FireTV CubeAmazon Fire TV Cube adalah peranti streaming media bebas tangan 4K. Ia disebut sebagai pemain media pertama yang memberikan pengalaman hiburan semua dalam satu. Oleh kerana ia diaktifkan Alexa, anda boleh melakukan perkara seperti menyalakan TV, meredupkan lampu, memainkan apa yang anda mahu tonton atau dengarkan, dan banyak lagi menggunakan perintah suara. Jelas, Amazon melakukan pekerjaan dengan baik dalam usaha menggabungkan segalanya dan memberi anda beberapa pilihan yang berbeza. Kerana ia adalah Fire TV, ada beberapa penyedia VPN teratas yang menawarkan aplikasi untuk Fire TV Cube. Terdapat beberapa sebab untuk menyambung ke VPN semasa menggunakan peranti. Lihatlah senarai VPN terbaik kami untuk Fire TV Cube.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 CyberGhost $ 2.75 PIA 112 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 IPVanish $ 4.87 IPVanish 76 Kotak pilihan
5 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 52 Kotak pilihan Kotak pilihan

Amazon Fire TV Cube mempunyai beberapa ciri yang menjadikannya berbeza dengan peranti lain. Sudah tentu, ia dilengkapi dengan Alexa, pembantu suara Amazon. 8 mikrofonnya bermaksud anda dapat memanfaatkan “pengenalan suara jarak jauh” pada peranti. Ini bermakna anda boleh memerintahkan pembantu dari seberang bilik. Ia akan mendengar anda tidak kira di mana bilik anda berada. Mari kita lihat beberapa ciri lain dari Fire TV Cube.

  • UHD kualiti dan suara gambar yang “benar-benar-hidup”. Ini akan membolehkan definisi ultra tinggi 4K hingga 60 fps dengan kejelasan audio yang jelas dari Dolby Labs.
  • Pembesar suara terbina dalam yang membolehkan anda memeriksa cuaca, mengawal bar suara anda, mendengar berita, mengawal peranti pintar yang serasi, mematikan TV dan banyak lagi.
  • Akses ke saluran, aplikasi, dan kemahiran Alexa. Ini bermakna anda boleh mendapatkan lebih daripada 500,000 filem dan episod TV dari Amazon Prime, Netflix, Hulu, HBO, Showtime, NBC, dan lain-lain. Sudah tentu, anda juga mendapat akses ke rancangan asal di saluran dan perkhidmatan masing-masing.
  • Akses ke Amazon Music bermula dari $ 3.99 sebulan.

Seperti yang anda lihat, terdapat banyak perkara yang boleh anda lakukan dengan Amazon Fire TV Cube. Fakta bahawa ia mengandungi Alexa tentunya memberikan lebih banyak kekuatan daripada peranti streaming media lain. Dengan semua kekuatan itu, adalah mustahak untuk melindungi privasi anda. Dengan menggunakan VPN, anda dapat mencegah calon pencuri mendapatkan akses ke Cube, pilihan peribadi anda, atau bahkan peranti lain. Apabila anda menyambung ke pelayan VPN pilihan anda, anda membuat sambungan yang disulitkan dan selamat. Itu menyukarkan penggodam untuk merosakkan peranti anda.

Sebab lain yang baik untuk menggunakan VPN dengan Fire TV Cube anda mempunyai kaitan dengan sekatan geo. Walaupun anda dapat memperoleh akses ke semua item yang kami sebutkan di atas, menyambung ke pelayan di lokasi yang berbeza dapat membuka pilihan lain. Sebagai contoh, katakan anda melancong ke luar negara dan bawa kotak anda bersama anda. Sekiranya anda ingin mengakses pustaka Netflix penuh yang biasa anda gunakan, anda hanya akan menyambung ke pelayan ExpressVPN di kawasan rumah anda. Sama ada anda melancong atau hanya menginginkan pilihan lain, menggunakan VPN boleh menjadi perkara yang baik. Mari kita lihat dengan lebih dekat penyedia yang menawarkan aplikasi untuk Fire TV Cube.

1. VPN Terbaik untuk Amazon Fire TV Cube: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

  VPN terbaik untuk iQiyi: Buka sekatan iQiyi Di Luar China & Taiwan

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik untuk Amazon Fire TV Cube: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

  VPN terbaik untuk BT Sport untuk Streaming ke Luar Negara

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Amazon Fire TV Cube: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

4. VPN Terbaik untuk Amazon Fire TV Cube: PIA

Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

  VPN terbaik untuk Filipina

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

5. VPN Terbaik untuk Amazon Fire TV Cube: IPVanish

IPVanish

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Pilihan yang kami tunjukkan di atas adalah perkhidmatan VPN terbaik untuk Amazon Fire TV Cube. Kami akan terus mengemas kini senarai kerana lebih banyak VPN menambahkan aplikasi khusus untuk Fire TV pada masa akan datang. Tidak kira apa tujuan anda menggunakan VPN semasa menggunakan Cube anda, ia pasti akan membantu anda dengan topik yang telah kami sebutkan sebelumnya.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me