H1Z1 Battle RoyaleH1Z1 adalah salah satu permainan Battle Royal pertama. Baru-baru ini ia dilancarkan di PS4 secara percuma. Ia sudah mempunyai versi PC di Steam dan pelepasan Xbox One akan datang. H1Z1 telah mengumpulkan banyak pengikut dan sebagai akibatnya pelayan menghadapi kesulitan dengan ketinggalan, masa muat yang lama, dan sambungan yang buruk. Untuk membantu menyelesaikan masalah ini, saya akan mengesyorkan VPN. Apabila anda menyambung ke pelayan VPN, ia akan memberikan anda alamat IP di wilayah tersebut. Sekiranya anda memilih lokasi yang berdekatan dengan pelayan yang anda mainkan, anda dapat mengurangkan kelewatan, memperbaiki masa ping, dan menangani banyak masalah sambungan. Oleh kerana bukan IP anda, anda juga mendapat perlindungan dari serangan DDoS. Ini membantu memastikan permainan cepat dan selamat untuk kedua-dua pemain kasual dan profesional.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

H1Z1 mempunyai tiga mod permainan utama pada PS4. Ia mempunyai solo, duo, dan kumpulan lima. Masing-masing bermain sama. Secara solo anda menentang 100 pemain yang cuba menjadi yang terakhir bertahan. Dalam duo dan lima tahun anda bersama pasukan tetapi matlamatnya sama. Perhatikan bahawa anda boleh bermain duo dan lima orang sahaja kerana permainan ini akan menambah anda dengan pemain lain atau membiarkan anda bermain dengan kurang ahli dalam pasukan anda. Sekiranya anda tidak dapat berhubung dengan permainan yang sama dengan rakan anda, saya cadangkan untuk memulakan semula aplikasinya. Setiap kali saya melakukan ini, ia akan memperbaiki pepijat.

Sebaik sahaja anda memulakan permainan, anda akan dapat terjun payung ke lokasi. Anda akan ditempatkan di lokasi secara rawak di peta, tetapi akan bersama pasukan anda. Saya telah mengetahui bahawa di konsol cara terjun payung terjun paling cepat adalah ke samping. Anda akan bergerak lebih pantas dan tepat. Apabila anda jatuh ke tanah, anda pasti ingin mencari peralatan. Angkat baju besi, pek kesihatan, topi keledar, beg galas, dan senjata. Raih seberapa banyak yang anda boleh untuk membantu sepanjang perjalanan. Kelangkaan peralatan mengikut urutan ini: putih, hijau, ungu, emas, dengan emas paling jarang. Kaedah terbaik untuk mencari titisan hijau adalah di peti ketenteraan. Apabila anda dekat dengan anda, anda akan mendapat gangguan radio. Mengenai barang-barang ungu dan emas, anda boleh mendapatkan sebahagian besar dari barang-barang yang mengalami penurunan harga yang sangat diperjuangkan menjelang akhir pertandingan. Titisan ungu akan didahulukan dan lebih banyak. Kejatuhan emas sukar didapat dan hanya menyertakan satu barang emas bersama dengan beberapa barang berwarna ungu.

Melihat bahawa anda perlu melakukan perjalanan dengan cepat di sekitar peta besar, permainan ini mempunyai kenderaan. Anda boleh menemui kereta ATV, Jeep, trak, dan kereta polis. ATV sangat cepat, tetapi tidak memberikan perlindungan. Jeep lebih pantas, tetapi lebih senang dibalik. Mereka juga sukar untuk ditembak. Lori perlahan, tetapi sukar untuk ditolak dan senang ditembak. Kereta polis sangat laju, sukar diterbangkan, dan dilindungi dengan baik. Semua kereta mempunyai dorongan nitro untuk keadaan kecemasan. Satu-satunya bahagian bawah kenderaan ialah anda tidak dapat sembuh semasa kereta dalam keadaan bergerak.

Untuk menjadikan permainan lebih cepat lingkaran gas beracun perlahan-lahan mengurangkan kawasan yang dapat dimainkan dalam permainan. Salah satu sebab utama kereta dalam permainan adalah untuk mengelakkan petrol. Anda perlu menggunakan kenderaan anda untuk terus berada dalam lingkaran dan memberi perlindungan dalam pertempuran anjing. Pastikan anda menjauh dari kenderaan anda jika terbakar kerana cenderung meletup dengan mudah. Salah satu strategi untuk mendapatkan kereta yang berjaya bagi saya adalah mencuri satu pasukan lain. Ini cukup mudah. Sebilangan besar pemain suka keluar dan menembak. Ini tidak meninggalkan sesiapa di dalam kenderaan. Yang perlu anda lakukan ialah berlari ke arah kereta mereka dan mengambilnya semasa mereka menembak. Anda juga akan menginginkannya jika anda tidak mengalami banyak kerosakan. Ini telah berfungsi berkali-kali untuk pasukan saya dan selalunya merupakan kaedah yang baik untuk menghilangkan pasukan sambil tidak mengalami banyak kerosakan.

H1Z1 menawarkan permainan yang hebat. Ia mempunyai banyak ciri yang membezakannya daripada permainan genre lain. Anda boleh mengharapkan beberapa masalah teknikal kerana H1Z1 sangat baru di konsol. Ia mempunyai masalah dengan penyambungan, ketinggalan, dan masa muat, tetapi semuanya dapat diperbaiki. Permainan ini masih dalam versi beta dan pasti akan bertambah baik dari masa ke masa. H1Z1 adalah permainan percuma yang saya pasti anda dan rakan anda akan seronok bermain.

Sekali lagi saya cadangkan menggunakan VPN untuk bermain H1Z1. VPN akan memberikan anda alamat IP dari lokasi pelayan pilihan anda. Ia juga akan meningkatkan lag, menurunkan ping dan melindungi anda dari serangan DDoS. VPN dapat membantu anda mengelakkan sekatan geografi dan firewall di sekolah atau tempat kerja.

Mari kita masuk dan lihat VPN terbaik untuk H1Z1.

1. VPN terbaik untuk H1Z1: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk H1Z1: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk H1Z1: PIA

Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk H1Z1: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN terbaik untuk H1Z1: IPVanish

IPVanish

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

H1Z1 Battle Royale adalah permainan yang popular untuk PS4 dan PC. Ia akan dikeluarkan untuk Xbox One dalam beberapa bulan akan datang. H1Z1 percuma untuk dimainkan dan salah satu yang pertama dari genrenya. Terdapat tiga mod permainan untuk dimainkan, dan lebih banyak kandungan selalu berfungsi. H1Z1 adalah permainan yang menyeronokkan untuk bermain sendiri atau bersama rakan. Pastikan menggunakan VPN untuk melindungi privasi anda dan mengurangkan ketinggalan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me