Dragon Ball FighterZDragon Ball FighterZ (DBFZ) adalah permainan pertempuran terbaik yang diterbitkan oleh Bandai Namco Entertainment. DBFZ menyatukan watak yang paling kuat untuk melawannya. Permainan ini sangat pantas dan penuh aksi. Ia juga merupakan salah satu pejuang yang paling hebat. Dragon Ball FighterZ memang mempunyai beberapa masalah pelayan seperti menjatuhkan pemain, ketinggalan, dan jodoh boleh menjadi proses yang panjang. Untuk membantu menyelesaikan masalah ini, saya akan mengesyorkan VPN. VPN yang baik akan membantu menukar alamat IP anda ke IP lain yang berkaitan dengan lokasi pelayan pilihan anda. Sekiranya anda memilih yang berdekatan dengan pelayan yang sedang anda mainkan, maka anda boleh mengurangkan kelewatan dan meningkatkan hubungan. Pemain profesional juga akan menyukai perlindungan tambahan yang disediakan oleh VPN.

VPN Terbaik untuk Dragon Ball FighterZ – Ringkasan

Berikut adalah senarai 5 perkhidmatan VPN teratas untuk DBFZ kami.

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. CyberGhost
  4. NordVPN
  5. Akses Internet Peribadi

Saya ingin mengambil masa sebentar untuk membincangkan isu sekatan wilayah. Dragon Ball FighterZ, seperti permainan lain, menyekat kawasan tertentu daripada bermain. Dalam kes DBFZ, ia disekat di India. VPN akan membantu anda melepasi sekatan ini. Oleh kerana bukan permainan anda yang dapat dilihat oleh permainan, anda boleh melepasi sekatan geografi yang telah ditetapkan.

Dragon Ball FighterZ adalah permainan tempur jarak dekat yang menarik. Ia mempunyai empat jenis serangan: jarak, ringan, sederhana, dan berat. Serangan berkisar berbeza untuk setiap watak dan biasanya serangan ringan yang tidak banyak merosakkan. Serangan ringan cepat, tetapi kurang merosakkan. Serangan berat perlahan, tetapi kuat. Serangan sederhana berada di tengah-tengah dua kategori pukulan dengan kekuatan lebih daripada serangan ringan dan lebih pantas daripada serangan berat. Tanda ini juga merupakan tanda hubung yang memungkinkan anda melaju ke arah lawan. Ini membolehkan anda memendekkan jurang. Dragon Rush juga ada dalam permainan dan ia membolehkan anda mengetuk lawan di udara atau memaksa orang lain menukar watak. Semua serangan ini akan menambah Ki Gauge anda. Apabila bar mencapai tahap yang anda perlukan, anda boleh melakukan serangan khas eksklusif watak yang berbeza dan menggunakan Penghantaran Segera.

Permainan ini merangkumi banyak watak dari sejarah panjang Dragon Ball Z. Setiap watak mempunyai set bergerak sendiri dan tema muzik yang unik. Terdapat juga banyak serangan meriam yang digunakan oleh watak-watak sebagai gerakan dan bantuan khas mereka. Anda juga boleh mendapatkan Kemasan Drama meriam sebenar dan terbalik. Watak-watak yang ada dalam permainan ini merangkumi: Tien, Yamcha, Gohan (Dewasa), Krillin, Goku (Super Saiyan), Frieza, Android 18, Kid Buu, Kapten Ginyu, Nappa, Bardock, Goku (SSGSS), Batang, Vegeta (Super Saiyan), Beerus, Sel, Android 16, Vegeta (SSGSS), Broly, Vegito (SSGSS), Gotenks, Piccolo, Goku Zamasu (Fused).

Terdapat banyak mod permainan yang berbeza di DBFZ. Arked, Pertempuran Tempatan, Latihan, dan Kisah semuanya boleh dimainkan di luar talian. Pertandingan Arena, Peringkat, Kasual, Pesta, dan Gelanggang dimainkan dalam talian. Permainan itu sendiri hampir sama. Ia sama ada 1v1 menggunakan 3 watak setiap satu atau 3v3 menggunakan 1 watak masing-masing.

1. ExpressVPN

ExpressVPNBerpusat di: Pulau British Virgin | Bilangan pelayan: 3.000 orang+ | Lokasi pelayan: 160 | Sambungan serentak: 3

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke kota, tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Untuk mencari yang tertentu, anda ingin memilih tab “Semua”, buka Amerika Utara, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA. Sekali lagi, kami menguji pelayan di NYC, Chicago, dan LA. Seperti yang anda lihat, ketiga-tiga lokasi pelayan menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kami.

Ujian kelajuan ExpressVPN US

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. IPVanish

IPVanishBerpusat di: Amerika Syarikat | Bilangan pelayan: 1,100+ | Lokasi pelayan: 89 | Sambungan serentak: 10

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 58.49 ($ 4.87 sebulan)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi banyak perkhidmatan VPN teratas, dan itu termasuk IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada banyak penyedia VPN lain. Itulah sebabnya kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan utama untuk permainan.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau bahkan lebih spesifik dengan memilih pelayan individu.

IPVanish mengehoskan beberapa pelayan di beberapa lokasi Amerika dan anda boleh memilih untuk menyambung ke salah satu dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya lemah-a01.ipvanish.com untuk Los Angeles dan nyc-a01.ipvanish.com untuk New York. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di New York, Chicago, dan Los Angels dan mendapati kelajuannya sangat cepat di setiap bandar.

Ujian kelajuan IPVanish US

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

3. CyberGhost

CyberGhostBerpusat di: Romania | Bilangan pelayan: 3,000+ | Lokasi pelayan: 80 | Sambungan serentak: 7

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 99 ($ ​​2.75 sebulan)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Sekali lagi kami menyambung ke pelayan VPN yang terletak di New York City, Chicago, dan Los Angeles untuk menguji rangkaian CyberGhost. Seperti yang anda lihat di bawah, prestasi adalah pantas di ketiga-tiga bandar. Ini adalah salah satu sebab kami mengesyorkan perkhidmatan VPN untuk pelbagai tujuan.

Ujian kelajuan CyberGhost AS

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lawati CyberGhost

5. NordVPN

NordVPNBerpusat di: Panama | Bilangan pelayan: 5,000+ | Lokasi pelayan: 78 | Sambungan serentak: 6

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 107.55 ($ 2.99 sebulan)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Kami menguji prestasi pelayan di New York, Chicago, dan Los Angels. Seperti yang anda lihat pada gambar di bawah, jumlahnya bagus. Anda seharusnya tidak mempunyai masalah untuk melakukan apa sahaja yang anda mahu lakukan semasa bersambung ke NordVPN.

Ujian kelajuan NordVPN AS

Kami mengesyorkan anda memilih bandar yang paling dekat dengan anda. Malangnya NordVPN tidak menyenaraikan nama bandar dalam pelanggan mereka. Walau bagaimanapun, mereka cukup baik untuk memberikan senarai untuk dikongsi dengan pembaca kami. Anda ingin menyambung ke salah satu nombor pelayan berikut:

  • Bandaraya New York, NY – # 20, 24, 327-330, 373-376, 413-414, 435-438, 475-478, 657-664, 722-729, 801-808, 844-847, 916-919;
  • Chicago, IL – # 80, 82, 108-111, 137-140, 166-169, 195-198, 224-227, 253-256, 282-285, 311-314, 365-368, 645-656, 718-721, 734-745, 754-757, 777-780, 781-784, 789-792;
  • Los Angeles, CA – # 318-320, 326, 357-360, 459-466, 483-490, 538-541, 554-557, 621-628, 714-717, 746-753;

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

5. Akses Internet Peribadi

Akses Internet PeribadiBerpusat di: Amerika Syarikat | Bilangan pelayan: 3,000+ | Lokasi pelayan: 53 | Sambungan serentak: 5

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 59.95 ($ 2.50 sebulan)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara. Sebaik sahaja anda memilih lokasi, anda boleh berhubung dengan mudah ke lokasi di Los Angeles.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Kami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah perkhidmatan ini. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat di bawah, rangkaian PIA cukup pantas di lokasi utama di seluruh Amerika Syarikat.

Ujian kelajuan PIA US

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari hanya $ 2,50 sebulan.

Lawati Akses Internet Peribadi

Dragon Ball Fighterz adalah permainan pertempuran 2D yang sangat baik berdasarkan siri Dragon Ball. DBFZ mempunyai banyak watak serangan meriam. Mod dalam talian permainan sangat menyeronokkan dan pemain yang anda lawan sukar. Dragon Ball FighterZ ada di PC, Xbox One, dan PS4 dan saya pasti anda akan seronok bermain di mana-mana platform.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me