Amerika SyarikatSepanjang sejarahnya, banyak pelancong telah mengunjungi Amerika Syarikat. Ia adalah negara ke-3 paling ramai penduduk di dunia dengan jumlah penduduk sekitar 325 juta orang. Amerika Syarikat juga merupakan massa darat ke-4 terbesar di dunia. Anda akan menemui pelbagai iklim yang berbeza dari musim panas yang sangat panas hingga musim sejuk yang sangat sejuk. Dari melihat laman web terkenal hingga perjalanan perniagaan, anda sentiasa dapat mencari sesuatu yang boleh dilakukan. Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan menyambung ke VPN sebelum anda menggunakan rangkaian WiFi yang tidak dilindungi. Berikut adalah beberapa VPN pantas untuk digunakan di Amerika Syarikat.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA112Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

Amerika Syarikat mempunyai beberapa nama samaran termasuk Amerika, AS, A.S., lebur, tanah peluang, dan beberapa yang lain. Negara itu mengisytiharkan kemerdekaannya dari Britain pada tahun 1776 dan pada masa itu, terdiri daripada 13 jajahan. Dari sana, negara berkembang dari sempadan ke sempadan dan seterusnya. Pada tahun 1959, pemerintah AS memberikan kenegaraan kepada Hawaii untuk menyelesaikan 50 negeri tersebut.

Selama bertahun-tahun, AS telah menjadi kuasa besar. Ia juga merupakan salah satu model teratas untuk Kapitalisme dan kebebasan di seluruh dunia. Dari 35 syarikat terbesar di dunia, 15 daripadanya adalah syarikat Amerika. Beberapa seni bina yang paling ikonik dan laman web terkenal terletak di AS. Seperti yang anda jangkakan, anda pasti akan menemui perbezaan wilayah bergantung pada tempat tinggal atau lawatan anda.

Internet berkelajuan tinggi tersedia di kebanyakan negara, dan banyak pertubuhan dan rangkaian negara menawarkan WiFi percuma kepada pelanggan mereka. Sekiranya anda menggunakan internet dengan alasan apa pun, anda ingin melindungi privasi anda dengan VPN. Seperti mana-mana kawasan besar, jenayah siber adalah masalah yang semakin meningkat di bandar-bandar besar di seluruh Amerika Syarikat. Sebenarnya walikota New York City telah mengumumkan bahawa mereka berencana untuk melancarkan alat keselamatan siber awam untuk membantu menjaga penduduk agar tidak diretas. Apabila anda menggunakan VPN, anda membuat sambungan yang selamat dan dienkripsi ke pelayan pilihan anda. Itu menjadikan lebih sukar bagi penjenayah untuk mencuri data anda yang rentan.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN semasa di AS adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo. AS tidak menyekat internet hanya berdasarkan kandungan. Namun, jika anda berkunjung dari negara lain, anda mungkin menghadapi masalah mengakses kandungan kegemaran anda semasa berada di sana. Untuk menyelesaikan masalah itu, anda hanya perlu menyambung ke pelayan VPN di wilayah yang ingin anda akses. Itu akan membantu anda mengatasi sekatan geo.

Apa VPN terbaik untuk Amerika Syarikat?

Senarai VPN terbaik kami untuk Amerika Syarikat berdasarkan kriteria berikut:

  • Ujian kelajuan dilakukan di New York City, Los Angeles, dan Chicago
  • Menguji kebolehpercayaan setiap rangkaian VPN untuk streaming kandungan HD
  • Berjaya melepaskan sekatan untuk saluran dan acara sukan langsung
  • Penyulitan yang kuat untuk mereka yang memberi tumpuan kepada perlindungan privasi
  • Kami memberi keutamaan kepada penyedia yang tidak menyimpan log penggunaan
  • Aplikasi dan sokongan mudah alih untuk Amazon Firestick untuk penstriman

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk digunakan di Amerika Syarikat:

1. VPN terbaik untuk Amerika Syarikat: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN yang cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke kota, tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Untuk mencari yang tertentu, anda ingin memilih tab “Semua”, buka Amerika Utara, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA. Kami menguji pelayan di NYC, Dallas, dan LA. Lokasi pelayan menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kami. ExpressVPN adalah VPN terpantas di setiap bandar.

Ujian kelajuan ExpressVPN US

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar untuk konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Amerika Syarikat: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Kami menguji prestasi pelayan di New York, Dallas, dan Los Angels. Seperti yang anda lihat pada gambar di bawah, jumlahnya bagus. Anda seharusnya tidak mempunyai masalah untuk melakukan apa sahaja yang anda mahu lakukan semasa bersambung ke NordVPN.

Ujian kelajuan NordVPN AS

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Amerika Syarikat: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara. Setelah memilih lokasi, anda boleh berhubung dengan mudah ke lokasi di AS.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Kami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah perkhidmatan ini. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat di bawah, rangkaian PIA diwakili di lokasi utama di seluruh Amerika Syarikat.

Ujian kelajuan PIA US

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Amerika Syarikat: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Sekali lagi kami menyambung ke pelayan VPN yang terletak di New York City, Dallas, dan Los Angeles untuk menguji rangkaian CyberGhost. Seperti yang anda lihat di bawah, prestasi adalah wajar di semua 3 bandar. Ini adalah salah satu sebab kami mengesyorkan perkhidmatan VPN untuk pelbagai tujuan.

Ujian kelajuan CyberGhost AS

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Amerika Syarikat: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Virginia.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menguji IPVanish ke pelayan di New York City, Dallas, dan Los Angeles dan mendapati kelajuannya antara 97 Mbps dan 110 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish US

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Walaupun kami fikir kami telah memberi anda pilihan terbaik untuk digunakan di Amerika Syarikat, anda sentiasa dialu-alukan untuk melihat kami VPN teratas 10 senarai. Kami tidak fikir anda perlu. Faktor pilihan kami termasuk kelajuan, harga, keselamatan, kebolehpercayaan, dan juga lokasi pelayan. Tidak kira di mana sahaja anda pergi di AS, anda tidak seharusnya menghadapi masalah untuk mencari pelayan yang rapat. Dengan begitu, anda boleh mendapatkan kelajuan terbaik di mana sahaja di AS.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me