VPN terbaik dengan Kill Switch

VPN Kill SwitchKami sangat gembira melihat semakin banyak perkhidmatan VPN yang menawarkan ciri privasi lanjutan. Salah satu ciri terpenting yang dapat mereka tawarkan kepada banyak pengguna adalah pertukaran suis VPN. Anda juga akan melihatnya disebut sebagai suis membunuh Internet. Ideanya adalah untuk mematikan sambungan dalam talian anda bila-bila masa VPN jatuh. Beberapa akan membiarkan anda menetapkan aplikasi tertentu sementara yang lain menyekat komunikasi Internet anda bersama-sama sehingga VPN menyambung semula. Berikut adalah senarai VPN terbaik kami dengan ciri kill kill.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112Kotak pilihanKotak pilihan
4IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan
5Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA52Kotak pilihanKotak pilihan

Anda juga akan mendapati bahawa sebilangan syarikat yang mempunyai ciri suis pembunuh VPN juga tidak mempunyai dasar tanpa log. Suis membunuh dan komitmen untuk tidak mencatat aktiviti pengguna di rangkaian mereka adalah tanda kuat bahawa penyedia memandang serius privasi anda. Mari kita lihat sebentar beberapa perkhidmatan VPN yang mempunyai ciri suis membunuh VPN. Kemudian kami akan menghuraikan fungsi untuk setiap penyedia beserta perincian mengenai dasar pembalakan mereka kerana saya fikir banyak pengguna VPN menginginkan tahap privasi setinggi mungkin.

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah melihat VPN terbaik dengan suis kill:

1. VPN terbaik dengan Kill Switch: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN adalah salah satu penyedia VPN yang terkenal di dunia. Mereka serius mengenai privasi pengguna dan telah mengambil beberapa langkah untuk memastikan privasi pengguna menjadi keutamaan. Sebagai permulaan, ExpressVPN tidak menyimpan log aktiviti. Penggunaan ahli di rangkaian mereka tidak dijejaki. Mereka mengambil langkah lebih jauh dengan memasukkan enkripsi yang kuat dan ciri canggih seperti Network Lock untuk melindungi privasi anda bila-bila masa sambungan terputus.

Kunci rangkaian ExpressVPN

Berikut ini adalah lebih dekat pada tetapan Kunci Rangkaian ExpressVPN (kill switch) pada tab Umum klien VPN Windows mereka. Di sinilah anda dapat menetapkan ciri untuk menghentikan sistem anda berkomunikasi jika sambungan VPN terputus.

Kunci rangkaian diaktifkan secara lalai sehingga anda tidak perlu melakukan apa-apa untuk memanfaatkan fitur ini. Seperti yang ditunjukkan dalam gambar di atas Rangkaian Kunci “memastikan lalu lintas internet anda melalui terowong selamat ExpressVPN dan menghentikan semua lalu lintas jika ExpressVPN terputus tanpa disangka”. Kami telah menguji ciri suis membunuh dan berfungsi dengan baik. Anda juga dapat mengatur fitur kunci rangkaian di aplikasi ExpressVPN Mac, Linux, dan penghala.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik dengan Kill Switch: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Suis membunuh Internet NordVPN

NordVPN telah mengembangkan ciri suis membunuh Internet dan kini menyokong dalam aplikasi khusus mereka untuk Windows dan Mac. Mereka juga memiliki sakelar pembunuh aplikasi yang akan memungkinkan Anda memilih aplikasi mana yang mematikan sambungan jika VPN jatuh.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik dengan Kill Switch: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Suis kill automatik CyberGhost

CyberGhost termasuk suis kill automatik pada kedua-dua klien Windows dan Mac mereka. Anda akan menemui ciri yang disenaraikan di bawah tetapan. Aktifkan untuk menyekat lalu lintas Internet secara automatik apabila masalah sambungan VPN dikesan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik dengan Kill Switch: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

IPVanish adalah perkhidmatan VPN tertinggi di laman web kami kerana beberapa sebab. Seiring dengan jaringan tercepat, IPVanish juga memiliki komitmen terhadap privasi pengguna. Mereka bermula dengan tidak mencatat aktiviti pengguna di rangkaian mereka. Mereka mengambil langkah lebih jauh dengan menawarkan suis kill VPN untuk Windows dan Mac OS X. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang menawarkan ciri untuk pengguna Mac.

Suis membunuh IPVanish VPN

Mari lihat halaman tetapan sambungan IPVanish klien VPN mereka. Di sinilah anda dapat mengatur fitur untuk membunuh rangkaian anda jika sambungan VPN terputus.

Seperti yang anda lihat di atas, IPVanish juga mempunyai ciri untuk menukar alamat IP anda secara berkala. Anda boleh menetapkan klien untuk menukar alamat IP anda pada selang waktu yang ditetapkan. Anda juga boleh menetapkan pada nombor port alternatif dan menggunakan TCP dan bukannya UDP. Walaupun saya mengesyorkan tetap menggunakan sambungan OpenVPN (UDP) untuk prestasi terbaik.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

5. VPN terbaik dengan Kill Switch: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 65%)

Kami akan menamatkan senarai kami dengan Akses Internet Peribadi. Lebih dikenali sebagai PIA, syarikat ini terkenal dengan komitmen mereka terhadap privasi pengguna. Mereka adalah orang pertama yang menawarkan ciri suis membunuh VPN dan menyokongnya pada kedua-dua sistem operasi Windows dan Mac. Berikut adalah beberapa maklumat lanjut secara langsung dari PIA:

The suis kill internet mengaktifkan perlindungan sambungan VPN. Sekiranya anda memutuskan sambungan dari VPN, akses internet anda akan berhenti berfungsi. Ia akan mengaktifkan semula akses internet yang normal apabila anda mematikan mod kill kill atau keluar dari aplikasi.

Pengguna yang mungkin disambungkan ke dua sambungan secara serentak (mis .: berwayar dan tanpa wayar) tidak boleh menggunakan ciri ini, kerana hanya akan menghentikan 1 jenis sambungan aktif.

Suis kill PIA VPN

PIA tidak berhenti di situ kerana mereka mempunyai dasar tanpa log yang ketat dan beberapa ciri yang lebih maju untuk membantu melindungi privasi anda. Mari lihat halaman tetapan pelanggan mereka. Seperti yang anda lihat Akses Internet Peribadi juga menawarkan perlindungan kebocoran DNS untuk membantu mencegah kebocoran pertanyaan DNS anda semasa menggunakan VPN mereka. Mereka juga memiliki layar pengaturan “Enkripsi” yang akan memungkinkan Anda mengatur enkripsi data, pengesahan data, dan metode jabat tangan yang digunakan untuk menghubungkan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari hanya $ 2,50 sebulan.

Lawati Akses Internet Peribadi

Anda boleh membaca senarai kami di VPN teratas 10 perkhidmatan untuk lebih banyak pilihan tetapi saya sangat mengesyorkan perkhidmatan yang disenaraikan di atas untuk mereka yang mahukan ciri keselamatan tambahan. Kami memilihnya daripada perkhidmatan VPN terkemuka lain berdasarkan privasi (dasar tanpa log dan enkripsi), ciri suis membunuh VPN, sokongan untuk perkongsian P2P / fail, ketersediaan lokasi pelayan di lokasi utama, prestasi, kebolehpercayaan dan harga. Kami juga mencari perkhidmatan dengan sebilangan pelayan dan banyak dengan lebar jalur. Anda memerlukan penyedia VPN yang boleh dipercayai untuk melindungi privasi dalam talian anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map