Tom Clancy Rainbow SixTom Clancy’s Rainbow Six Siege adalah penembak yang sangat popular dalam siri ini. Ia boleh didapati di PC, PS4, dan Xbox One. Rainbow Six Siege sangat kompetitif dan musim terbaru bermula pada 7 Jun 2023. Dengan persaingan baru yang semakin banyak, lebih banyak orang yang mungkin akan bermain. Oleh kerana itu, lebih banyak kejadian sambungan lambat dan lambat dapat berlaku. Untuk membantu menyelesaikan masalah ini, saya cadangkan VPN. VPN membolehkan anda menukar alamat IP anda ke IP lain di lokasi pilihan anda. Sekiranya anda menghampiri pelayan yang anda mainkan, anda boleh mengurangkan kelewatan dan meningkatkan hubungan. Oleh kerana bukan IP anda, VPN juga melindungi pengguna dari serangan DDoS. VPN akan membantu seseorang melewati firewall di tempat kerja atau sekolah dan sekatan geografi yang menyekat permainan.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege adalah penembak yang sangat kompleks dan kompetitif. Ia mempunyai banyak mod permainan. Situasi adalah mod latihan luar talian. Santai adalah mod dalam talian di mana sesiapa sahaja boleh bermain. Permainan adalah 5v5 dan terbaik dari lima. Dalam Kasual terdapat tiga jenis permainan yang boleh dimainkan. Bom, yang merupakan kegemaran peribadi saya, meletakkan pasukan antara satu sama lain. Penyerang boleh menang dengan menyingkirkan pasukan lain atau dengan menanam dan melindungi pasukan penyekat dalam objektif. Pemain pertahanan menang dengan menyingkirkan pasukan lain, menghalang pasukan lain daripada menanam, atau memecahkan pemain lawan. Penyanderaan serupa, tetapi penyerang berusaha untuk mengambil tebusan dari para pembela. Cara untuk menang adalah dengan membunuh pasukan lain atau memenuhi syarat pasukan mencuri atau melindungi tebusan. Jangan bunuh sandera atau ini akan mengakibatkan kekalahan segera bagi pasukan anda. Mod permainan terakhir adalah Kawasan Selamat. Penyerang cuba mencuri objektif dengan berdiri di dalamnya, sementara para pembela berusaha melindunginya. Permainan boleh dimenangi dengan membunuh pasukan lain atau dengan menangkap / melindungi objektif. Padanan khusus juga tersedia, tetapi anda mesti berada di tingkat 5 untuk turut serta. Mereka boleh lebih diperibadikan dan tidak mempunyai sekatan yang terdapat dalam mod lain.

Mod utama yang lain adalah Peringkat. Ini dikhaskan untuk sesiapa sahaja yang berumur 20 tahun ke atas. Ia juga sangat kompetitif dengan keluk pembelajaran yang tinggi. Orang yang bermain ini biasanya lebih berpengalaman dan tahu permainannya dengan sangat baik. Ia berkongsi mod permainan yang sama dengan Casual, tetapi ia juga dilengkapi dengan peraturan khas yang lain. Pasukan mesti menang dengan dua pusingan dan permainan akan berterusan selama-lamanya sehingga jalan buntu rosak. Jumlah pusingan minimum yang diperlukan untuk menang adalah 4. Ia juga mempunyai lebih sedikit peta yang tersedia berbanding Casual dan lebih sedikit masa yang tersedia untuk setiap pusingan. Rainbow Six Siege mempunyai sistem ranking. Ini mengikut urutan Tembaga, Gangsa, Perak, Emas, Platinum, dan Berlian.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege mempunyai banyak pengendali untuk bermain sebagai. Permainan ini kini mempunyai 41 pengendali dengan kebolehan unik dan gaya bermain untuk dipertanggungjawabkan. Terdapat 20 pemain pertahanan, 20 penyerang, dan satu pengendali yang dapat dimainkan pada kedua-duanya. Recruit adalah satu-satunya pengendali yang boleh dimainkan oleh pelbagai orang pada masa yang sama. Setiap pengendali dapat disesuaikan melalui kulit, senjata, dan aksesori lain yang berbeza. Mereka dapat dibuka kuncinya dengan menggunakan Terkenal, tetapi juga dapat dibeli.

  VPN terbaik untuk AT&T WatchTV

Saya sekali lagi ingin mengesyorkan VPN untuk Rainbow Six. VPN membolehkan anda menukar IP anda ke IP lain di lokasi pelayan yang disediakan. Sekiranya anda memilih yang dekat dengan tempat pelayan permainan, anda berpotensi meningkatkan kelajuan dan kelajuan sambungan. Pemain elit juga akan diberi manfaat perlindungan dari serangan DDoS. VPN juga akan membantu anda mengatasi sekatan geografi atau firewall yang menghalang anda daripada bermain permainan di sekolah atau tempat kerja.

Mari masuk dan lihat VPN terbaik untuk Rainbow Six Siege.

1. VPN Terbaik untuk Pelangi Enam: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

  VPN Terbaik untuk Conan Exiles

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik untuk Pelangi Enam: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Pelangi Enam: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Kami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah perkhidmatan ini. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat di bawah, rangkaian PIA cukup pantas di lokasi utama di seluruh Amerika Syarikat.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Rainbow Six: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

  VPN terbaik untuk Muzik QQ

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Pelangi Enam: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege adalah penembak dalam talian yang kuat. Permainan ini kompetitif dan sangat strategik. Setiap keputusan yang anda buat sangat penting kerana boleh menjadi perbezaan antara kekalahan atau kemenangan. Rainbow Six Siege menawarkan banyak watak, peta, penyesuaian, dan mod. Para pemaju akan keluar dengan operator baru secara berterusan. Rainbow Six Siege adalah penembak menarik yang saya pasti anda dan rakan anda sukai.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me