VPN terbaik untuk Android

Gambar Telefon Android 2Android adalah sistem operasi yang paling popular di dunia. Walaupun terdapat pesaing lain, Android mempunyai lebih daripada 80% bahagian pasaran di seluruh dunia. Tidak kira sama ada anda menggunakan telefon Android, tablet, Fire TV, atau peranti lain, anda pasti ingin melindungi semuanya dengan VPN. Perkhidmatan VPN yang baik akan membantu melindungi privasi dalam talian anda ketika menggunakan telefon bimbit atau tablet untuk menyambung ke rangkaian WiFi terbuka. Ini juga akan membantu anda melepaskan sekatan geografi. Lihatlah senarai VPN terbaik kami untuk Android.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA112Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan

Terdapat beberapa kelebihan yang boleh anda peroleh dengan menggunakan VPN pada peranti Android kegemaran anda. Kelebihan pertama akan membantu anda melindungi privasi dalam talian anda. Telefon bimbit telah menjadi bahagian penting dalam kehidupan kita dalam dekad yang lalu. Kami sangat bergantung pada mereka sehingga menjadi alat hiburan dan juga alat untuk bekerja. Untuk menarik perniagaan, banyak syarikat kini menawarkan WiFi percuma kepada pelanggan mereka. Kerana selalunya terbuka, rangkaian tersebut berisiko besar. Di mana pun anda berada, selalu ada penjenayah siber yang bersedia mencuri data peribadi anda. Dengan menggunakan VPN, anda membuat sambungan selamat dan disulitkan bila-bila masa anda mengaktifkannya. Dengan cara itu, anda boleh menyukarkan maklumat sensitif anda dengan lebih sukar.

Sekiranya anda pernah melancong ke luar negara, anda mungkin disekat daripada memasuki kandungan di rumah. Atau mungkin anda mengalami pemadaman untuk acara sukan. Itu kerana sekatan geo. Itu adalah peraturan yang mengatakan bahawa anda tidak dapat mengakses bahan tertentu jika anda berada di luar wilayah tertentu. Sekiranya berlaku pemadaman, anda akan disekat sekiranya berada di kawasan tertentu kerana sekatan kandungan. Katakan anda berada di China dan ingin mengakses kandungan yang tidak disetujui. Oleh kerana firewall mereka, anda akan mengalami sekatan. Dengan menyambung ke VPN di lokasi lain, anda dapat mengatasi sekatan jenis ini. Terdapat banyak contoh lain yang dapat kita gunakan, tetapi itu akan memberi anda idea yang baik mengenai pilihannya.

Seperti yang anda lihat, ada beberapa alasan yang sangat baik untuk menggunakan VPN semasa berada di peranti Android anda. Dari melindungi data sensitif anda dari jenayah siber atau mata kasar hingga mendapatkan penapisan atau sekatan geografi, anda ingin memanfaatkan faedah VPN. Walaupun perkhidmatan VPN sudah ada selama beberapa waktu, aplikasi mudah alih untuk penyedia tersebut telah berjalan jauh. Setelah kami menjelaskan mengapa anda harus menggunakan VPN untuk peranti Android anda, kami akan merangkumi pilihan terbaik anda.

Apa VPN terbaik untuk Android?

Kami memberi tumpuan kepada kriteria berikut untuk menentukan senarai VPN terbaik kami untuk Android:

 • Ujian kelajuan dilakukan di AS dan UK dengan aplikasi VPN Android
 • Kebolehpercayaan rangkaian VPN semasa menggunakan telefon dan tablet Android.
 • Ciri mudah alih termasuk suis pembunuh dan sokongan untuk TV Android
 • Tahap penyulitan yang kuat untuk perlindungan privasi yang lebih baik
 • Kami mengutamakan VPN yang tidak menyimpan log penggunaan
 • Berjaya menyekat saluran popular dan sukan langsung

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk Android:

1. VPN terbaik untuk Android: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Seperti yang anda lihat, ada beberapa kelebihan yang pasti untuk menggunakan ExpressVPN untuk Android.

Dalam jadual di atas, ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Rangkaian ExpressVPN menawarkan ratusan pelayan di lokasi utama untuk membantu melindungi privasi pengguna mereka. Itu merangkumi lokasi di seluruh dunia. Anda dapat menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi Anda, membuka blokir penapisan, dan menikmati konten yang biasa Anda lihat di telefon atau tablet

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke kota, tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, klik pada butang “pilih lokasi”. Anda ingin memilih tab “Semua” dan memilih salah satu daripada empat kategori. Itu merangkumi Amerika, Eropah, Asia Pasifik, Afrika, Timur Tengah & India. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan yang terdapat di sana.

ExpressVPN untuk Android

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Android: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat kerana mempunyai pelayan yang terletak di seluruh dunia. Ahli mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di seluruh dunia dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai salah satu gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya. Sudah tentu, anda ingin melanggan akaun yang lebih panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Aplikasi Android NordVPN memberikan fungsi yang baik dan sangat mudah digunakan. Terdapat banyak persamaan antara semua versi aplikasi yang berbeza. Semuanya mudah dilayari dan anda dapat dengan mudah mencari pilihan serta senarai negara. Anda juga boleh menggunakan peta dunia untuk berhubung jika anda mahu. Gambar di bawah menunjukkan aplikasi Android.

Aplikasi Android NordVPN

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Android: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Walaupun mereka mungkin tidak menawarkan seberapa banyak negara seperti penyedia lain, mereka fokus pada perkhidmatan dan menjaga harga turun. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara. Setelah memilih lokasi, anda boleh menyambung dengan mudah ke lokasi di mana sahaja mereka mempunyai pelayan.

Ramai pengguna torrent menyukai perkhidmatan PIA yang mudah digunakan. Perkhidmatan tersebut merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Apabila anda memuat turun klien Android PIA, anda akan melihat bahawa mereka membuatnya cukup mudah. Itu tidak berarti, bagaimanapun, bahawa ia adalah program yang lemah. Di bawah bahagian pilihan, anda boleh menemui beberapa pilihan untuk dipilih. Sudah tentu, anda boleh menukar ciri bergantung pada pilihan anda termasuk tahap penyulitan untuk mengawal keseimbangan kelajuan dan privasi anda. Seperti yang anda lihat, skrin pilihan ada di bawah.

Tetapan Sambungan Android Akses Internet Peribadi

Ketika datang ke klien Android mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Fungsi ini akan mematikan sambungan Internet anda bila-bila masa VPN gagal. Perkara itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak diketahui di mana pun mereka berada. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Android: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau yang lain. Pelanggan Android juga memberi anda pelbagai pilihan termasuk kemampuan untuk melayari tanpa nama, melindungi Wi-Fi anda, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan Android CyberGhost VPN mempunyai banyak pilihan yang pasti anda gemari. yang termasuk WiFi Auto-Protect, Secured Streaming, dan banyak lagi. Anda tidak akan menemui masalah dalam menavigasi apa-apa di aplikasi Android kerana semuanya intuitif. Anda dapat melihat seperti apa aplikasinya di bawah.

Aplikasi Android CyberGhost

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN terbaik untuk Android: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

IPVanish mempunyai aplikasi Android hebat yang mudah digunakan. Anda boleh menjumpai kelajuan yang hebat tidak kira wilayah mana yang ingin anda sambungkan. Ini kerana mereka mempunyai salah satu rangkaian terbaik dalam komuniti. Sebilangan besar pelayan di pelbagai lokasi dianggap sebagai peringkat teratas. Ini bermakna mereka adalah yang terpantas.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian secara konsisten menjadi salah satu perkhidmatan VPN terpantas di mana sahaja kami menjalankan ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara di seluruh rantau ini. Anda boleh memilih lokasi tertentu atau pelayan individu.

Seperti klien PIA, klien Android IPVanish mudah digunakan dan mempunyai sejumlah pilihan untuk dipilih. Itu termasuk kemampuan untuk menyambung secara automatik, menyambung ke pelayan terpantas, fitur perebutan (untuk kabur), penyambungan semula automatik, perubahan port, dan pilihan untuk memilih salah satu daripada dua versi OpenVPN seperti yang anda lihat di bawah.

Aplikasi Android IPVanish

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

6. VPN terbaik untuk Android: Surfshark

Surfshark

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 1.99 sebulan (diskaun 83%)

Surfshark melancarkan perkhidmatan VPN mereka pada tahun 2018. Sejak masa itu, syarikat ini telah membuat percikan dalam masyarakat. Pasukan ini terus berkembang dan menambah lokasi pelayan ke rangkaian berkelajuan tinggi mereka. Mereka telah memberi tumpuan kepada privasi dan nilai. Perkhidmatan ini merangkumi ciri tambahan seperti CleanWeb (blok iklan dan malware), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, DNS peribadi dan perlindungan kebocoran.

Dengan rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk menyekat perkhidmatan streaming popular seperti Netflix, YouTube Premium, dan Amazon Prime, terdapat banyak peluang untuk menikmati perkhidmatan tersebut. Anda boleh mengakses Amazon Prime Video di beberapa wilayah termasuk AS, Jerman, dan UK. Pelanggan Windows memberi anda pilihan untuk menyambung ke lokasi pelayan fizikal, pelayan maya (paling sesuai untuk menyekat sekatan geo), pelayan yang menyokong penggunaan P2P, dan pelayan MultiHop.

Aplikasi Android Surfshark

Untuk nilai dan ciri-ciri, Surfshark adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin melindungi privasi mereka dan membuka sekatan. Semua aplikasi VPN mereka direka dengan antara muka pengguna yang serupa dan mudah digunakan. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akaun VPN tanpa risiko tanpa risiko kerana Surfshark menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati Surfshark

Anda boleh melihat senarai kami VPN teratas 10 perkhidmatan untuk lebih banyak pilihan. Kami fikir anda akan berpuas hati dengan salah satu pilihan yang disenaraikan di atas. Kami memilihnya berbanding penyedia VPN terkemuka lain berdasarkan kebolehpercayaan dan aplikasi yang menyokong sistem operasi Android terkini. Anda harus dapat mempercayai penyedia VPN anda untuk melindungi privasi anda. Perkhidmatan ini akan melakukan itu dan masing-masing menawarkan aplikasi Android yang baik.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map