PengawasanPerikatan 14 Mata meningkatkan jumlah pengawasan global. Apa yang dilakukannya ialah berkongsi maklumat antara 14 negara yang berbeza. Sekiranya anda berada di salah satu negara tersebut, anda dapat berkongsi maklumat anda dengan 14 daripadanya. Sudah tentu ada negara dengan perjanjian yang lebih baik dari pelbagai aspek. Itulah sebabnya anda ingin menggunakan VPN yang terletak di luar 14 negara dalam pakatan tersebut. Kita dapat menerangkannya lebih dalam sekejap. Walaupun begitu, sila lihat VPN terbaik di luar negara 14 mata.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112Kotak pilihanKotak pilihan
4Surfshark$ 1.99Surfshark68Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
5PureVPN$ 2.88Lebih selamatVPN180Kotak pilihanKotak pilihan

Perikatan 14 mata bukanlah perkara baru. Sebenarnya, asal-usulnya bermula sejak beberapa tahun. Masalahnya timbul sekiranya syarikat VPN anda berada di salah satu negara dengan 14 mata. Negara-negara tersebut termasuk AS, UK, Australia, NZ, Kanada, Denmark, Perancis, Belanda, Norway, Jerman, Belguim, Itali, Sweden, dan Sepanyol. Sekiranya syarikat VPN anda berada di salah satu negara tersebut, anda mungkin juga akan berkongsi maklumat anda dengan 14 daripadanya. Itulah sebabnya mengapa anda ingin menggunakan VPN untuk melindungi privasi anda. Apabila anda melakukannya, anda membuat lapisan penyulitan yang selamat. Itu akan menjadikan lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk mengompromikan data anda. Namun, ingatlah bahawa jika negara itu benar-benar ingin melacak anda, ada cara lain yang boleh dilakukan sekiranya benar-benar mahu.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi penapisan atau pembatasan geografi. Sering kali, negara-negara dalam 14 mata pakatan dapat menapis kandungan. Caranya ialah dengan menyambung ke VPN di negara lain. Apabila anda melakukannya, anda memperbodohkan perisian sehingga menganggap anda berada di tempat lain. Ini bermaksud anda harus dapat melihat kandungan seperti yang anda harapkan.

Apa VPN terbaik untuk Negara Luar 14 Mata?

Untuk menjawab soalan ini dengan betul melibatkan melihat beberapa faktor. Dalam kes ini, kedua-dua set faktor adalah sama. Berikut adalah kriteria yang kami gunakan untuk membantu kami menjawab soalan ini:

  • Penyulitan kelas tentera yang kuat untuk melindungi privasi anda dari negara-negara 14 Mata.
  • Keupayaan untuk mengatasi sekatan geo
  • Tiada dasar log
  • Rangkaian besar dan stabil untuk mengelakkan terputus
  • Pelayan berkelajuan tinggi yang akan berfungsi dengan baik di rantau ini

Sekarang, ke senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk digunakan yang berada di luar negara 14 Mata.

1. VPN terbaik terletak di Luar Negara 14 Mata: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik terletak di Luar Negara 14 Mata: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik terletak di Luar Negara 14 Mata: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik terletak di Luar Negara 14 Mata: Surfshark

Surfshark

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 1.99 sebulan (diskaun 83%)

Surfshark melancarkan perkhidmatan VPN mereka pada tahun 2018. Sejak masa itu, syarikat ini telah membuat percikan dalam masyarakat. Pasukan ini terus berkembang dan menambah lokasi pelayan ke rangkaian berkelajuan tinggi mereka. Mereka telah memberi tumpuan kepada privasi dan nilai. Perkhidmatan ini merangkumi ciri tambahan seperti CleanWeb (blok iklan dan perisian hasad), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, DNS peribadi dan perlindungan kebocoran.

Dengan rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk menyekat perkhidmatan streaming popular seperti Netflix, YouTube Premium, dan Amazon Prime, terdapat banyak peluang untuk menikmati perkhidmatan tersebut. Anda boleh mengakses Amazon Prime Video di beberapa wilayah termasuk AS, Jerman, dan UK. Pelanggan Windows memberi anda pilihan untuk menyambung ke lokasi pelayan fizikal, pelayan maya (paling sesuai untuk menyekat sekatan geo), pelayan yang menyokong penggunaan P2P, dan pelayan MultiHop.

Untuk nilai dan ciri-ciri, Surfshark adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin melindungi privasi mereka dan membuka sekatan. Semua aplikasi VPN mereka direka dengan antara muka pengguna yang serupa dan mudah digunakan. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akaun VPN tanpa had dengan hanya $ 1,99 sebulan dengan langganan 2 tahun.

Lawati Surfshark

5. VPN terbaik terletak di Luar Negara 14 Mata: PureVPN

PureVPN

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 2.88 sebulan (diskaun 74%)

PureVPN telah beroperasi sejak 2007 menjadikan mereka salah satu penyedia VPN tertua di pasaran. Memulakan awal telah membantu mereka berkembang dan berinovasi. PureVPN mempunyai salah satu klien VPN terbaik yang terdapat di pasaran. Mereka juga mempunyai aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Inovasi adalah bidang yang membantu PureVPN menonjol dari pakej. Mereka terus menambah ciri dan tambahan baru ke perkhidmatan. Anda boleh menambahkan firewall NAT, alamat IP khusus, penyemak imbas StealthVPN dan pilihan khas yang dipanggil streaming khusus untuk membantu mempercepat prestasi anda.

PureVPN berjaya dalam kategori harga. Mereka telah mengurangkan harga lebih dari 50% kerana perkhidmatan ini terus meningkat. Anda boleh mendaftar untuk VPN tanpa had dan mengakses semua lokasi pelayan mereka dari hanya $ 2.88 sebulan. Rancangan tahunan adalah nilai yang besar.

Lawati PureVPN

Dan di sana anda mempunyai VPN terbaik yang terletak di luar negara 14 mata. Terdapat beberapa pilihan hebat di atas, tetapi anda selalu dapat melihatnya 10 perkhidmatan VPN teratas untuk pilihan yang berbeza. Mereka akan berfungsi dengan baik, ingatlah bahawa tidak semuanya terletak di luar negara-negara tersebut dalam 14 mata pakatan. Pilihan ini kami berikan adalah keseluruhan yang terbaik, jadi mereka pasti akan mencapai apa jua matlamat yang anda miliki. Dengan membaca panduan kami, anda boleh membuat keputusan yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me