VPN terbaik untuk Alaska

AlaskaAlaska adalah negeri terbesar di AS, dan salah satu dari dua negeri yang bukan merupakan bahagian dari negara yang bersebelahan. Ia mempunyai penduduk sekitar 663k orang. Ia mempunyai kepadatan penduduk terendah di daerah ini dengan 1.26 orang per batu persegi. Terdapat beberapa sebab untuk mengunjungi negeri ini yang sering disebut sebagai sempadan terakhir. Itu termasuk pencinta kesegaran dan kesunyian serta keindahan semula jadi kawasan ini. Sekiranya anda akan mengunjungi keadaan murni ini dengan alasan yang kami sebutkan di atas atau yang lain, anda perlu menggunakan VPN setiap kali anda menggunakan WiFi awam. Berikut adalah senarai VPN terbaik kami untuk digunakan di Alaska.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
3IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan

Anda mungkin berfikir kerana belantara yang jarang anda tidak berisiko mencuri identiti anda. Walau bagaimanapun, penjahat siber mencari peluang terbaik untuk mencuri data anda. Itulah sebabnya anda perlu menyambung ke VPN untuk melindungi privasi anda. Apabila anda menyambung ke pelayan pilihan anda, anda membuat sambungan selamat dan peribadi. Itu akan memastikan bahawa lebih sukar bagi sesiapa untuk mendapatkan maklumat sensitif anda.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN semasa berada di negeri ini adalah untuk membantu anda menjelajahi firewall di pelbagai tempat. Itu termasuk perniagaan dan beberapa kolej dan universiti. Walaupun negeri ini tidak banyak, anda mungkin menghadapi masalah firewall jika anda berada di kampus atau di tempat kegemaran anda. Caranya adalah dengan menyambung ke pelayan di lokasi yang berbeza. Dengan cara itu, anda boleh memperbodohkan perisian sehingga menganggap anda berada di tempat lain dan anda boleh mengakses kandungan seperti yang anda harapkan.

Apakah VPN Terbaik untuk Alaska?

Oleh kerana Alaska mempunyai kepadatan penduduk terendah di AS, kami akan lebih fokus pada kemampuan menyekat. Melindungi diri anda dari pencuri tidak semestinya mengatasi sekatan geo dalam kes ini. Oleh kerana itu, kita akan lebih memfokuskan pada ciri penyekat yang pertama.

 • Keupayaan untuk mengelilingi firewall, pemadaman sukan, dan larangan geo, semasa anda berada di Alaska
 • Kestabilan rangkaian tinggi untuk membantu anda menghilangkan sambungan yang terputus
 • Pelayan yang berprestasi baik di Alaska, dan juga di seluruh wilayah pada ujian kelajuan
 • Penyulitan yang kuat untuk membantu melindungi privasi pengguna semasa berada di negeri ini
 • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick
 • Pembekal dengan polisi tanpa log yang ketat untuk memastikan anda selamat semasa berada di negeri ini

Dan berikut adalah lebih dekat VPN terbaik untuk Alaska.

1. VPN terbaik untuk Alaska: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Alaska

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian buka Seattle (lokasi terdekat). Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Kami menyambung ke pelayan di Seattle dan diuji ke Anchorage dan Juneau. Prestasi sangat baik dengan kelajuan hingga 126 Mbps. ExpressVPN hampir memaksimumkan sambungan Internet kabel kami.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Alaska: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost Alaska

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Seattle (lokasi terdekat), kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Seattle dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di Seattle. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di Seattle. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji persembahannya ke Anchorage dan Juneau. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 71 Mbps hingga 108 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost

3. VPN terbaik untuk Alaska: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Alaska.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Ujian kelajuan IPVanish Alaska

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menyambung ke pelayan IPVanish di Seattle dan diuji ke Anchorage dan Juneau. Kelajuannya berkisar antara 82 Mbps hingga 125 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lihat tawaran IPVanish

Di sana anda mempunyai pilihan VPN terbaik untuk digunakan semasa anda berada di Alaska. Anda semestinya dapat memperoleh faedahnya. Sekiranya anda mahukan pilihan lain, anda boleh melihat kami senarai VPN teratas 10. Walaupun semuanya akan berfungsi dengan baik, pilihan kami dioptimumkan untuk Alaska. Tidak kira apa rancangan anda semasa di perbatasan terakhir, penggunaan VPN adalah penting. Apabila anda membaca panduan kami, anda dapat melindungi privasi anda dengan sebaik mungkin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map