross Tag Battle adalah pejuang 2D baru yang cantik. Ini adalah persilangan antara empat siri popular. Permainan ini mempunyai pelbagai mod, watak, dan pilihan penyesuaian. Seiring dengan ini pembangun masih menambah lagi. BBCTB akan keluar pada PC, PS4, dan Switch. BlazBlue: Cross Tag Battle adalah permainan yang saya pasti anda dan rakan anda akan nikmati.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map